Perongeluk 2 dezelfde bestellingen…
Perongeluk 2 dezelfde bestellingen geplaatst hier 1 van geannuleerd in de mail staat binnen 14 dagen word je geld teruggestort maar wacht nu al bijna een maand dit was dus eens en nooit meer bij deze winkel
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Niet verder doorvragen of dit mijn enige vraag was en of ik nog andere vragen heb. Vreemd dat als ik producten koop hier geen installatie service bij zit want anders had ik het ergens anders goedkoper kunnen kopen of bij iemand die wel die service levert. Gesprek is ook verder niet afgehandeld met de vraag of alles verder naar wens is en of ik verder nog eventuele vragen heb. Verwijzing naar een andere partij is vind ik zelf te kort door de bocht en kan niets op die site vinden wat service en dienstverlening betreft voor mijn vraag.
Een lamp besteld stond na bestelling 3 dgn op verwerken toen gemaild naar bedrijf, levertijd medio januari een maand later dan besteld, order meteen gecanceld was bedoelt als kerst cadeau dat ga ik in januari niet meer geven, ondertussen in een week tijd al tig keer gemaild en wacht nog steeds op het geld retour.
Je krijgt een credit nota en vervolgens moet je bedelen om je geld terug te krijgen zodat je ergens waar die wel op voorraad is te bestellen, nooit meer bij dit bedrijf dit is zo klantonvriendelijk , geef dan aan is niet leverbaar maar dan ook nog niets laten weten en vervolgens een week bedelen om je geld terug te krijgen wel meteen betalen maar o vraag niet je geld terug hoop dat ik het voor het einde van het jaar nog krijg
Groetjes anita
Lamp besteld, verkeerde geleverd, direct retour gestuurd. Willen juiste leveren voor 14 euro aan kosten en geven klant de schuld. Slechte service. Nooit weer.
Meerdere bestellingen gedaan en elke keer snel geleverd.
Bij de laatste bestelling had ik per ongelijk een oude selectie in mijn winkelwagen staan.
Deze kwam op de rekening wat ik pas na betaling ontdekte.
Meteen gebeld waarna de bestelling netjes werd aangepast en het geld terug gestort.
Zeker aan te bevelen.
Met Domotica-shop.nl heb ik een hele goede ervaring. Ik heb meerdere bestellingen gedaan en de producten werden telkens snel verzonden en geleverd. Domotica-shop.nl heeft mij uitstekend advies gegeven. De service is uitmuntend!