Ondanks het feit dat de levering van mijn WiiM Pro Plus (te) lang duurde, was de communicatie en de uiteindelijke afhandeling gewoon zeer goed. Doublepoint vertelde mij wat de reden was waarom dit g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het bestellen verliep gemakkelijk en met snelle communicatie. Helaas ontstond toen wat ruis op de lijn. Na dit duidelijk te hebben aangegeven hebben zij hun naam en service meer dan waar gemaakt.... Zobacz więcej
Na een beetje een valse start qua communicatie alsnog goede service van Doublepoint. Begin februari heb ik een subwoofer besteld. Levering zou drie weken duren, maar in de loop van die weken hoord... Zobacz więcej
Heb twee Klipsch towers besteld die goed zijn aangekomen - één tower per maand, dus twee maanden. Opsturen is niet onmiddelijk omdat DP ze moest bestellen. Support service is TOP, op gelijke voeten me... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest.
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Betaald en niet geleverd
Betaald en niet geleverd. Herhaaldelijk contact opgenomen, geen reactie. Officieel in gebreke gesteld. Toen ik op het punt stond een incassobureau in te schakelen kreeg ik bericht dat ze failliet zijn. 🤬
Ik heb kort na een bestelling mijn…
Ik heb kort na een bestelling mijn bestelling direct geannuleerd. Voordat de bestelling uberhaupt verstuurd is. We zijn nu bijna 3 weken verder en ondanks meerdere mails geen terugbetaling ontvangen.
Absurd slechte aftersales dus
Viespeuken
Ik ben ook opgelicht en mijn laatste revieuw is ook verwijderd. Ook van leugen na leugen door meneer M. En meneer L. Ik moet ze niet tegen komen die twee walgelijke heren. Ik denk dat ik wel 10 belovtjes had gehad dat het geleverd zou worden en ook dat meneer M. Het persoonlijk zou lanks brengen. Walgelijk die heren. Dat doublepoint ooit heeft bestaan. Het meer double troep. Alleen raar dat hun webshoo nog openstaat. Karma krijgen ze zeker. Ik weet bijna zeker dat al die aangiftes geen nut hebben dat ze hier niks aan gaan doen.
Gewetenloze criminelen
Ik ben verbijsterd over de kwaadaardigheid van deze twee heren, wier namen inmiddels bij iedereen bekend zijn. Ik mag lijden dat ze nooit meer ergens aan de bak komen. Ze wisten al maanden dat er een faillissement aan zat te komen en om maar zoveel mogelijk geld binnen te harken kwamen ze met kortingsacties die uiteindelijk ook te mooi waren om waar te zijn, daarbij honderden gedupeerden achterlatend in onzekerheid en financiële ellende. Ik heb twee aankopen ter waarde van ruim € 5.000,- gedaan en geannuleerd en een nieuwe aankoop gedaan ter waarde van € 3.000,-. Het geld voor de geannuleerde bestellingen is natuurlijk nooit terugbetaald en de laatste aankoop is nooit geleverd. Ik ben dus voor € 8.000,- het schip in gegaan en moet nog maar zien of ik (een deel van) het geld terug kan krijgen. Ik ben dus al mijn spaargeld kwijt aan deze gewetenloze sm**rlappen, nog afgezien van de immense stress die het verzamelen van de bewijslast en de onzekerheid over mijn financiën op dagelijkse basis met zich meebrengt. Ik neem aan dat de curator zal ontdekken hoe deze heren handelden. De heer Pruijn zal dan met zijn leugens en wanbeleid hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld voor het faillissement. Terecht.
Avoid this company
I've ordered a set of polk ES20 speakers with doublepoint through bol.com
The speakers were shown as 'in stock' and next day delivery.
Next day the order was not marked as shipped, no track & trace received still.
When I complained with bol.com, they investigated the issue and told me that Doublepoint has replied and explained that the speakers are no longer supplied by Polk. And that bol would refund the money,which they did.
I also sent an email to Doublepoint directly, now a good 2 weeks later, they never replied...
Today I checked and Doublepoint still has the speakers as 'in stock', next day delivery...
I tried to order them but the order form on their site does not allow data entry...
My conclusion : avoid this company. If it is not a scam, then at the very least it is very badly operated.
Omdat de vorige review is verwijderd
Omdat de vorige review is verwijderd.
Omdat ik ze bij naam en toenaam benoemde.
Hier opnieuw mijn review
Ook ik ben opgelicht door deze heren.
Subwoofer besteld. Nooit geleverd.
Dit terwijl ze allang wisten dat ze ook nooit zouden gaan leveren.
Ook ik heb aangifte gedaan bij de politie.
Hopelijk gaat iedereen dit doen.
Want dit moet afgestraft worden.
Idem dito.
Ik bestelde twee subwoofers svs PB16u. Onwaarschijnlijk scherp geprijsd op hun website. Ong. 4400€ gestort op 4 januari. Je raadt het...emails, telefoons en leugen na leugen. Scenario zoals bij vele anderen hier. Half maart had ik het door: dit spelleke gaat hier niet lang meer duren dacht ik. Na uren en uren proberen krijg ik iemand aan de telefoon. Mijn boodschap was kort en krachtig: ik kom naar uw winkel. Ik kom niet alleen. Als ik binnen ben sluit ik uw deur. Er komt niemand nog uw winkel binnen zolang ik binnen ben én ik ga niet uw winkel verlaten zonder de subs die ik twee en halve maand geleden heb gekocht.
Drie dagen later werden de subs geleverd ( België)
Ik had gelijk : t spelletje heeft dan niet lang meer geduurd + ik heb héél veel geluk gehad. Ik leef mee met velen onder u die hier een héél nare ervaring opgedaan hebben en nog meer met kopers die hier hun hard verdiende centen hebben verloren.
PAS OP! OPLICHTERS!
Doublepoint is inmiddels failliet. Ik heb acht (!) maanden geleden een bestelling geplaatst voor een Dali Oberon 5.1 set maar nooit de complete set ontvangen. Eigenaar Maarten Pruijn en zijn collega Loek geven alleen maar loze beloftes en hebben nooit de intentie gehad om de levering te doen. Helaas was de bestelling al betaald. Acht maanden lang valse beloftes, dat zijn geen leveringsproblemen meer, dat is gewoon oplichting. Zie alle 1 * reviews hier, het was daar gewoon de manier van handelen.
Voor alle gedupeerden, doe politieaangifte. Je wordt bij de politieaangifte geadviseerd om geen aangifte te doen omdat de webwinkel een Thuiswinkel Waarborg heeft (zo zie je maar hoeveel dat daadwerkelijk waard is?!) maar je kunt gewoon doorklikken naar de aangifte. Er zijn tal van gedupeerden waarbij er nooit een intentie van leveren was. Dat is crimineel en strafbaar.
Oplichters!!!!!!
Je kunt nog steeds op de website bestellen, terwijl bedrijf failliet is!!!! Let op!!! Als je belt , krijg je antwoordapparaat dat ze failliet zijn, dus OPLICHTERS
Oplichting en misleiding na bestelling op 13-02-2026
Willens en wetens mij als klant onwaarheden vertellen. Levertijden op website kloppen niet. Sprookjes dat de importeur het niet op voorraad zou hebben. Droom lekker verder. Importeur heeft alles gewoon voorradig.
Uiteindelijk, hoe kan het ook anders, gewoon failliet terwijl er nog gewoon besteld en betaald kon worden via de website, op 31 maart 2026.
Bedankt "meneer" M Pruijn en "meneer"L Slepers en "meneer"E .... voor alle leugens. Maar ik ben helaas niet de enige die is opgelicht door jullie helaas.
Hoop dat jullie nog rustig kunnen slapen na het aanrichten van zoveel financiele schade. Ik heb in ieder geval al de nodige stappen gezet. Aangifte gedaan van misleiding en oplichting.
Mijn eerste review is offline gezet vanwege het noemen van de naam van M.
Dat is niet erg; ik zet de review er opnieuw op zonder namen. Die zijn inmiddels wel algeheel bekend bij iedereen die de laatste maanden items hebben besteld en betaald bij Doublepoint en net zoals ik nooit iets geleverd hebben gekregen en door de heren eindeloos aan het lijntje zijn gehouden met onwaarheden en leugens.
Paiement sans réception de la commande!
Bonjour,
J'ai acheté un streamer Cambridge Audio EXN100 sur Doublepoint.nl, via Markplaats (équivalent Le Bon Coin), avec une facture et un virement bancaire de 1 400 € le 26 février. Ils ont reçu le paiement le 2 mars. Je possède une copie de la facture, du virement et de mes échanges réguliers avec le vendeur entre le 23 février et le 31 mars.
Le 18 mars, après m'avoir confirmé l'expédition dans la semaine du 2 mars, ils m'ont indiqué qu'il y avait un problème avec la livraison, car l'envoi se faisait en France. Ils pouvaient expédier le produit sous 24 heures ou annuler la commande et me rembourser. J'ai confirmé l'expédition.
À ce jour, je n'ai toujours rien reçu et ils ne répondent plus depuis le 18 mars.
J'ai signalé le problème à Markplaats la semaine dernière. Je n'ai pas eu de retour, mais tous mes échanges avec Doublepoint ont été effacés. J'avais également des échanges à l'adresse mail, plus de réponse à mes mails.
Je suis inquiet car il semble, en surfant sur le net, que le magasin soit définitivement fermé.
Je suis en train de faire un signalement également à leur banque et à l'association locale de consommateurs.
Christian
Nothing is ever in stock
Nothing is ever in stock, but listed on the website, meaning you'll place your order and only then be told it's not actually in stock, and you'll often have to wait weeks to receive your order.
I have to assume they intentionally don't list whether an item is out of stock on the product page in order to make sure you don't go elsewhere to order, you end up having your time wasted by long waiting periods for stock.
Paid up front for speakers, never got them
Update: declared bankrupt on 31/03/26
Paid up front for speakers. Expected delivery aprox. 3 weeks. Those weeks came and went, from then on every week I called and the answer was “next week”
Then i began calling everyday and the answer became “maybe tomorrow or the day after”.
Then i threatened them with legal actions, i wanted my ordered speakers or my money back.
Took me two weeks to get my money back.
From the day i ordered to getting my money back took about 3 months.
DONT GIVE THEM YOUR HARD EARNED MONEY!!
Double point is je cent niet waard
Waardeloos bedrijf. Normaal neem ik niet de moeite om een review te schrijven maar voor deze keer maak ik een uitzondering...
Twee bestellingen (dec 2025, jan 2026) gedaan: 1. Denon soundbar + subwoofer. Bij levering van alleen soundbar, (verhaal dat subwoofer nog nageleverd zou worden, volgens klantenservice maarten), nog de denon home 150 duo speakertjes nabesteld.
Geen subwoofer (+- 383euro) en speakertjes (+- 288 euro) meer mogen ontvangen, ondanks herhaaldelijk contact, en aangetekende brief vanuit mijn kant...
Goedkoop is toch echt duurkoop..
OPROEP AAN ALLE GEDUPEERDEN:
OPROEP AAN ALLE GEDUPEERDEN:
Laat deze heren hier niet mee wegkomen. Hoe meer mensen actie ondernemen, hoe groter de kans dat ze persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.
DOE AANGIFTE: Ga naar de politie en doe aangifte van oplichting. Zij hebben betalingen aangenomen zonder de intentie of mogelijkheid om te leveren.
MELD JE BIJ DE CURATOR: Dien je claim in bij mr. K. Verheij in Leiden (Insolventienr: F.09/26/103).
STRIJD VOOR JE GELD: Heb je met creditcard betaald? Vraag direct een 'chargeback' aan bij je bank.
Deze heren hebben maandenlang loze beloften gedaan terwijl ze wisten dat het einde nabij was. Alleen door massaal aangifte te doen, zorgen we dat dit niet zonder gevolgen blijft voor hun privébezittingen.
M.Kind orders 000582884 & 000583366
Product 26 feb besteld en nog niet op…
Product 26 feb besteld en nog niet op voorraad nu we in april zitten… op mails wordt niet meer geageerd.
Aan een ieder die opgelicht is
Aan een ieder die opgelicht is, doe aangifte bij de politie, ik heb dit ook gedaan, er was nooit de intentie om spullen te leveren en dit is fraude. Ook in het aangiftemenu proberen ze je af te wimpelen, door betrouwbare webwinkel etc., gewoon aangifte doen, dit moet strafrechtelijk worden uitgezocht.
Double point selling what they don’t…
Double point selling what they don’t have in shop. Online, product showing available. When you order and pay, is a disappointing situation. I ordered Klipsch RP 600M ii, on 9-03-2026, it was never delivered. I called several times and they said it will be in their warehouse very soon. I emailed several times and loek responded on 30-03-2026 that they are working on my order. Now they officially declared bankruptcy. What a shame. Legal action should be taken.
Ook opgelicht door deze criminelen...
Deze domme Belg had enkel de reviews op google bekeken en dacht dat alles oké was met dit bedrijf.
Op 30/3/26 chat met Loek: Ik vroeg of hij de SVS prime center en de SVS SB 1000 pro op voorraad had. Geen probleem, de center speaker is voorradig, de subwoofer zou na 1.5 weken geleverd worden. Ik kreeg een kortingscode van 10%. Ik betaalde €1168.20 met bancontact (stom, ik weet het).
De dag er na faillissement aangekondigd.
Dit terwijl ze dit faillissement met zekerheid op voorhand wisten, maar nog snel wat geld wilden binnenrijven van een domme Belg.
Dit ook terwijl ik van de Nederlandse distributeur van SVS, volgend bericht kreeg gisteren:
"Doublepoint had deze producten al weken, of zelfs maanden, niet op voorraad en heeft ook al geruime tijd niets meer bij ons besteld. Sinds 27 maart waren zij bovendien niet langer gemachtigd om zich uit te geven als officiële SVS-dealer."
Ik doe vandaag aangifte bij de politie voor wanpraktijken, misbruik van vertrouwen en illegale verkoopspraktijken. Geen idee of dit helpt, maar hoe meer mensen dit doen, hoe meer dit kan onderzocht worden...
Ik heb me ook aangemeld als schuldeiser bij de bevoegde curator, en een claim ingediend. Gegevens staan op de website van de malafide doublepoint.
Wat ging er goed hier?
Wat ging er goed hier? Helemaal niks, zeer slechte communicatie, ze beloven van alles maar er gebeurt niets. Koop hier in godsnaam niets!!!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.