Dokterm Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Totaal niet blij

Totaal niet blij, naar een andere arts gegaan voor een intake en die zegt dat het ontzettend slordig in mijn lippen is gespoten. Daardoor heb ik nu een lijn ( rimpel ) naast mijn mond gekregen. En in plaatst dat er werd gezegd dat dat door de filler kwam wou dokter Michiel daar ook nog filler in verwerken. Er wordt totaal niet goed gekeken naar de vorm van je gezicht dus ik zou deze kliniek absoluut afraden. Pff

24 maja 2022

De beste cosmetische arts

De beste cosmetische arts!

Ik heb mijn lippen laten vullen door dokter Michiel ! En het is zo mooi geworden , Niemand zag het. Het is heel natuurlijk geworden en mooi gedaan!

Vooral na de vorige cosmetische arts, zij had mijn lippen volgespoten waardoor ik maanden erbij heb gelopen als Donald duck! Het zag er niet uit…

Dankjewel dokter Michiel ! Zo blij met jou, je bespaart mij zelfs geld 😅😅😅!

30 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Ik wilde al heel lang m’n traangoot…

Ik wilde al heel lang m’n traangoot laten behandelen maar durfde steeds niet. Toch een afspraak gemaakt bij dokter Michiel en ben super tevreden. Hij is super relax en stelt je echt gerust. Want ook super fijn is dat hij heel eerlijk naar je is!

7 kwietnia 2022

Super tevreden klant👍🏻

Vandaag voor een paar behandelingen bij dokter Michiel geweest. Ben als de dood voor prikken maar Dr. Michiel stelt je erg op je gemak. En het resultaat is nu al zichtbaar mooi!!! Dank je wel🙏🏻🙏🏻

31 marca 2022

Profhilo behandeling

Ik kwam op consult bij dokter Michiel voor een Profhilo behandeling. Dokter Michiel heeft goed uitgelegd welk resultaat ik wanneer mag verwachten. Daarnaast had ik in het verleden een traangootbehandeling bij een andere arts gehad, waar ik niet tevreden over was. Er zat nog een restje filler waar ik mij ontzettend aan stoorde, dokter Michiel is heel behulpzaam geweest en heeft dit laatste restje kunnen oplossen. Ik ben daar zo ontzettend blij mee. Zowel dokter Michiel als dokter Marie zijn beide zeer vakkundig en ontzettend vriendelijk.

17 marca 2022

Gewoon 100% pijnloos… te bizar

Na mijn frons behandeling ook eindelijk kunnen gaan voor mijn voorkant kaak en een beetje kin.. ik had het idee dat als iemand me van de zijkant bekeek ik totaal geen lijnen in mijn gezicht had en een beetje dikkig leek.. dit heeft hij totaal weggenomen en kan niets anders zeggen dan totale perfectie wat Dokter Michiel heeft gecreëerd. Een klein blauw plekje aan de linker kant van m’n gezicht maar dat trekt binnen 2/3 dagen weg…

Absoluut tevreden en wederom echt pijnloos.. dat verbaasd me nog het meest!

12 lutego 2022

Zeer deskundig advies

Zeer deskundig advies, heel eerlijk en geen verkooppraatjes. Het effect is erg natuurlijk en er word geluisterd naar uw wensen. Ik kom van ver, maar deze dokter is het meer dan waard!

9 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Geen tandarts verdoving nodig!

Ik ging naar binnen met het idee om een tandarts verdoving te nemen voor de fillers in mijn lippen. Uiteindelijk helemaal niet nodig gehad door de geruststelling van dokter Michiel en het viel onwijs mee! Blij dat hij ook aan de nederlandse antillen en hun mensen denkt! Vakwerk! Danki Michiel! L

8 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Dokter Michiel is een top arts!

Dokter Michiel is een zeer getalenteerde en kundige arts. Hij doet geen behandelingen waar hij niet achterstaat, het gaat hem totaal niet om de geld maar om wat esthetisch verantwoord is. Ik ben zelf nog nooit zo tevreden geweest over fillers. Uitstekend! Top.

23 grudnia 2021

Beste arts die er is!

Het blijft altijd even spannend, fillers en Botox. Toch als ik bij Michiel kom hoef ik mij daar totaal geen zorgen over te maken. Super ervaren, kundig en heel eerlijk. Het belangrijkste, het resultaat is altijd prachtig! Nooit meer een andere arts voor mij.

18 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Wat een arts! De beste arts ever

Wat een arts! Wat een man! Ik ben zo blij dat ik eindelijk een eerlijke en GOEDE cosmetische arts heb gevonden!
Jarenlang zat ik bij een bekend cosmetische bedrijf , ik zag er niet uit! Verkeerde behandelingen en teveel fillers! Michiel heeft het weggewerkt en mij weer mooi gemaakt!
Ik zie er eindelijk goed uit ! En mooie aan Michiel is dat hij mij afremt! Als hij zou willen dan had hij zijn portemonnee gespekt maar hij denkt aan hoe hij mij kan helpen en mooi maken!
Wat eigenlijk alle artsen zouden moeten doen..

Dankjewel Michiel ik kijk uit naar mijn volgende behandeling ! wat bij jou langer duurt dan ik voorheen gewend was 😂, toen moest ik om de 3 weken terug komen ! En nu zie ik er na 6 weken nog steeds goed uit!

9 grudnia 2021

Uitmuntende service!!

Vandaag een traangootfiller behandeling ondergaan bij Dokter Michiel, oprecht zo eerlijk en meedenkend.
Ik ben enorm tevreden met de behandeling van het begin tot aan het eind, dank je Doctor Michiel!!

Gr, Jessica Boersma

3 grudnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej