Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og stø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig fragt og betjening. Kunne godt have brugt lidt mere end 14 dages fortrydelsesret/returperiode, da jeg skulle bestille en ekstra str., før jeg kunne beslutte mig for den rette. Men fik ret... Zobacz więcej
Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.
Borgergade 10, 1300, København K, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jeres telefonsælgere SKAL LÆRE almindelig pli!!!
Når i kontakter en borger telefonisk, så skal jeres medarbejdere ABSOLUT forstå, hvis man siger man ikke er interesseret.
Så hedder det: "Det er jeg ked af at høre, men du må have en fortsat god dag og undskyld forstyrrelsen."
Ikke noget med at fastholde personen i den anden ende, endsige fortsætte samtalen når borgeren fortsat insisterer på ikke at være interesseret i budskabet!
Fuldstændig uacceptabel opførsel. Føj!

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
God kommunikation og hurtig levering
Et godt formål

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Fantastisk at kunne give en dejlig gave og samtidig hjælpe mennesker i nød ❤️

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Har lige købt den flotteste plakat af Thit Thyrring og samtidig støttet et godt formål (kvinder og børn på flugt).
Plakaten blev sendt godt beskyttet i et kraftigt paprør.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Bestilte en Planet NUSA t’shirt den 30.
Oktober. De trak beløbet med det samme. Har netop modtaget varen den 29. November. Ikke mange svar på mine rykkere! Men jeg fik da min vare🙏🏼 Dansk flygtningehjælp er en hjælpeorganisation, ikke et sted man køber noget 😏

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Har netop købt gavebeviser og dermed forhåbentlig hjulpet et barn lidt med varmt tøj og støvler.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Jeg synes det er godt når man vil støtte Dansk Flygtningehjælp at ma kan få noget konkret som man vil donere. Så ved man hvad pengene går til. Så meget elendighed der findes i dag i verden må vi hjælpe hvor vi kan. Tak for det arbejde I gør.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Dansk flygtninge hjælp gør et kæmpe arbejde for at hjælpe folk i krig og på flugt . Tak for jeres store indsats 🎄❤️🎄❤️🎄

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Ikke alene et godt formål, også lynhurtig og fede produkter

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Smuk vare, hurtig levering, alt fint :)

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Jeg modtog en fin plakat uden problemer og på ganske kort tid :)

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Jeg købte en plakat, både for at støtte, og få den pæne farverige plakat jeg valgte. Tak for hurtig levering.☺️
Takker for pænt svar. Jeg er glad for at kunne hjælpe. Har hentet plakat hos Glarmesteren folieret og rammet ind og hængt op 🤗

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Hurtig levering og fint produkt 👌
Rigtig god oplevelse at handle her - og samtid støtte gode og vigtige projekter😊