Købte nogle fadøl på drinkster. Da jeg ankom til beværtningen ville de ikke godkende mine koder. Købet blev foretaget samme dag som jeg forsøgte at bruge dem. Jeg har forgæves ringet til drinkste... Zobacz więcej
Købte en deal og fik en SMS med en kode i. Den virkede dog ikke...! Men de trak dog pengene med det samme! Prøvede deres hotline, men intet svar... end ikke en telefonsvarer. Smart ide, men d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når man bor i kbh er det rart at kunne gå i byen for en billig skilling. Tilbuddene er sindssygt gode og man får lyst til at tage flere forskellige steder hen og prøve forskellige tilbud og opleve fle... Zobacz więcej
Dette er vejen til den fedeste og samtidig også billigste bytur! Jamen altså, kan det blive meget bedre, nej, derfor 5 flotte stjerner! Total anbefalesværdig! Der er tænkt på alt; designet er lækkert,... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Gode tilbud til en fantastisk bytur
Har benyttet drinkster flere gange, så jeg kan få en billigere bytur med vennerne. Der er flere gode tilbud, som kan benyttes, hvis man vil spare penge i byen.
Kan varmt anbefales!
Jeg kan kun sige det samme, som Svend Gehrs engang sagde om et Michael Laudrup mål: "Det er genialt det der"
Det er super praktisk, når man tager ud. Drinkster sørger for den gode deal og jeg skal kun sørge for at møde op.
Fedeste koncept ever!
Bedste deals på nettet! :D ... dejligt med billigt sprut i byen ;)
Hamrende nemt!
Bedste sted at finde de gode tilbud til en billig bytur!!!
Synes det er et fantastisk intiativ !
fantastisk ide, altid skønt med billige drinks i byen :)
Fantastisk Service og gode Deals
Har benyttet Drinkster de sidste byturer og sparet en masse penge hver gang pga gode deals. Alt er andet end at benytte dette site hvis man skal er tåbeligt.
Kan kun anbefale Drinkster til alle der ønsker at sparer penge og stadig have en god bytur!
Vi sparede 50% og fandt en ny fed bar! :)
Mig og veninderne fik en klage om at vi støjede for meget til en før fest i min venindes lejlighed, og måtte derfor pakke sammen og tage i byen. Vi så på facebook at man kunne spare penge på sin bytur med Drinkster.dk, og eftersom ingen af os havde ret mange penge der sidst på måneden, så købte vi hver en deal på telefonen og sparede 50 % på en flaske inkl. tilbehør på en bar i Gothersgade. Det var lækkert at spare penge, men faktisk også ret sjovt at prøve et nyt sted vi aldrig havde været før.
Det vil vi helt sikkert gøre igen :)
- og undgå klager fra underboen!
Super fedt, intet at klage over
Den skulle KLART ha 5 hvis de havde flere steder... Men det kommer vel snart... Lige nu har de 5 steder, hvis de bare havde 10 var det en klar 5'er
Super koncept, og supernemt
Jeg har lige købt min første deal på Drinksters hjemmeside i fredags. HERRE god idé med billige drikkevarer. Og så det cool at man også kan købe fra sin mobil (det må jeg prøve næste weekend). Ingen anmærkninger her.