domoticaGIGANT Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf. Ik belde voor advies en kreeg veel meer. Oscar hielp me aan een Domotica oplossing die veel meer kon en betaalbaarder was dan aanvankelijk gedacht. Ook tijde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

heb een HCL met toebehoren aangeschaft bij domotica gigant. eerst zelf geprobeerd om alles aan te sluiten maar liep ergens tegen aan. Even gebeld met domtica gigant en ze konden mij telefonisch s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorige week bestelde ik 's avonds een Homey Pro welke volgens de website op voorraad was. De volgende dag kreeg ik een keurige mail dat deze helaas toch uitverkocht was máár dat ze mij niet wilden... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV
  2. Projektant wnętrz
  3. Sklep z artykułami ds bezpieczeństwa

Napisane przez firmę

We vinden het belangrijk om meervoudige waarde toe te voegen aan onze samenleving. Met onze Domotica en IoT oplossingen is onze invloed op de maatschappij van grote toegevoegde waarde door zo onafhankelijk mogelijke betaalbare, kostenbesparende, kwalitatief hoogwaardige en gezondere elektra installaties voor een zo levensloopbestendig mogelijke, comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. We zijn er trots op om een gezonde marktleider te zijn voor slimme leefomgevingen voor zowel bedrijven als particulieren met een primaire focus op open (merk onafhankelijke) standaarden op basis van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde en hoogst haalbare kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie binnen de Benelux.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Goede service!

Goede service! Erg behulpzaam bij vragen of problemen!

1 sierpnia 2019

Odpowiedź od domoticaGIGANT

Thnx voor dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen, zijn we blij mee!! :)

Zeer netjes en keurigen…

Zeer netjes en keurig en professioneel,staan altijd klaar om uitleg te geven of vragen te beantwoorden. Zeer aan te raden.

1 sierpnia 2019

Odpowiedź od domoticaGIGANT

Thnx voor je mooie review Mark, daar zijn we blij mee! Op naar een prettige professionele en langdurige samenwerking!

domoticaGIGANT, TOP!

domoticaGIGANT is een zeer goed en toegewijd bedrijf.
Denken met je mee
Goed advies
Antwoord op al je vragen

25 lipca 2019

Hi Peter,

Hartelijk dank voor je positieve review, blij mee! :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering maar bovenal snelle service

Snelle levering maar bovenal een adequate oplossing nadat ik een product kreeg war een defect aan was (waar ze niets aan konden doen).

25 lipca 2019

Hoi Rutger,

Hartelijk bedankt voor je review, fijn om te vernemen dat het naar wens opgelost is!

Tevreden klant

Snelle levering en een breed assortiment. Ben er blij mee!

24 lipca 2019

Hi Hans Maarten,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, Daar maken we ons 'hart' voor! :)

Fijne dag!!

Oceniono na 5 z 5

Goede service, goede producten en nette prijzen. Maar belangrijker veel verstand over hetgeen ze verkopen!

8 czerwca 2019

Hi Barry,

Thnx nog voor je positieve review, fijn om te vernemen! :)

Goed product

Goed product, netjes verpakt geleverd.

4 czerwca 2019

Odpowiedź od domoticaGIGANT

Thnx voor je beoordeling, prettig om te vernemen dat het goed ontvangen is!

Oceniono na 3 z 5

Van goede wil, maar voor verbetering vatbaar

Een control center van Eedomus was elders niet op voorraad, maar bij domoticaGIGANT zou hij dat wel zijn, dus besteld. Helaas, dus niet. Wel direct gebeld door medewerker met excuses en de vraag waarom ik dit product gekozen had plus suggesties voor alternatieven. Blijf toch bij Eedomus vanwege mogelijkheid tot backup verbinding via gsm (met TP link dongle), voor het geval internet (via bovengrondse telefoonkabels) uitvalt. .

17 maja 2019

Hi Martin,

Hartelijk bedankt voor je review! We hebben ontzettend veel geïnvesteerd in de optimalisatie van onze webshop, alleen is een betere voorraad indicatie helaas tot op heden nog niet mogelijk. Graag hadden we dit zelf ook anders gezien. We blijven dit verbeterpunt scherp onder de aandacht houden en zodra de technische middelen voorhanden zijn laten we dit zo snel mogelijk aanpassen. M.b.t. je bestelling deze is bij ons in behandeling en zullen we z.s.m. naar je toezenden en je op de hoogte stellen middels een Track & Trace code. Hartelijk dank voor het prettige contact en fijne dag verder!

Oceniono na 5 z 5

Niet alleen voor nerds...

Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een huis. Ruim 7 jaar met de bouwverlichting nog aan het plafond hebben de mensen van DomoticaGIGANT ons de sfeer in huis gegeven. Professionele spullen, mooie oplossingen en super service. Ze hebben echt met ons mee gedacht en een oplossing geboden waar we verder mee kunnen. Je hoeft echt geen nerd te zijn om je huis op deze manier meer te automatiseren!

3 maja 2019

Hi Marjolijn,

Super leuk deze uitgebreide review. Thnx daarvoor, worden we blij van! :)

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf

Ook tijdens een installatie hick-up werd ik snel en vlot geholpen, waardoor mijn Fibaro systeem draait als een zonnetje. Ben er erg blij mee, want het is simpel en betaalbaar.

18 kwietnia 2019

Hoi Erik,

Hartelijk bedankt voor je positieve review! Heel fijn dat we je zo goed hebben kunnen en mogen helpen, daar worden we blij van! :)

Top service!

16 kwietnia 2019

Odpowiedź od domoticaGIGANT

Thnx voor je positieve beoordeling Jeroen, leuk!

Tevreden!

Meedenken, snel leveren tegen een acceptabele prijs en een prima administratieve afhandeling. Chapeau!

13 kwietnia 2019

Odpowiedź od domoticaGIGANT

Thnx voor je positieve beoordeling Francois, daar doen we het juist voor! Onze roots liggen ook aan de service/ kwaliteit kant, fijn om te vernemen dat het ook zo ervaren wordt! :)

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede service- en dienstverlening…

Zeer goede service- en dienstverlening en oplossingsgericht.
Tevens de bereidheid tot (deskundig) meedenken en niet verschuilen achter zaken of regeltjes o.i.d. om iets maar niet te hoeven doen. De focus ligt echt op het helpen van de bezoeker/klant.

Kortom: Ik ben zeer tevreden

11 kwietnia 2019

Odpowiedź od domoticaGIGANT

Hoi Niek, super leuk je review en dat dit je ervaringen met onze organisatie zijn. Dat is juist waar we in uit willen blinken! :)

Thnx & Greets,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej