Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og stø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig fragt og betjening. Kunne godt have brugt lidt mere end 14 dages fortrydelsesret/returperiode, da jeg skulle bestille en ekstra str., før jeg kunne beslutte mig for den rette. Men fik ret... Zobacz więcej
Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.
Borgergade 10, 1300, København K, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jeg har købt t-shirt flere gange hos dansk flygtningehjælp, kvaliteten er i top, forsendelsen er hurtig, jeg er så tilfreds, tak for det.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Alt virker som det skal! Det føles både sikkert og godt at vide, at man betaler til en god sag

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
så lækker en t-shirt og hurtigt fremme. Handler gerne der igen :-)

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
flot plakat, kombineret med støtte, så bliver det ikke bedre.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Nemt overskuelig webshop. Fine ting. Hurtig levering. Skønt formål.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Købte en meget fin plakat gennem Dansk Flygtningehjælp. Rigtig dejligt at man kan støtte ved at købe ting i webshop. Dog var plakaten lettere krøllet/ødelagt da jeg modtog den. Jeg skrev til Dansk Flygtningehjælps mail, men har aldrig fået svar.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
De ser ud til at bekymre sig om de mennesker, de assisterer.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Jeg deltog i et arrangement; "livretter - retter der redder liv" hos Dansk Flygtningehjælp og Do More. Virkelig flot og meningsfuldt arrangement med lækker mad.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Overraskende hurtig levering og god information undervejs

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en ny, fin plakat. Tak!

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til forskønnelse af eget hjem.

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Fantastisk service og hjælpsomhed, da jeg efterlyste nogle røde strømper, jeg havde bestilt. Hurtigt blev der gjort noget og jeg har de flotteste strømper og samtidigt støttet et vigtigt arbejde!

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Jeg købte en smuk plakat og en smuk mulepose.
Varerne kom få dage efter min bestilling. Begge var varsomt indpakket.

"STØTTESTRØMPER"
"Støttestrømper", og "rødstrømper" hos Dansk flygtninge hjælp - god kvalitet og flot farve 😉 en god gave der vakte jubel hos en der Ikke var gammel nok til RIGTIGE støttestrømper. Hurtig levering og godt formål 😉🌹🙆♀️
Leise Christiansen

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
Fine items. Dejligt at støtte ved at købe. Kop skal kusinen ha i fødselsdagsgave i dag

Odpowiedź od Dansk Flygtningehjælp
I en tid hvor mange har brug for hjælp og dermed penge, er det befriende med et enkelt budskab given oplevelse af st kunne hjælpe meget konkret. I dette tilfælde 100,- pr mdr til rent vand.
Hjemmesiden er enkel at gå til.

Lynhurtig ekspedition. Flotte plakater. Vigtigt budskab