Een prachtige reis geboekt bij een goed bedrijf dachten we. Een ( aangekondigde) staking bij Air Canada, waardoor de terugvlucht gecancelled werd. Dan ben je blij met een goed reisbureau achter je...... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
We zijn vriendelijk en goed geholpen bij het samenstellen en boeken van onze vakantie naar de Verenigde Staten. Enige minpuntje: het hotel voor onze eerste overnachting na de vliegreis naar Atlan... Zobacz więcej
We hebben echt een onvergetelijke droom vakantie gehad. Alles was super goed geregeld ook op locatie. Ook is de “mijn Doets Reizen” omgeving heel fijn en overzichtelijk. We hadden geen fijnere vakanti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jan Doets heeft echt een droomreis voor ons georganiseerd. Van begin tot het eind was het goed geregeld. Tijdens het offerteproces waren ze flexibel en waren alle wensen mogelijk. De reis zelf was fan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Doets Reizen
Napisane przez firmę
Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.
Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.
Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.
Altijd op de eerste rij, Very VIP
Napisane przez firmę
- Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
- Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.
Op de beste plekken de állerbeste ervaring
Jouw reiswens. Onze missie.
Dane kontaktowe
G. Rietveldweg 1, 1703 DD, Heerhugowaard, Holandia
- 0725753333
- info@doetsreizen.nl
- doetsreizen.nl

Bekijk reizen
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Mooie reis samengesteld
Mooie reis samengesteld, fijn contact en goed overleg. Als je ergens mee zit of iets minder prettig ervaart wordt daar direct iets mee gedaan.
Ook tijdens de reis goed bereikbaar.
Goede ervaring!

Odpowiedź od Doets Reizen
De reis was super goed geregeld
De reis was super goed geregeld. Mooie campings, goede hotels en een prachtige camper.

Prachtige reis naar USA
Na wat heen en weer mailen over het reisschema, wat we wilden doen en over de offerte waren we uiteindelijk helemaal tevreden over de gewenste reis.
Aangekomen in USA was alles geregeld zoals afgesproken. Alle hotels, campingplaatsen, gehuurde auto's, vouchers etc, alles perfect.
We hebben een prachtige 4 weken durende reis naar USA gehad!
Duur, heel erg duur maar dat ligt niet aan Doets :)

Odpowiedź od Doets Reizen
Wij raden af bij doets te boeken
Wij raden af bij doets te boeken. Nadat we geboekt en betaald hadden voor onze auto rondreis. Bleek de auto niet beschikbaar te zijn ook de meeste hotels en de gekozen vluchten waren niet beschikbaar. Doets beriep zich steeds op de anvr voorwaarden en heeft geen aanpassingen of wijzigingen meer willen doen. Uiteindelijk hebben we zelf ter plaatse hotels geboekt en een auto gehuurd. De kosten zijn hiermee meer dan verdubbeld.
Alle arrangements netjes geboekt
Alle arrangements netjes geboekt, nergens een issue ondervonden tijdens de reis.

Heerlijke vakantie gehad
Heerlijke vakantie gehad
Goede dag planning die we offline ook prima konden gebruiken.
Leuke kampeer adressen en voldoende rust tussendoor.

Canada met kinderen
Wij hebben als gezin met twee kinderen een super vakantie gehad in Canada.
Alles was door Doets goed geregeld.
Van zwembad, tot kamer met eigen kookgelegenheid.
Onze reis was top!!

Odpowiedź od Doets Reizen
We zijn in juni 21 dagen aan de oostkust van Canada geweest en alles top geregeld.
We zijn in juni 21 dagen aan de oostkust van Canada geweest. Het was weer helemaal top geregeld. Door het tijdverschil in ons voordeel hadden we de tijd om van Toronto naar Niagara te rijden. (in de spits) De hotels lagen in het centrum van de steden, Ottawa, Quebec, Montreal en Toronto en de twee hotels die in de natuur lagen ook geweldig mooi. Echt om even van de drukke stad bij te komen. Het weer zat mee, auto prima, vlucht goed.. op naar volgende keer..

Onvergetelijk Vancouver Island
We hebben voor het eerst een reis geboekt via Doets Reizen en dat was zeker niet de laatste keer. Alles, maar dan ook alles was perfect geregeld. De vluchten prima met een goede maatschappij. De hotels aan het begin en einde van de reis goed gekozen qua locatie en hotel. Mooie kamers, mooie hotels met in beide gelegenheid om iets te drinken of te eten. Excursies allemaal bijzonder en om nooit te vergeten. De camper was schoon, goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. De door Doets geboekte campings op allemaal mooie plekken met goede voorzieningen. De reis qua indeling ook helemaal niets op aan te merken; genoeg tijd op de juiste plekken en geen ellenlange reisdagen. Kortom wij zullen Doets zeker aanbevelen voor reizen naar Canada en komen zeker terug om de rest van Vancouver Island te ontdekken!

Prima reis !
Prima reis door Canada. ( Vancouver --> Calgary)
Alles klopte. De excursies, de afstanden en de hotels waren allemaal goed geregeld.
Ook was het tijdstip van de excursies ook steeds zo gekozen dat het allemaal goed pastte bij de rit er naar toe.
De reisbeschrijving was heel duidelijk en de site werkt ook goed en vooral ook makkelijk.
We hadden vooraf een pendelbus geboekt naar Lake Louise, maar dat was niet nodig omdat er vanaf het hotel ook elk half uur een (gratis) pendel busje ging.
We hadden zelf wat beter op moeten letten bij de auto verhuur. Daar hebben we ons toch weer een extra verzekering aan laten smeren, wat niet nodig was. Terwijl Doets ons dat van tevoren toch echt wel verteld had.

fantastische reis, prima begeleiding
We hebben een fantastische reis gehad. We waren al voordat boekingen mogelijk waren langs geweest op kantoor om samen de route door te nemen. Zodra er geboekt kon worden kregen we bericht. Goede communicatie. De “mijn Doets reizen” omgeving is heel compleet en werkt superfijn. De dagplanning kan offline ook gebruikt worden, campings uitgebreid omschreven en tips zijn door ons veelvuldig gebruikt. Wij hadden gekozen voor Road Bear, een duurdere maatschappij, maar echt een super ruime en nette camper voor ons gezin van 5. Wij hebben een prachtige reis gemaakt en zijn hierbij door Doets reizen helemaal naar wens begeleid

Odpowiedź od Doets Reizen
Reservering van een hotel bleek niet te zijn gemaakt
Er bleek een reservering van een hotel niet gedaan te zijn. We moesten zelf betalen. Helaas hebben we het bedrag na 4 weken nog niet terug. De communicatie hierover is abominabel tot niet aanwezig. Zeer teleurgesteld indoets reizen.
Het ophalen van de huurauto was…
Het ophalen van de huurauto was onlogisch vanwege het feit dat wij al in Montreal zaten.
eerst een taxi van het vliegveld naar het hotel, vervolgens na 3 dagen de huurauto ophalen met de taxi naar het vliegveld. Er zat tenslotte een vestiging van het zelfde verhuur bedrijf schuin-tegenover ons hotel! Dit koste ons onnodig tijdverlies en extra taxi kosten. Montreal is tenslotte een enorm drukke stad met veel verkeer en files!

Odpowiedź od Doets Reizen
De reis was goed georganiseerd
De reis was goed georganiseerd. De locatie in death valley stak er met kop en schouders boven uit. We vonden het toch erg veel reizen en best lange afstanden en sommige hotels vielen een beetje tegen qua comfort en zwembaden niet zo groot als verwacht. We hadden twee keer een issue onderweg en daar werd adequaat op gereageerd dus dat was top. Helaas is er eentje nog niet opgelost.

Odpowiedź od Doets Reizen
Doets is voor ons nummer 1 voor reizen…
Doets is voor ons nummer 1 voor reizen naar Amerika! Grote kennis van het land, mooi maatwerk gericht op ons als klant. Ook na 4 grote Amerika reizen willen we steeds meer! Amerika mag je niet veroordelen op zijn regering, het reizen daar is niks veranderd, de mensen, de natuur, de wegen, alles is er gemaakt om een mooie reis te maken

Hele mooie rondreis
Het was een hele mooie rondreis. Veel afwisseling. Beter was wel een dag extra in Hakone en Hiroshima, omdat je daar alléén de dag van aankomst hebt om dingen te zien en te doen (want volgende ochtend weer weg met de trein). De trein komt om 10:30 of zo aan en dan kun je al geen dagexcursies meer doen. Terwijl je juist in Hakone en Hiroshima de natuur in kan en daar moet je gewoon tijd voor uittrekken. Dan beter een dag van de vorige bestemming af. Nu wel gelukt de tijd daar goed te besteden, omdat we vantevoren een goede planning hadden gemaakt wat we wilden zien. Goede ervaring met Doets qua bereikbaarheid en reageren op berichten.

Odpowiedź od Doets Reizen
Gave trip door New York met ons gezin.
Wij hebben door het "mooie plan" van Doets reizen een gave trip van 6 dagen door New York gemaakt. We hebben alle highlights gezien.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.