Uitstekende begeleiding
Uitstekende begeleiding. Dankzij de vele filmpjes en oefeningen van hen ben ik geslaagd.
Doktersinspe.be is de ideale partner in je voorbereiding voor het toelatingsexamen geneeskunde met tal van korte theoretische video’s en een volledige stap-voor-stap uitwerking van honderden voormalige examenvragen. Allemaal beschikbaar in videovorm zodat elke tussenstap en gedachtegang eenvoudig te volgen is. Op die manier krijg je uitleg op het niveau van privélessen en maximaliseer je jouw slaagkans!
Capucienenlaan 4, 9300, Aalst, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Ik ben er juist achtergekomen dat ik geslaagd en gunstig gerangschikt ben voor het toelatingsexamen geneeskunde! Het e-learningplatform van doktersinspe was de enige methode die ik gebruikt had. Dankzij de volledige en duidelijke uitleg aan de hand van uitlegvideo’s, kennistesten, oefeningen en proefexamens, voelde ik me zeer goed voorbereid op het examen. Het enige werkpuntje is dat er geen uitlegvideo’s zijn voor biologie, maar voor de rest zeker een aanrader (zeker ook voor GC!!)
Ik mocht vorig jaar mijn aankoop opzeggen, zonder problemen en ik kreeg mijn geld terug! Super eerlijk, bedankt. Makkelijke communicatie.
Ik heb doktersinspé leren kennen in mijn zoektocht naar een geschikte cursus om het toelatingsexamen geneeskunde 2024 te studeren. Dankzij de goede én duidelijke opbouw van de e-learning ben ik erin geslaagd om naast mijn andere universitaire studies gunstig te rangschikken voor het TAT van arts. Ook de communicatie met Olav verliep vlot. Wanneer ik een vraag had, kreeg ik snel antwoord en kon ik vlot, 1-op-1, geholpen worden en kreeg ik steeds duidelijke info waardoor ik de leerstof beter begreep. Een aanrader wanneer je net zoals ik op zoek bent naar een duidelijke e-learning met voornamelijk zelfstudie, maar ook snel terecht kan bij een lesgever wanneer iets onduidelijk is.
Zeer aangenaam platform, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Het helpt de grote hoeveelheden te relativeren door te focussen op oefeningen en leerstof die zich effectief focussen op wat getoetst wordt. Door de procentuele weergave van je vooruitgang voelt het soms zelf aan als een spel, een wedstrijdje tegen jezelf.
Ik had geen motivatie om de leerstof allemaal te leren uit een groot boek. Het duurde lang en was vaak moeilijk. Doktersinspe heeft mij dan uiteindelijk geholpen om te slagen. Door de vele videos leer je makkelijk en veel efficiënter. Ik kan de cursus niet genoeg aanraden aangezien dit mijn enigste middel was en het mij heeft laten slagen!
Doktersinspe is een handig platform dat ik gebruikte bij de voorbereiding van het toelatingsexamen geneeskunde. Het is heel overzichtelijk en je krijgt veel hulp, zoals 1 op 1 contactmomenten, een vragenforum, proefexamens, etc. Een voordeel van dokterinspe is ook dat ze zich niet verliezen in de details van de grote hoeveelheid te kennen leerstof. Ik heb een goede ervaring en zal het ook aan iedereen aanraden. Ik ben gunstig gerangschikt op het toelatingsexamen geneeskunde.
Ik heb enorm veel aan Doktersinspe gehad tijdens mijn voorbereiding voor het toelatingsexamen. Dankzij de vele theorievideo's, handige study sheets en leerrijke oplossingsvideo's, kreeg ik de leerstof goed onder de knie. Ik ben dan ook gunstig gerangschikt voor geneeskunde, tandheelkunde en diergeneeskunde! Aangezien het een digitaal platform is, kun je alle leerstof op je eigen tempo verwerken, waar en wanneer je ook maar wil. Een echte aanrader voor iedereen die van plan is om deel te nemen aan één of meerdere van de toelatingsexamens!
Alles wat ik nodig had om gunstig gerangschikt te worden voor het toelatingsexamen arts. 5/5 voor uitleg, oefeningen en overzicht.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.