Beställde 2st vapen, det ena var lite defekt "demomodel" som jag visste om var en demomodel, jag förklarade vad som var fel och dom beställde genast reservdel och skickade till mig, höll kontakten hel... Zobacz więcej
Hver gang jeg har et stykke tid at spendere i Århus elsker jeg at komme ind og opleve nørdernes Nirvana. Butikken har en fed stemning og et bredt sortiment. Desuden er butikken ren nostalgi for mig;... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tror sitet er godt, men havde en dårlig oplevelse denne gang. Hjemmesiden er ikke ordentlig opdateret, bestilte noget de ikke havde. Lang leveringstid, de sendte et forkert produkt som jeg måtte retur... Zobacz więcej
Min kammerat og jeg skulle bestille et par ting under samme bestilling. Når han trykkede Betal gav den en fejlside. Derfor bestilte jeg, men de havde registreret begge bestillinger. Heldigvis ringede... Zobacz więcej
Gråbrødrepassagen 8, 5000, Odense C
- kontakt@dragonslair.dk
- dragonslair.eu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
By the book
Bestilte et cylinderkit. Det blev sendt samme dag. Ankom som forventet med nul dikkedarer.
Jeg er tilfreds.
Ok priser og fik pakken i den næste dag.
Meget fin service
Meget fin service. Den ønskede være har ikke på lager men ekspedienter tilbød straks at bestille den fra en anden afdeling til levering på min private adresse.
Super god service !
Super god service og de er altid klar til at hjælpe og rådgive
LAD MIG SAMLE TING OP!
Lidt træt af at jeg ikke umiddelbart kunne bestille noget og betale online, og samle det op i butikken. Så jeg skulle over Post nord

Odpowiedź od Dragonslair
Hurtigt og professionel.
altid god kommunikation med …
altid god kommunikation med kundeservice.
hurtig levering
Web site fungere fint
Web site fungere fint, klar besked om lager beholdning, hurtig levering.
Grunden til de kun 4 stjerner
Grunden til de kun 4 stjerner og ikke 5 er prisen. Rigtig mange andre steder er billigere i Danmark. Til gengæld er du stort set altid sikker på Dragons Lair har det du mangler.
Kanon service hele vejen igennem
Kanon service hele vejen igennem, selv om der var en defekt vare, blev det hele håndteret super professionelt.
Handler her næsten konstant
Handler her næsten konstant. Meget konkurrencedygtige priser, stort udvalg og det bedste er hvor hurtigt tingene ankommer.
Selv hvis der nogen gange har manglet et udvalg i det jeg leder efter (primært Infinity) har jeg oplevet at man kan ringe ind og finde ud af en løsning med at bestille det hjem.
Kundeservicen er rigtig god, jeg føler vedkommende lytter til hvad man har at sige og da de blev lidt forsinket med levering (fordi de først skulle bestille varen hjem), blev jeg konstant opdateret og tilbudt at få sendt resten af ordren seperat og lynhurtigt.
To store tommelfingre op herfra!
Godt sted og handle
Super hurtig levering og der var styr på det. 👍
Vil helt sikkert købe der igen.
Dog kan jeg ik forstå deres gw maling koster 3 kr mere end på gw egen hjemmeside.
De har der de andre har udsolgt af
De har der de andre har udsolgt af. Super hurtig levering og mega sikkert pakket ind. Kan kun anbefales :D
Det er sgu i orden
Skide fed butik, inden den dsv. lukkede i Aalborg, har det været mit Go-to sted når jeg var ude og shoppe. Og selvom det måske kan være lidt dyrt nogle gange, er det altid et blast at kigge forbi.
Dragons Lair kan også takkes for at have introduceret mig til en masse nye og fede hobbier - så som DnD, Hardball og Warhammer!
Alt i alt, super fedt :D
Selv 30 min
Selv 30 min. Over tolv får jeg sendt den med det samme. Og sød tone i telefonrøret.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, pakken kom næste dag, og mit køb var ca 150kr billigere end hvad jeg ellers har set.
Alle Ok
Alle Ok. Jeg købte spillen i onsdags om natten og jeg havde den i fredags om morgen.