DOPE Recenzje 79

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Ventet 1 mnd på en julegave til min sønn som aldri kom. Jeg etterspurte tilslutt og da fikk jeg til svar at hele bestillingen hadde blitt kansellert og sendt tilbake til Dope snow. Skuffende.

Oceniono na 2 z 5

Selve skoene kom hurtigt efter bestilling, men da de er for små, finder jeg ud af, at dope kræver, at kunden betaler fragt tilbage. Det er sådan set ikke imod nogen lov, men irriterende når de fleste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde købet et bar dyre Birkenstock, som efter ½ sæson gik i stykker i korken. Jeg fik at vide at det var slitage og at det tilmed var mangel på vedligeholdelse..... Ekspedienterne var aldrig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte et par støvler hos DOPE i FRB. Centret, som jeg desværre ikke var vilde med alligevel. Da jeg ønskede at returnere dem (hvilket var dagen efter), blev jeg betjent af en ekspedient, som havd... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

79 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

FANTASTISK!

Hej ven.
Jeg var rigtig glad for mit køb. Både for selve købet "kæden" og for leveringstiden. Det hele gik super hurtigt, fra da jeg havde købt den, til jeg fik den. SÅ fortsæt med det gode arbejde! - for så kan folk da ikke undgå, at elske jeres online shop ;)
KNUS line

18 lipca 2013
Oceniono na 5 z 5

Virkelig godt - kan klart anbefales!

dope var en god oplevelse. De fører lidt anderledes slags sko, som man ikke kan få fat i alle steder. Leveringen var til tiden, ingen forkerte varer og de aldeles mest perfekte sko! Fik mail/sms når pakken var afsendt, kommet osv.
Virkelig professionelt!

29 czerwca 2013

Odpowiedź od DOPE

Hvor er det dejligt at høre, at alt er gået som det skulle :).
Vi glæder os til at se dig igen.

Super fedt!

Jeg har haft en super god oplevelse med Dope.dk. Jeg anbefaler andre at bruge den hjemmeside. Det som kunne gøre Dope.dk bare lidt bedre, var hvis de begyndte at sælge lidt tøj. Det behøver slet ikke at være det største udvalg.
Tingene blev leveret super hurtigt, og det var rigtig nemt at bestille på hjemmesiden! Tommel up her fra!

28 czerwca 2013

Odpowiedź od DOPE

Tak for din fine feedback, Nanna.
Vi ville elske at sælge tøj, men det er lidt udenfor vores comfort zone, så det kræver yderligere overvejelser :).

Super...

Nem bestilling, Hurtig levering og Perfekt vare.

27 czerwca 2013

Odpowiedź od DOPE

Tak Dorte. Hvor er det dejligt at høre, at alt er forløbet som planlagt :)

Rigtig god dag.

Hurtig levering!

Bestilte str. 38 fik str. 39, men de passede perfekt, så det var vist held i uheld!

Odpowiedź od DOPE

Pokkers, det er jeg ked af at høre. Men som du siger, held og i uheld, og jeg er glad for at de passede perfekt :).

Rigtig god dag fra Kathrine.

*Ingen slænger i valsen

Alle krafv opfyldt. Påtrods af god informativ mail blev jeg stadig i tvivl om leveringstidspunktet, og havde derfor personlig kontakt med en medarbejder - som vidste præcis hvad hun skulle hjælpe med og hvordan - og alt endte perfekt!

Odpowiedź od DOPE

Hvor er det dejligt at høre, og virkelig godt, at vores kundeservice gav dig lige den hjælp du havde brug for.

Rigtig god dag!

god service

Jeg har flere gange købt sko og andre ting på dope.dk, og hver gang har jeg oplevet god service, og tingene kommer hurtigt. Det kan helt klart anbefales :-)

Odpowiedź od DOPE

Tak for din anbefaling, den sætter vi stor pris på :).

God dag!

Oceniono na 5 z 5

Pakken var fremme 1-2dage efter bestillingen og varen var den bestilte og levede op hil forventningerne

Odpowiedź od DOPE

Vi er glade for, at du blev tilfreds Cæcilia :).

God dag.

Lige til

Det var let at købe en varer hos DOPE online

Odpowiedź od DOPE

Dejligt at høre, Nanna :).

God dag til dig.

Perfekt og Hurtigt !

Jeg bestilte nogle sko fra dope.dk, havde aldrig hørt om hjemmesiden før men ville godt have de sko. Der gik kort tid og så var de ankommet, alt var som det skulle være.

Hjemmesiden vil jeg gerne købe flere ting os på et kommende tidspunkt, og kan virkelig godt anbefalede Dope !

Odpowiedź od DOPE

Hvor dejligt at dit første møde med os gik som det skulle. Vi glæder os til mange flere gode handler :).

Oceniono na 4 z 5

Mangler video af sko

Hej:-)
Jeg er glad for servicen, og at man får leveret sit køb hurtigt! Jeg var dog lidt nervøs for om skoen så pæn ud på foden. Og kunne derfor godt have brugt en video af skoen, på en fod:-)

Hej Emilie.

Tak for din feedback ang. videoen. Det tager vi op til overvejelse :).

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

DOPE er en rigtig god hjemmeside. Den er nem og overskuelig og leveringen er rigtig hurtig. Har kun været tilfreds med de produkter jeg har købt, så det er helt klart et sted jeg vil blive ved med at købe ved.

Odpowiedź od DOPE

Det lyder dejligt, Tanja. Vi glæder os til at sælge dig mange flere fine varer i fremtiden :)

Oceniono na 5 z 5

Utrolige god service og mega hurtig levering!

Jeg vil gerne anbefale Dobe, da jeg føler mig godt behandlet.
Jeg havde købt en vare på deres website en aften og 36 timer efter kom posten med den! Skoene var desværre for små, men det var nemt og dejlig at kunne returnere i butikken i Kbh i stedet for at skulle bruge penge på porto!

Odpowiedź od DOPE

Tak for den positive tilbagemelding, Karina. Vi er glade for, at leveringen gik så godt og hurtigt igennem :).

God dag til dig!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej