Itse palvelu toimi teknisesti hyvin, eikä verkkosivujemme kanssa ollut ongelmia. Valitettavasti kokemuksemme muuttui täysin, kun Domainkeskus lähetti meille uudelleen laskut palveluista, jotka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Kiitos, kiitos avusta taas kerran. Nettisivut ja sähköpostit piti siirtää uuteen sijaintiin eikä se itseltäni ihan Strömsön mukaan mennyt. Niin ystävällistä, avuliasta, nopeaa palvelua, eikä yhtä... Zobacz więcej
Luotettava ja kotimainen hosting palveluntarjoaja.
Käsityöläiskatu 4a, 20100, Turku, Finlandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Asiat tuli kuntoon todella nopeasti ja helposti!
Asiakaspalvelu ei enää nopeampi ja asiallisempi voisi olla.
Tarvitsin hieman teknistä tukea DNS-ohjausten kanssa, ja sain sähköpostitse vastauksen ohjeineen minuutin sisällä ja heti alkoi homma toimimaan!
Vastaukset tulivat ripeästi ja ammattitaidolla.
Sain erittäin asiantuntevaa ohjausta ongelmani ratkaisuun. Hienointa oli se, ettei minua ohjattu suoraan toiselle palveluntuottajalle, vaikka asiani ei kokonaisuudessa koskenut Nettihotellin toimintaa. Lisäksi asiakasneuvoja osasi suhteuttaa ohjeensa oikean sisältöiseksi huomioiden tietotasoni asiansuhteen. Jos edes puolen asiakaspalveluista olisi tätä luokkaa, asioiden hoito olisi täydellistä. KIITOS.
Hommat hoituvat aina sujuvasti ja nopeasti.
Kärsivällistä, ystävällistä, huolellista palvelua rauhalliseen ja selkeään tapaan.
Erittäin nopea ja laadukas asiakaspalvelu. Suosittelen mielelläni muille. Vaikeahko tekninen asia saatiin tehtyä kuntoon ilman mitään mutkia matkassa.
Asiantuntevaa ja avuliasta asiakaspalvelua. Wordpressin kanssa tuli ongelmia joita en saanut itse korjattua ja sivustokin päätyi Kriittiseen Virheeseen.
Laitoin viestiä yöllä ja siihen reagoitiin nopeasti ja sivusto palautettiin tunnin sisällä toimintaan (selustan turvaa 1x/kk varmuuskopiointi).
Seuraavana päivänä asiakaspalvelussa autettiin selvittämään syitä ja näin sain sekä apua että ymmärrystä ongelmien ratkaisuun!
Olen saanut jo vuosia, jos ei peräti vuosikymmeniä Nettihotellista loistavaa palvelua. Kysymyksiini vastataan välittömästi, ongelmat ratkaistaan hetkessä ja palvelu on ystävällistä, henkilökohtaista ja asiantuntevaa. Mistään yrityksestä en ole saanut vastaavaa palvelua. Tänäänkin itse aiheuttamani sähköpostiongelma ratkaistiin 5 minuutissa.👏👏👏
Kiitos aina nopea ja ammattimainen palvelu! 5/5
Tekninen tuki oli aivan loistavaa. Nopeaa, asiantuntevaa ja selkeää. Uusien sivujen siirto meni hyvin omasta tösäilystä huolimatta. Asiakaspalvelu oli myös kärsivällistä ja ystävällistä. Isot kiitokset!
Domainin otin heidän kauttaan ja olen saanut erinomaisia neuvoja ja apua, sen liittämisessä Wordpressiin. Olen ihan äärimmäisen kiitollinen, sillä olen tietoteknisissä asioissa niin nolo ummikko, että välttelen kaiken tekemistä viimeiseen saakka. Kyllä ilolla suosittelen heidän firmaa! Sinun ei tarvitse ymmärtää itse näitä koukeroita, kun ammattilainen hoitaa ne puolestasi. Ota ihmeessä palvelusi Domainkeskukselta!
Nopeaa reagointia ja hyvää asiakaspalvelua Joonakselta. Kiitoksia erittäin paljon!
Sain todella nopeaa, ystävällistä, asiantuntevaa ja kärsivällistä palvelua. Kiitos!
Asiakaspalvelu ja -tuki on äärimmäisen hyvää.
Teidän kanssa asiointi on rentoa, asiantuntevaa, nopeaa ja mutkatonta. Sama koskee puhelimitse, sähköpostitse että chatin kautta saatua palvelua. Teistä voisi moni ottaa oppia - ilo asioida kanssanne!
Kiitos!
Todella ystävällistä ja nopeaa palvelua, olen vuosia käyttänyt heidän palveluitaan ja aina saan apua tarvittaessa. Suosittelen!
Joel oli asiantunteva ja nopea vastauksissa.
Kiitos avusta! Olen kokematon ja kömpelö näissä asioissa, mutta sain hyvää tukea ja kärsivällistä ohjausta ongelmassani, joka saatiin ratkaistua. Henkilökunnan suhtautuminen oli välittävää ja positiivista. Kiitos vielä kerran!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.