Najgorsza firma z którą mieliśmy doświadczenie. Zamiast wyjaśnić sytuację i zapłacić odszkodowanie, wprowadzają klienta w błoto. Żeby zapłacić za uszkodzoną do dziur walizkę, wymagają paragon, obni... Zobacz więcej
Jestem niezwykle zadowolona ze współpracy z firmą. Obsługa okazała się nie tylko szybka i sprawna, ale także wyjątkowo uprzejma. Osoba, która zajmowała się moją sprawą, wykazała się dużym doświadczeni... Zobacz więcej
Okazało się, że moja walizka nie nadaje się do naprawy. Kwota uwzględniająca amortyzację była niska ale w sklepie internetowym wybrałem taką walizkę, która mi odpowiadała. Nie wymagała dopłaty i zosta... Zobacz więcej
Dolfi1920 ist das weltweit führende Unternehmen für die Regulierung von Gepäckschäden, die während einer Flugreise entstehen. Rund 100 Airlines auf der ganzen Welt vertrauen unserem Service. Zusätzlich gehören Garantiereparaturen, After Sales Management und Privatreparaturen zu unserem Portfolio.
Langer Kornweg 34D, 65451, Kelsterbach, Niemcy

Odpowiedź od Dolfi1920
Najgorsza firma z którą mieliśmy doświadczenie.
Żeby zapłacić za uszkodzoną do dziur walizkę, wymagają paragon, obniżają cenę i dużo obiecują przez kontakt telefoniczny.
Dwa miesiąca od zgłoszenia szkody- rezultat zero. Żenada

Odpowiedź od Dolfi1920
Myślę, że coś takiego będzie mocne, ale rzeczowe i wiarygodne:
Jestem bardzo rozczarowany sposobem, w jaki została potraktowana moja reklamacja. Problem do dziś nie został w pełni rozwiązany, mimo że od początku przedstawiłem szczegółowy opis uszkodzeń oraz dokumentację zdjęciową. Zamiast realnie pomóc, firma konsekwentnie bagatelizuje sprawę i szuka argumentów, by uniknąć odpowiedzialności. Mam wrażenie, że moje zgłoszenie jest po prostu zbywane, a jako klient nie jestem traktowany z należytą powagą. Szkoda, bo liczyłem na profesjonalne podejście i uczciwe rozwiązanie problemu. Mam nadzieję, że ktoś po stronie firmy przeczyta tę opinię i wyciągnie z niej wnioski.
Albo jeszcze mocniej, ale nadal z klasą:
Z ogromnym rozczarowaniem wystawiam tę opinię. Nie zawiodło mnie samo uszkodzenie, bo takie sytuacje mogą się zdarzyć. Zawiodło mnie podejście firmy do klienta po zgłoszeniu reklamacji. Mimo przedstawienia dowodów i wielokrotnego kontaktu problem nadal nie został rozwiązany, a każda odpowiedź sprawia wrażenie próby zamknięcia sprawy zamiast jej rzetelnego wyjaśnienia. Czuję się ignorowany i zlekceważony. Mam nadzieję, że ta opinia dotrze do osoby, która rzeczywiście dba o klientów i zdecyduje się uczciwie zakończyć tę sprawę.

Odpowiedź od Dolfi1920
Nowa walizka, została zniszczona, popierana i podrapana. Na lotnisku pan z działu reklamacji stwierdził, że jego zdaniem reklamacja nie będzie uwzględniona w moim przypadku. Stało się jednak inaczej. Firma Delfi rozpatrzyła reklamacje pozytywnie, mogłam wybrać walizkę z ich oferty ( dopłaciłem tylko 40 zł) i walizka została wysłana na mój adres. Jestem zadowolona, dziękuję.

Odpowiedź od Dolfi1920
Walizka naprawiona połowicznie...wymieniona nóżka która była uszkodzona podczas lotu , natomiast nic nie zrobione w kierunku uszkodzeń powłoki (przetarcia aż do warstwy bazowej walizki) jak również nie usunięte zabrudzenia ...
Dodam że walizka była nowa drugi raz w użytku
Kontakt w miarę dobry jak i cały proces przesyłki

Odpowiedź od Dolfi1920
Firma od samego początku pomaga klientowi rozwiązać problem, jest z nią super kontakt. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Bardzo cenię takie firmy jak właśnie ta! Polecam!

Odpowiedź od Dolfi1920
Firma skrupulatnie wywiązała się ze zwrotu uszkodzonej walizki. Super podejście do klienta. Polecam

Odpowiedź od Dolfi1920
Łatwy kontakt, chęć pomocy.
Zaangażowanie aby pomoc w rozwiązaniu problemu.

Odpowiedź od Dolfi1920
W podróży uszkodzono mi walizkę, zdarza sie ale bardzo sprawnie i szybko zrekompensowano mi stratę dostarczając nową walizkę. Polecam serdecznie.

Odpowiedź od Dolfi1920
Niestety walizka wgnieciona, pęknięta, porysowana - niby miała być naprawiona, ale przyszła z widocznymi śladami wgniecenia, pęknięcia... szkoda nie została naprawiona....

Odpowiedź od Dolfi1920
Bardzo szybko i sprawnie zgłosiałam sprawę rozpatrzona w trybie jak dla nmie natgmiastowym
Jestem bardzo zadowlona Dziękuje .
Monika Brzezowska

Odpowiedź od Dolfi1920
Zgadzam się z opiniami, byłem zaskoczony że tak szybko i profesjonalnie było to załatwione

Odpowiedź od Dolfi1920
Szybkość dostawy imponująca i profesjonalna proste obsługa zgłoszenia 👍

Odpowiedź od Dolfi1920
Zgłosiłam uszkodzenie bagażu, bardzo szybko zajęli się sprawą i w ciągu kilku dni miałam już naprawioną walizkę.

Odpowiedź od Dolfi1920
Uszkodzony bagaż został odebrany w dogodnym dla mnie terminie ( wcześniej uzgodnionym). Uszkodzenie zostało naprawione, jestem bardzo zadowolona z efektu. (ładniej niż orginał)