Dotty Bingo  Recenzje 1764

4,2

1. Sala do gry w bingo
  2. Dostawca gier

Dotty Bingo

Join us and thousands of friendly roomies at Dotty Bingo to chat, play online bingo and check out our exciting range of online slots!
Our response to the current situation
At Dotty Bingo, we’re all working from home to keep the company running as close to ‘business as usual’ as possible. This means our site is fully operational as normal and our friendly Customer Service team are on hand any time of day or night on our 24/7 Live Chat to answer any queries.
Our approach to Safe Gaming
Responsible gambling always has been and always will be of the utmost importance to us. At this sensitive time, we will be increasing our proactive customer interactions and adding additional player protection measures. We have a wide range of responsible gambling tools available on our site to all our customers and we are always here to help and offer advice on safe gaming.
Getting in touch
For any queries, please contact us at support@dottybingo.com or visit our site to speak with our Customer Service team via our 24/7 Live Chat.

4,2

19 października 2021
Logo Dotty Bingo

Odpowiedź od Dotty Bingo

Hi Prz,

Thank you for taking the time to leave us a positive review. If you require any further assistance, feel free to pop on to Live Chat or send us an email, we are available 24//7 to help.

Kind Regards,
Dotty Bingo.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1764 recenzji)