Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt 2 donut hundesenge, og blev desværre skuffet. Den “høje” kant er meget flad, nærmest ikke højere end resten af donutten. Desuden ligger fyldet i donutten dårligt, hele bunden er ikke dæ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV
Banegårdspladsen 8, 6000, Kolding, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Doksie.dk
Jeg havede en super fin oplevelse, mine ting kom hurtigt og selvom en af tingene jeg havede bestilt ikke var hjemme gik dette også enormt hurtigt, blev oplyst på min mail og enormt hurtigt svar.. Alt i alt super god servis :)

Odpowiedź od Doksie.dk
God hjemmeside. Perfekt info vedr. levering. God vare til den rigtige pris. Anbefaler gerne Doksie. dk

Odpowiedź od Doksie.dk
Alt fungerede undtagen PostNords pakketårn.

Odpowiedź od Doksie.dk
Mega godt hundesæde! Min hundehvalp har aldrig været så rolig når vi var ude at køre før vi købte cloud c5 hundesæde

De hjalp mig m 1 løsning til gammel hund og ny hvalp i min bette bil

Odpowiedź od Doksie.dk
Hurtig levering og automaten virker som den skal, nem at indstille

Odpowiedź od Doksie.dk
Hunde vandskål uden vand over det hele
Yep den er god nok 🥰 jeg tænkte mange gange over om det ville være spild af penge.
Nope. Den er god nok 👍ingen vandpytter ud over hele gulvet

Odpowiedź od Doksie.dk
Super hurtig levering og hunden gik lige til skålen👍

Odpowiedź od Doksie.dk
Lækker seng. Min hund skal bare lige vænne sig til den. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Doksie.dk
Leveringstid dagen efter flot.dejlig behagelig tlf samtale. Varer svarer til det omtalte. Hunden er glad for sin nye seng.
Så ikke sidst gang vi benytter jer

Odpowiedź od Doksie.dk
Skønt bilsæde, lækker kvalitet, min hund elsker at putte i det, også når vi er hjemme🥰

Odpowiedź od Doksie.dk
Fin hunde seng og hurtig levering ☺️

Odpowiedź od Doksie.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.