Oceniono na 1 z 5

Jeg kan på ingen måde anbefale stedet. Priserne i butikken er markant højere end i deres egne reklamer for præcis de samme varer. Jeg har haft fire aftaler, og de er ikke mødt op én eneste gang. Ej... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte cenova sildebens laminatgulv til stuen og det spiller bare! Sindssyg kvalitet til en virkelig god pris! Det kan virkelig anbefales hvis du vil have et slidstærkt kvalitets gulv for næste... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Havde super dialog med Adam hos DoorHouse. Først afdækning om deres produkt var tilsvarende det gulv vi allerede havde, herefter meget fint service med godt tilbud og hurtig levering. Har ikke opl... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych
  2. Materiały podłogowe
  3. Sklep z drewnem
  4. Dostawca farb
  5. Sklep narzędziowy
  6. Dostawca podłóg drewnianych i z laminatu

Napisane przez firmę

DoorHouse er et dansk byggemarked, der tilbyder et udvalg af laminatgulve, værktøj, maling, trævarer og andre relaterede produkter til både private og erhvervskunder. Virksomheden fokuserer på at levere høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Billig

Billig, nem at bestille og hurtig levering.

21 marca 2023

Kære Hans

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det varmer.

De ting du nævner er nemlig vigtige for os:
1. Vi vil være billige
2. Det skal være nemt at bestille
3. Og vi forsøger altid at sende samme dag, som vi modtager ordren.

Oceniono na 5 z 5

Hvor tilfreds jeg er med varen kan jeg…

Jeg tillader mig at omskrive anmeldelsen af door house hvor jeg bestilte online produkter, jeg havde ikke modtaget produktet og blev i tvivl om firmaet da jeg ikke fik en mail om at det f.eks kunne være i restordre, men det viste sig at de rent faktisk havde prøvet flere gange at få fat i mig telefonisk for at fortælle at varen ville være forsinket. Jeg modtog da også varen dagen efter jeg havde talt med dem, og kan det var fine gode varer, og at jeg bestemt gerne vil handle der igen, de var flinke og har fortalt de nu har lavet et system så der bliver fulgt op på hver eneste bestilling, hvilket viser de er et seriøst firma. Jeg er glad for deres personlige henvendelse og håndtering af sagen.
Chrisstine

9 marca 2023

Odpowiedź od DoorHouse

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du er glad for produkterne og vores service.

Jeg glæder mig til, at vi ses på webshoppen igen i fremtiden :-)

Venlige hilsner,

Oceniono na 5 z 5

De bar malingen ud for mig

De bar malingen ud for mig. Jeg haltede så de hjalp mig

15 marca 2023

Kære Tage
Mange tak for den dejlige anmeldelse. Så dejligt at høre, at også vores chauffører gør alt hvad de kan for vores søde kunder.

Kære Lars

Tusind tak for de fem stjerner.

Det er meget vigtigt for os at produkterne leveres dagen efter, hvis muligt. Jeg er meget glad for at høre, at du også havde en god oplevelse.

Ha' en dejlig dag.

Kvalitet

Hurtig levering, gode varer

2 marca 2023

Kære Finn
Tusind tak for din anmeldelse.

At have en god oplevelse, når du bestiller hos DoorHouse er vigtigt for os. Vi er meget glade for at høre, at det er det, du har haft.

Ha' en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og gode priser!

Jeg købte maling online ved Doorhouse og havde overset noget ved min bestilling, som de var så søde at ringe og gøre mig opmærksom på, og fik den bedste service jeg længe har oplevet og tilmed super hurtig levering lige til døren.

Virkelig en god oplevelse og samtidig virkelig gode priser på kvalitetsmaling.

Den bedste anbefaling herfra.

16 lutego 2023

Kære Henriette

Tusind tak for den skønne anmeldelse og for anbefalingen.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for vores service, levering, priser og malingen. Det varmer.

Vi er super glade for at læse, at der er blevet taget god hånd om din bestilling.

Ha' en rigtig god dag.

Service i høj kvalitet

Service i høj kvalitet, efter en grundig vejledning fik jeg købte de fineste fliser til mit badeværelse :-) Kan klart anbefalde at man køre forbi doorhouse hvis man skal lave badeværelse

9 lipca 2020

Kære Jørgen
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du er glad for vejledningen og fliserne.

Jeg glæder mig til, at vi ses på webshoppen igen i fremtiden :-)

Venlige hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Fik bestilt mine metro fliser hos…

Fik bestilt mine metro fliser hos DoorHouse. De hjalp mig også med at sætte fliserne op. Super service og smukt resultat!

12 listopada 2019

Kære Viktor
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive denne dejlige anmeldelse. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at leve op til de fem stjerner.

Vi bliver så glade, når vi kan hjælpe vores dejlige kunder med at nå i mål med projektet.

Jeg glæder mig til at se dig i webshoppen igen i fremtiden.

Høflige hilsner

Oceniono na 1 z 5

Nej tak.

Respekterer ikke et "Nej Tak til Reklamer skilt".

Ingen anelse om hvordan deres service er, men det er nok til at jeg fravælger dem i fremtiden.

16 września 2019

Hej Saga,

Mange tak for din Trustpilot besked.

Jeg er smadder ked af at høre du har modtaget et af vores reklamer. Vi respekterer selvfølgelig dit "nej tak til reklame" sticker på din postkasse.

Vi har desværre ikke 100% kontrol over dette, da det er nemlig uddelingsfirmaet der står for dette. Vi vil sørge at kontakte dem og bede dem om at holde ekstra øje med disse stickers på postkasserne.

Hvis du har andre spørgsmål kan du kontakte os på info@doorhouse.dk, eller komme forbi butikken og tale med os i Glostrup, Hovedvejen 206 i hverdagene mellem 8:00-17:00.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Louis
Doorhouses kundecenter

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service hos Doorhouse!

Altid en fornøjelse at handle hos Doorhouse. At komme i kontakt med dem var uden problem - brugte både deres facebook side samt telefon opkald. Fik den rådgivning jeg havde brug for ifm. maling af min nye bolig - ikke sidste gang jeg gøre brug for af. De varmeste anbefalinger herfra <3

10 sierpnia 2019

Kære Junior
Mange tak for din vidunderlige anmeldelse, den er vi superglade for!
Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse når du handler hos os

Jeg glæder mig til, at vi ses på webshoppen igen i fremtiden! :-)

Adam

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej