Rotzooi en zeker niet te vreten! Wat een oplichters, spugen op pizza's, pizza's leveren met bedorven ingrediënten en niet volgens wens. Oplichters en vergiftigd!
Zobacz, co mówią recenzenci
Slordig bedrijf. Vaak verkeerde bestellingen ontvangen of delen die van mijn bestellingen ontbraken. Te vaak zogenoemde vergoedingen gekregen als tegemoetkomingen via mijn account, die een paar... Zobacz więcej
Domino's Capelle aan den IJssel, een hele slechte werkgever, buit z'n bezorgers uit en houdt onterecht geld in. Reageert vervolgens niet op berichten. Nee dan ben je echt een topper hoor! #triest
Schandalig echt n uur lang bellen n dan zegge ze t is onderweg Luie flkkers . Laten betalen maar nee hoor er komt niks. 4 x gebeld ja hoor t is onderweg leugenaars nooit meer ik zoek ze morgen perso... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Kip smaakt naar vissticks dus ik heb…
Kip smaakt naar vissticks dus ik heb 1000% samanela en de pizza was rauw smaak is niet anders dan gewoon een levende koe eten niet aan te raden
Website werkt niet
Website werkt niet, loopt vast op telefoon en locatie werkt ook niet
Slechte service …
Ik had online een bestelling geplaatst voor een bezorging om 19:00 , let op dit heb ik 2,5 uur eerder gedaan. Ik bel naar de aelbrechtskade te Rotterdam en ze zeggen dood leuk ja het heeft vertraging het kan nog 3 kwartier duren. Ik vind dit niet normaal als ik niet had gebeld hadden ze ook niks laten weten . Slechte service
Voor lekkere pizza moet je niet bij Domino's Rhenen zijn!
Als je een echt lekkere pizza wilt en goede service ga dan NOOIT naar Domino's pizza in Rhenen.
Een van de bestelde pizza's, een margherita, was zwart verbrand (aan de bovenkant). De enige aanwezige medewerker zegt dat dat normaal is en dat ik "niet moet zeiken". En gaat dan nog even flink los. Zo zou "pizza altijd ongezond zijn dus wat maakt verbrand uit" moet je "maar iets anders gaan eten". Oh ja hij zou mij kennen want de bezorgers zeggen ook dat ik (altijd) klaag. Maar dat kan helemaal niet eens! Wij wonen immers buiten het bezorggebied dus daarom halen wij af!. Overigens hebben wij qua smaak en professionaliteit van personeel goede ervaringen met de vlakbij gelegen filialen in Veenendaal (nota bene zelfde eigenaar meen ik) en komen ook in Tiel. Daar weten ze wel hoe Domino's was bedoeld als formule en hebben wij ons nog nooit zo hoeven te genereren aan onbekwaam en duidelijk ongemotiveerd personeel! Lees ook de andere recensies en er ontstaat een beeld!
Onmogelijk die website
Ik probeerde via de website iets te bestellen, maar je kan niet eens op die website normaal navigeren. Onmogelijk om überhaupt iets te bestellen via dominos.nl.
verbrand pizza geen geld terug
Goedendag,
Ik heb op 31 augustus 4 pizza's besteld 3 pizza's kwamen verbrand ( zwart) niet te eten. Naar bellen met Domino's pizza Amsterdam Kamperfoelieweg klanten servies is mij verteld op onvriendelijk manier dat ze mij niet gaan helpen, geen andere pizza brengen en ook geen geld terug krijgt.
Ze hebben wel toegegeven dat deze verbrand zijn maar ze hebben automatisch ingesteld temperatuur en kan thuisbezorgd hier over aanspreken.
Ik heb +/- 50 euro voor pizza's betaald die niet te eten was. Ik vind het schandalig ik werk hard en dat was ook mij laatste geld dus ben hongerig slapen gegaan en echt niet te geloven.
Enige wat aan deze pizza klopte was dat ze rond was ! Moeten zich schamen ook dat ze op zo manier met klanten omgaan.
Ik heb super veele emails naar Domino pizza gebeld maar ze hebben mij niet geholpen. Ik heb tintalen emails gestuurd naar thuisbezorgd maar die hebben mij verteeled dat Dominos pizza heeft hoen laten weten dat ze het opgelost hebben wat total niet gebeurd is.
Pizza bij Domino besteld en de 2e pizza…
Pizza bij Domino besteld en de 2e pizza zou gratis zijn.
Bezorger bracht maar een pizza 2e pizza niet gezien.
De eerste hap was smerig, ik heb nog nooit zo'n vieze pizza gegeten je proeft alleen maar ketchup en de pizza was duur, als de pizza gratis was had ik het niet gegeten. Domino jullie moeten zich schamen, zo jaag je klacnten weg. (Rotterdam Zuid)
vieze doorbakken pizza
Wat een vieze te doorbakken peperoni pizza met dunne bodem :(
Ziek vanwege onduidelijke beschrijving vegan pizza
Vanwege een heftige koemelkallergie wilden we de vegan pizza bestellen. Er was op de site een optie om de pizza half/half te doen. We kozen voor de optie vegan pizza's, dachten we... maar niets bleek minder waar. 😳
Het blijkt dus dat de optie vegan half/half pizza niet mogelijk is. Dit staat echter nergens beschreven. De namen van de vegan en de vegetarische pizza's lijken zo op elkaar dat we blijkbaar de vegetarische optie hebben aangeklikt zonder dit in de gaten te hebben (ik eet al jarenlang koemelkvrij dus ben redelijk goed getraind in het opletten hiermee). Ik kwam hier pas achter toen ik in het filiaal zelf verhaal ging halen.
We kregen dus een pizza met kaas, waar we helaas te laat achter kwamen. Mijn zoontje en ik zijn nu flink ziek.
Dus let op! Vegan pizza's zijn niet half/half te bestellen. Ik hoop van harte dat Domino's hiervan leert en dit veel duidelijker gaat aangeven op hun website. 2 zieke mensen is teveel en was, als het duidelijker aangegeven stond niet nodig geweest.
Moeilijk doen over één euro
Moeilijk doen over één euro! Had per ongeluk de bestelling op afhalen gezet ipv bezorgen 🤨 Gebeld, maar er moest een euro bij en dat kon alleen kontant aan de deur, want hun mobiele pinautomaat deed het niet. Toen ik aangaf geen kontant in huis had, gaven ze aan dat de bestelling dan niet door kon gaan! Al ik weet niet hoe lang vaste klant, en dan moeilijk doen over één euro!!!😡
Daar waar Domino’s voorheen altijd een…
Daar waar Domino’s voorheen altijd een lekkere dikke bodem had was het nu een karig belegd dun en aangebrand bodempje dat nog het beste te vergelijken is met chips. En dat voor een kleine €39,-.
Voor mij nimmer nooit meer Domino’s Zoetermeer en ik raad het iedereen af.
Altijd lekker zonder problemen
Eigenlijk nooit problemen ervaren.
De pizza’s zijn altijd super lekker en steeds vriendelijk personeel @ de zaak. Kom graag bij Domino’s Nijmegen/Hatert.
Ontevreden klant Domino’s pizza
Pizza’s gehaald bij Domino’s, gevraagd of er een actie was, maar nee helaas, besteld maar thuis bleek extra knoflook saus er niet op. Ook waren de pizza’s heel erg zout.
Achteraf blijkt dat als je online besteld je een bon voor een gratis pizza krijgt, die is me ook door de neus geboord.
Klacht over ingediend maar behalve excuses geen tegemoetkoming of iets.
Dit is heel waarschijnlijk de laatste keer geweest dat ik hier nog eens bestel.
Criminelen!
Bestelling geannuleerd door winkel. Na 2 weken nog geen geld terug. Gemeld bij hoofdkantoor, die geven aan dat restitutie door franchisenemer moet worden gedaan, vervolgens geen reactie meer. Misselijkmakende 'onderneming'.
Zeer teleurstellend
Zeer teleurstellend! Ik heb punten gespaard voor een gratis pizza maar kan die online niet bestellen aangezien ze een minimumbedrag hanteren en je dus per se iets bij moet bestellen. Gisteren naar de winkel gegaan en gehoord dat ik niet in de winkel kan bestellen en het online moet. Waarom een gratis pizza van de punten aanbieden terwijl je eindstand iets erbij moet bestellen. Waardeloos bedrijf!
Eens maar nooit meer...
Voor het eerst iets besteld bij Domino.Een pizza 4kazen en een pizza salami. Met cheese rand....daar betaal je 4 euro extra voor per pizza....wat er in zat weet ik niet maar totaal geen kaassmaak..zeer slecht..
De pizza 4 cheeses was flinterdun en totaal niet als "kaas" pizza te herkennen. Veel te hard gebakken en geen enkele herkenbare kaassoort...
Ook de pizza salami was flinterdun, de plakjes salami keihard dus ook veel te hard gebakken. En dat voor een behoorlijk flinke prijs...de volgende keer gaan we wel weer naar een "echte" pizzeria maar bestellen zeker niet meer bij Domino...dat wordt dus "Domi-nee"...
Barslecht
Barslecht, 3 uur lang op me bestelling gewacht. eindstand een verkeerde koude pizza gekregen. En een harstikke warm blikje cola. Getver.
Groetjess
Domino's Drachten, zeer goed.
Domino's Drachten een paar keer besteld en steeds heerlijk product, warm geleverd en de thick shakes ijskoud geleverd. Vriendelijke bezorging. Top dus! Tot nu toe beslist geen klachten bij deze vestiging.
Slechte doorgebakken pizza salami…
Slechte doorgebakken pizza salami vestiging Spijkenisse, lauw, droog en hard, niet te eten. Zonde van ons geld.echt balen!!
Locatie Alphen aan den Rijn
Locatie Alphen aan den Rijn. Bestelling niet volledig. Totaal ongeïnteresseerde dame aan de lijn: “ja joh, vraag maar effe geld terug bij thuisbezorgd” en de hoorn er weer op. Okay. Daar zal ik nooit meer iets direct kopen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.