DOSTEPY.COM Recenzje 173

4,8

Kupiłem już pare kont, nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów, dlc i gry zgodne z ofertami. Obsługa jest zawsze aktywna w godzinach wyznaczonych. Jedyne co mi się nie podoba to weryfikacja przy log... Zobacz więcej

Łącznie moje zakupy przekroczyły, myślę z 400zł, jest to wiele małych transakcji, najnowsza to FH6 premium, z grą na własnym koncie, zawsze można liczyć na pomoc oraz szybką odpowiedź w godzinach prac... Zobacz więcej

Hej! Jestem stałym klientem dostepy.com i korzystam z ich usług od paru miesięcy i za każdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za każdym razem dostaję produkt bardzo szybko i za ka... Zobacz więcej

Strona jak najbardziej legit. Ceny przystępne nawet jak na konta współdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (łącznie z tymi najnowszymi), szybka wysyłka oraz odpowiedź, możliwość płatności blikiem a nawet... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 5 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami komputerowymi
  2. Na miejscu 2. wśród 7 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami
  3. Na miejscu 1. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Sklep z używanymi grami
  4. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Wypożyczalnia gier wideo

[PL] DOSTEPY.COM oferuje dostępy offline do kont na platformach PC, Xbox i PlayStation. Po zakupie klient otrzymuje dane dostępowe oraz instrukcję korzystania. Zapewniamy szybką realizację zamówień i pomoc techniczną w razie problemów z dostępem. [ENG] DOSTEPY.COM offers offline account access for PC, Xbox and PlayStation platforms. After purchase, customers receive access details and usage instructions. We provide fast order delivery and technical support in case of access-related issues.

4,8

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Bardzo duzy wybor gier

Bardzo duzy wybor gier. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Bezproblemowy zakup i dostep do konta przyznawany w kilka minut od zakupu. Ceny sa atrakcyjne i mam nadzieje, ze takie zostaną. Polecam.

4 lutego 2025

Zakupiłem gre Detroit Become Human od…

Zakupiłem gre Detroit Become Human od razu po zakupie otrzymałem dane logowania na konto trzeba było również podać steam guard wystarczyło się skontaktowac z właścicielem strony przez kontakt,
nie mineło 15 sekund i miałem kod na swojej poczcie

17 grudnia 2024

Najlepsi na rynku

Najlepsi na rynku, bardzo dziękuję za szeroką ofertę gier, momentalnie odpowiadają dziękuję za profesjonalizm

21 listopada 2024

Wszystko dobrze, kontakt ze sklepem wspaniały i szybko odpowiadają, obsługa miła, a zakupiony towar dotarł bez problemów i szybko. Polecam

3 września 2024

Super

Super. Polecam

2 sierpnia 2024

Dziękujemy za opinię ;) Zapraszamy do kolejnych zakupów !

bardzo dobre oferty i duzy wybor…

bardzo dobre oferty i duzy wybor gier,bardzo szybka pomoc w razie problemow z instalacja.Bardzo polecam i zostalem stalym klientem na bardzo dlugo.

28 sierpnia 2024

Żenada !!!

Żenada !
Gra na zakupionym koncie nie dziala, jedno konto sprzedane tylu osobom, ze nie mozna jej aktywowac od kilku dni. Sprzedajacy nie chce zwrocic pieniedzy. Nie polecam! Oszustwo!

27 sierpnia 2024

Odpowiedź od DOSTEPY.COM

Do każdego tytułu, który posiada jakieś zabezpieczenia aktywacji, posiadamy CO NAJMNIEJ kilka kont umożliwiających bezproblemową aktywację. Wystarczy skontaktować się z nami w przypadku zaistnienia jakiegoś problemu i wówczas otrzymujemy inne konto, pomoc naprawiający problem. Nie kojarzę też nikogo, kto pisałby do nas o zwrot i go nie otrzymał, a w szczególności nie otrzymałby najpierw pomocy rozwiązującej problem, więc komentarz w mojej ocenie mocno naciągany. Pozdrawiam

Genialna obsługa klienta

EDIT.

Problem rozwiązany, dzięki bardzo szybkiej reakcji pracownika wsparcia klienta. Bardzo rzetelnie podchodzą do swojej pracy. Mimo iż zakup jest stosunkowo niski. Polecam każdemu zakupy na stronie dostepy.com . Był to mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni :D

Firma uczciwa, sam zakup przebiegł pomyślnie i sprawnie. Nie mogę im nic zarzuci. Jedynie użytkownicy konta współdzielonego w grach na steam nie mają bladego pojęcia jak odpowiednio ustawić ustawienia. Przez co zakupiona gra jest nie grywalna przez błąd w sterowaniu. Ciężko stwierdzić czyj to jest błąd. Czy firmy? Czy użytkowników?

25 sierpnia 2024

Odpowiedź od DOSTEPY.COM

Dziękujemy za opinię. O ile dobrze zrozumiałem Państwa problem, wystarczy wyłączyć Remote Play w ustawieniach konta steam. Proszę także pamiętać o przebywaniu na koncie w trybie offline, oraz wyłączonej synchronizacji Cloud.
Dodatkowo wszystkie ustawienia sterowania, przypisania klawiszy, padów są zawsze ustawieniami lokalnymi, tzn. dotyczą Pana klienta Steam na komputerze a nie globalnie konta. Każdy użytkownik może mieć swoje, dowolne ustawienia.
Pozdrawiam

100 % TOP

Rzadkość w dzisiejszych czasach o tę jakość usługi, nie ma do czego się przyczepić, jak są problemy z kontem, od razu na prośbę wysyłane są dane z danymi gdzie wszystko działa !

23 sierpnia 2024