Oceniono na 4 z 5

Hurtig og effektiv rengøring til en rimelig pris.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

The communication is very good and the company has been very quick to adapt to our changing needs. Our office is always nice and clean after the cleaning.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun masser af ros til DOMI. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af rengøring i vores hjem og noget sødt personale, de samme hver gang, så de kender vores lejlighed

1. Usługi sprzątania

Napisane przez firmę

Hos DOMI Rengøring finder du et professionelt rengøringsfirma, der gør rent for både privatpersoner og en række forskellige erhvervskunder i hele Storkøbenhavn. Det kan for eksempel være i Valby, på Frederiksberg, i Taastrup eller Hvidovre, men det kan også være flere andre steder i nærheden. Vi har mange års erfaring med rengøring og vores mål er 100 % kundetilfredshed, derfor udføres alle vores rengøringsopgaver med høj kvalitet. Vi sætter fokus på vigtigheden af ​​at respektere dig og dine ejendele. Vi bruger meget tid på at træne vores rengøringsassistenter, så de er opdateret med de nye teknikker i rengøringsbranchen. Ønsker du at få en professionel rengøring fra et pålideligt firma, så tøv ikke med at kontakte os og få et godt tilbud i dag. Til almindelig og regelmæssig rengøring vil vi levere miljøvenlige, professionelle rengøringsprodukter, der er certificeret med det nordiske svanemærke.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

God, stabil og venlig rengøring

Vi har brugt DOMI i nogle år til vores kontor i København, og det har vi været rigtig glade for. De gør et godt stykke arbejde. Driftsikre og god, behagelig kommunikation.

30 września 2025

Top-rengøring

Dominik og hans medarbejdere er søde og dygtige til deres arbejde. Man kan altid bede om at få ting gjort og deres kvalitet er høj. De er meget punktlige og man kan stole på at de gør det der er aftalt. Min aller bedste anbefaling herfra.

31 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Reliable, on time and professional all the time!

Dominik and his team are very reliable, punctual and always professional. Dominik is also a very nice person to work with. He tries his best to find solutions and very responsive to his clients

29 maja 2025

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Thank you so much for your thoughtful and generous review! 🌟
We’re truly grateful for your trust and are delighted to hear that you value our reliability, punctuality, and professional approach.

It’s always a pleasure working with you – and we’ll continue doing our best to stay responsive, solution-oriented, and consistent in the service we provide.

Looking forward to many more clean and seamless visits!

Warm regards,

Oceniono na 5 z 5

Meget pænt og rent også i krogene

Meget pænt og rent også i krogene. Nemme, præcise og behagelige at kommunikere med.

29 czerwca 2025

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Tusind tak for din skinnende anmeldelse! ✨
Vi elsker at gøre rent – især i krogene, hvor støvet ellers tror, det kan gemme sig 😉
Det glæder os at høre, at både rengøringen og kommunikationen sad lige i skabet.

Tak fordi du gør vores arbejde ekstra motiverende med så fine ord. Vi står klar med klud og godt humør, når du får brug for os igen!

Solskinshilsner,

Oceniono na 5 z 5

Er meget omhyggelig og ordentlig i alt…

Er meget omhyggelig og ordentlig i alt hvad han laver. Jeg er meget tilfreds .

29 czerwca 2025

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Tusind tak for dine pæne ord! 💫
Vi går op i grundighed og ordentlighed – det er vores superkræfter i hverdagen 💪✨
Det betyder meget for os, at du er tilfreds. Det er nemlig præcis dét, vi arbejder for – hver gang.

Vi glæder os til at komme forbi med både rengøringsgrej og godt humør igen!

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og effektiv rengøring til en…

Hurtig og effektiv rengøring til en rimelig pris.

19 czerwca 2025

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Tak for din fine anmeldelse! 💨🧼
Hurtig og effektiv – præcis som støvet ikke kan lide det 😄
Vi er glade for, at du synes, både tempo og pris spiller.

Altid klar til næste omgang rengøring!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig serviceminded og professionel…

Virkelig serviceminded og professionel firma. Vi har kun roser til Domi Rengøring

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Tusind tak for de smukke roser! 🌹
Vi bukker og nejer – og lover at blive ved med at gøre rent med både professionalisme og et smil.
Det betyder alverden for os at høre, at vores service bliver værdsat.

Vi glæder os allerede til næste gang!

Med venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

5 stjerne service fra kommunikation til…

5 stjerne service fra kommunikation til aktuelle rengøring. Vi er utrolig glade for den høje kvalitets service vi fik og vi vil forsætte med at bruge dem - stærkt anbefales! De gør udfordrende opgaver som om de er så lette til at løse.

6 maja 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er så glade for at høre, at både kommunikationen og rengøringen har levet op til jeres forventninger – og lidt til!
At gøre svære opgaver lette er lidt af vores superkraft 💪🧼😉

Det betyder meget for os, at I vil fortsætte med at bruge vores service – vi lover at blive ved med at levere høj kvalitet hver gang.

Vi glæder os allerede til næste gang!

Oceniono na 5 z 5

De gør bare et super arbejde og er…

De gør bare et super arbejde og er utroligt flinke!

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Tusind tak – vi bliver helt glade i rengøringshjertet af dine ord! 💙🧽
Flinke og grundige – det er lige sådan, vi gerne vil være.
Tak fordi du lagde mærke til det!

Vi glæder os til at komme igen med godt humør og støvkluden klar 😄

Domi rengøring - kan anbfales

Domi rengøring.
Super rengøring og god dialog.

31 stycznia 2025

Tusind tak for anbefalingen! 🙏
Vi elsker at levere super rengøring – og lige så god dialog. Det gør samarbejdet rent ud sagt endnu bedre 😄

Tak fordi du valgte os 😄

Med venlig hilsen,

Excellent / to be recommended

Excellent / to be recommended

2 grudnia 2024

Odpowiedź od DOMI Rengoring

Thank you so much for the kind words! 🌟
We’re thrilled you’re happy with our service – and truly appreciate the recommendation.

Looking forward to keeping things spotless for you again soon!

Best regards,
Dominik

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej