Dokterm Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Echte aanrader!

Ik kom al een aantal jaar bij dokter M. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Ik kom bij Michiel of Marie. Ze zijn erg professioneel, zorgvuldig en deskundig. Ze nemen alle tijd om je wensen door te nemen. Ze zijn eerlijk in wat wel of niet mooi is, zodat het er natuurlijk uit ziet!

Zeker een aanrader!

5 października 2025

Zeker 5 sterren waard!

Al jaren zeer tevreden over deze kliniek. De behandelingen zijn professioneel en zorgvuldig. De artsen zijn vriendelijk, deskundig en nemen alle tijd om mijn wensen door te nemen. Het is een stuk reizen voor me, maar dan weet je tenminste zeker dat het resultaat altijd goed is.

3 października 2025

Deskundig!

Via mijn tandarts doorverwezen naar dokter M ivm knarsetanden. Deskundig advies gekregen en de klachten zijn verminderd. Ik kom graag terug bij dokter M!

4 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik kom al jaren bij dokter M

Inmiddels kom ik al heel wat jaar bij Dokter M en ben altijd super tevreden. Michiel en Marie luisteren goed naar je wensen en geven je eerlijk een passend advies. Niks verkoop praatjes gewoon eerlijk en oprecht! En vind je iets een beetje spannend? stellen ze je volledig gerust. Voor mijn geen betere dan deze 2!

4 października 2025

Professioneel en prettig geholpen

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij dokterM. Dokter Michiel nam de tijd om goed te bespreken wat mijn wensen waren en gaf duidelijke uitleg. De behandeling verliep prettig en professioneel. Ik voelde me erg op mijn gemak en ben heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

31 października 2024

Top!

Ik kom daar vaak voor een behandeling. Altijd goed advies en het resultaat mag er ook zijn. Kortom een aanrader.

16 maja 2025

Persoonlijk en professioneel

Vanaf het begin af aan kom ik hier heel graag. Marie is mijn favoriet. Ze is niet alleen kundig, maar neemt de tijd, luistert naar wat je wil, begrijpt dat vervolgens ook en vertaalt dat in precies de juiste behandeling! Is ook eerlijk in wat wel/niet mooi is, zodat het er natuurlijk uit ziet! En bedenk je: loopt het uit of moet je langer wachten? Dan is dat omdat Marie de tijd voor iedereen neemt!

2 lipca 2025

Positief

Ervaring met meerdere artsen in de praktijk. Allemaal heel deskundig, vriendelijk en ze geven eerlijk advies. Verder een schone praktijk op een moderne locatie (in Amsterdam).

4 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

The best in town (en omgeving)

Ik heb nu meerdere behandeling uitgevoerd bij Michiel. Hij is zeer kundig, eerlijk en professioneel. Zijn streven is een tevreden klant, waarvan het uiterlijk dichtbij een natuurlijk, mooi en gezond uiterlijk ligt.

Heel erg tevreden en ik blijf terugkomen!

29 września 2025

Superfijne kliniek

Twee weken geleden met mijn vriend weer bij Dokter Marie geweest in Muiden voor fillers en botox. Ze is echt super goed, heel deskundig, geeft altijd goed en eerlijk advies en het resultaat is zoals altijd erg mooi, heel natuurlijk zoals ik dat het liefst wil.

16 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej