Banner for Doets Reizen

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een prachtige reis geboekt bij een goed bedrijf dachten we. Een ( aangekondigde) staking bij Air Canada, waardoor de terugvlucht gecancelled werd. Dan ben je blij met een goed reisbureau achter je...... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn vriendelijk en goed geholpen bij het samenstellen en boeken van onze vakantie naar de Verenigde Staten. Enige minpuntje: het hotel voor onze eerste overnachting na de vliegreis naar Atlan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben echt een onvergetelijke droom vakantie gehad. Alles was super goed geregeld ook op locatie. Ook is de “mijn Doets Reizen” omgeving heel fijn en overzichtelijk. We hadden geen fijnere vakanti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jan Doets heeft echt een droomreis voor ons georganiseerd. Van begin tot het eind was het goed geregeld. Tijdens het offerteproces waren ze flexibel en waren alle wensen mogelijk. De reis zelf was fan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Biuro podróży

O Doets Reizen

Napisane przez firmę

Doets Reizen – Sinds 1981 dé expert in reizen naar Amerika, Canada, IJsland, Japan en China.

Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.

Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.

Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Napisane przez firmę

Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.

Op de beste plekken de állerbeste ervaring

Jouw reiswens. Onze missie.

We selecteren de mooiste locaties, leukste accommodaties en meest unieke excursies, precies afgestemd op jouw wensen. Met persoonlijke service en maatwerk zorgen we dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

Dane kontaktowe

Promotion box for Doets Reizen

Bekijk reizen

Unieke rondreizen Amerika, Canada en meer. Jouw reis, onze missie.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Mooie reis samengesteld

Mooie reis samengesteld, fijn contact en goed overleg. Als je ergens mee zit of iets minder prettig ervaart wordt daar direct iets mee gedaan.
Ook tijdens de reis goed bereikbaar.
Goede ervaring!

30 lipca 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fijne beoordeling! Wat goed om te horen dat het contact en overleg prettig verliepen en dat u zich goed geholpen voelde, ook tijdens de reis. We vinden het belangrijk dat reizigers altijd op ons kunnen rekenen, dus fijn dat dit zo ervaren is. Geweldig dat u een mooie reis heeft gehad – graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

De reis was super goed geregeld

De reis was super goed geregeld. Mooie campings, goede hotels en een prachtige camper.

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat de reis zo goed geregeld was en dat de campings, hotels én camper naar wens waren. We hopen dat u volop heeft genoten en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een mooie reis.

Oceniono na 4 z 5

Goede accommodaties

Goede accommodaties. Prima excursies met de Go City App.

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat de accommodaties en excursies zo goed bevallen zijn. We hopen dat u met veel mooie herinneringen op de reis terugkijkt en helpen u in de toekomst graag weer bij het samenstellen van een volgende ervaring.

Prachtige reis naar USA

Na wat heen en weer mailen over het reisschema, wat we wilden doen en over de offerte waren we uiteindelijk helemaal tevreden over de gewenste reis.
Aangekomen in USA was alles geregeld zoals afgesproken. Alle hotels, campingplaatsen, gehuurde auto's, vouchers etc, alles perfect.
We hebben een prachtige 4 weken durende reis naar USA gehad!
Duur, heel erg duur maar dat ligt niet aan Doets :)

23 lipca 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de reis naar de USA helemaal naar wens was en dat alles – van hotels en campings tot auto’s en vouchers – perfect geregeld was. Geweldig dat u vier weken lang zo van de reis heeft kunnen genieten!
We begrijpen dat een reis als deze een investering is, maar wat fijn dat dit uw ervaring niet heeft beïnvloed. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer helpen bij een volgende onvergetelijke reis!

Oceniono na 1 z 5

Wij raden af bij doets te boeken

Wij raden af bij doets te boeken. Nadat we geboekt en betaald hadden voor onze auto rondreis. Bleek de auto niet beschikbaar te zijn ook de meeste hotels en de gekozen vluchten waren niet beschikbaar. Doets beriep zich steeds op de anvr voorwaarden en heeft geen aanpassingen of wijzigingen meer willen doen. Uiteindelijk hebben we zelf ter plaatse hotels geboekt en een auto gehuurd. De kosten zijn hiermee meer dan verdubbeld.

4 sierpnia 2025

Alle arrangements netjes geboekt

Alle arrangements netjes geboekt, nergens een issue ondervonden tijdens de reis.

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat alles netjes was geregeld en dat u nergens problemen heeft ondervonden tijdens de reis. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen bij het samenstellen van een volgende mooie reis.

Heerlijke vakantie gehad

Heerlijke vakantie gehad
Goede dag planning die we offline ook prima konden gebruiken.
Leuke kampeer adressen en voldoende rust tussendoor.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad en dat de dagplanning, kampeeradressen en rustmomenten goed bij u aansloten. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen bij een volgende mooie reis!

Canada met kinderen

Wij hebben als gezin met twee kinderen een super vakantie gehad in Canada.
Alles was door Doets goed geregeld.
Van zwembad, tot kamer met eigen kookgelegenheid.
Onze reis was top!!

26 lipca 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat geweldig om te horen dat u als gezin zo’n fantastische vakantie in Canada heeft gehad en dat alles – van hotels met zwembad tot kamers met kookgelegenheid – naar wens geregeld was. We zijn blij dat de reis zo top is verlopen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgende familievakantie.

Oceniono na 5 z 5

We zijn in juni 21 dagen aan de oostkust van Canada geweest en alles top geregeld.

We zijn in juni 21 dagen aan de oostkust van Canada geweest. Het was weer helemaal top geregeld. Door het tijdverschil in ons voordeel hadden we de tijd om van Toronto naar Niagara te rijden. (in de spits) De hotels lagen in het centrum van de steden, Ottawa, Quebec, Montreal en Toronto en de twee hotels die in de natuur lagen ook geweldig mooi. Echt om even van de drukke stad bij te komen. Het weer zat mee, auto prima, vlucht goed.. op naar volgende keer..

31 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Geweldig om te lezen dat uw 21-daagse reis aan de oostkust van Canada zo goed geregeld was en dat alles van vluchten en hotels tot auto en route helemaal naar wens was. Fijn dat u zowel van de steden als van de natuur heeft kunnen genieten.
Wat heerlijk dat het weer meezat en dat u optimaal van de reis heeft kunnen genieten – we kijken ernaar uit om u bij een volgende reis weer van dienst te mogen zijn!

Onvergetelijk Vancouver Island

We hebben voor het eerst een reis geboekt via Doets Reizen en dat was zeker niet de laatste keer. Alles, maar dan ook alles was perfect geregeld. De vluchten prima met een goede maatschappij. De hotels aan het begin en einde van de reis goed gekozen qua locatie en hotel. Mooie kamers, mooie hotels met in beide gelegenheid om iets te drinken of te eten. Excursies allemaal bijzonder en om nooit te vergeten. De camper was schoon, goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. De door Doets geboekte campings op allemaal mooie plekken met goede voorzieningen. De reis qua indeling ook helemaal niets op aan te merken; genoeg tijd op de juiste plekken en geen ellenlange reisdagen. Kortom wij zullen Doets zeker aanbevelen voor reizen naar Canada en komen zeker terug om de rest van Vancouver Island te ontdekken!

22 maja 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor het delen! Geweldig om te lezen dat uw eerste reis via Doets Reizen zo goed bevallen is en dat alles tot in de puntjes geregeld was – van vluchten en hotels tot excursies, camper en campings. Fantastisch dat de reisindeling helemaal naar wens was en dat u volop heeft kunnen genieten zonder ellenlange reisdagen.
We zijn ontzettend blij dat u zo enthousiast bent en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen bij het ontdekken van de rest van Vancouver Island of andere mooie bestemmingen!

Prima reis !

Prima reis door Canada. ( Vancouver --> Calgary)

Alles klopte. De excursies, de afstanden en de hotels waren allemaal goed geregeld.

Ook was het tijdstip van de excursies ook steeds zo gekozen dat het allemaal goed pastte bij de rit er naar toe.

De reisbeschrijving was heel duidelijk en de site werkt ook goed en vooral ook makkelijk.
We hadden vooraf een pendelbus geboekt naar Lake Louise, maar dat was niet nodig omdat er vanaf het hotel ook elk half uur een (gratis) pendel busje ging.

We hadden zelf wat beter op moeten letten bij de auto verhuur. Daar hebben we ons toch weer een extra verzekering aan laten smeren, wat niet nodig was. Terwijl Doets ons dat van tevoren toch echt wel verteld had.

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw reis door Canada van Vancouver naar Calgary zo goed verlopen is en dat excursies, afstanden en hotels zo goed op elkaar aansloten. Geweldig dat ook de reisbeschrijving en onze website als duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn ervaren.
Dank ook voor het delen van uw ervaring bij de autohuur. Goed dat u aangeeft dat wij dit vooraf hebben meegegeven – hopelijk helpt dit toekomstige reizigers om hier extra alert op te zijn.
We zijn blij dat u een prima reis heeft gehad en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een volgende mooie reis!

fantastische reis, prima begeleiding

We hebben een fantastische reis gehad. We waren al voordat boekingen mogelijk waren langs geweest op kantoor om samen de route door te nemen. Zodra er geboekt kon worden kregen we bericht. Goede communicatie. De “mijn Doets reizen” omgeving is heel compleet en werkt superfijn. De dagplanning kan offline ook gebruikt worden, campings uitgebreid omschreven en tips zijn door ons veelvuldig gebruikt. Wij hadden gekozen voor Road Bear, een duurdere maatschappij, maar echt een super ruime en nette camper voor ons gezin van 5. Wij hebben een prachtige reis gemaakt en zijn hierbij door Doets reizen helemaal naar wens begeleid

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat een fantastische review, hartelijk dank dat u dit zo uitgebreid met ons deelt! Geweldig om te horen dat u al in een vroeg stadium samen met ons de route heeft doorgenomen en dat de communicatie daarna zo soepel verliep. Ook fijn dat de Mijn Doets Reizen omgeving goed van pas kwam tijdens de reis en dat de dagplanning, campinginformatie en tips zo waardevol waren.

Prachtig dat de keuze voor Road Bear zo goed heeft uitgepakt en dat de camper perfect aansloot bij uw gezin van vijf. We zijn enorm blij dat u een prachtige reis heeft beleefd en dat onze begeleiding volledig naar wens was. Hopelijk mogen we in de toekomst weer een mooie reis voor u samenstellen!

Oceniono na 3 z 5

Het ophalen van de huurauto was…

Het ophalen van de huurauto was onlogisch vanwege het feit dat wij al in Montreal zaten.
eerst een taxi van het vliegveld naar het hotel, vervolgens na 3 dagen de huurauto ophalen met de taxi naar het vliegveld. Er zat tenslotte een vestiging van het zelfde verhuur bedrijf schuin-tegenover ons hotel! Dit koste ons onnodig tijdverlies en extra taxi kosten. Montreal is tenslotte een enorm drukke stad met veel verkeer en files!

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Dank voor jullie feedback en het delen van jullie ervaring in Montréal. Fijn om te horen dat de reis verder goed is verlopen – we nemen dit punt zeker mee in de toekomst.

Alles is goed verlopen.

Alles is goed verlopen.

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent. Graag tot een volgende reis!

Oceniono na 3 z 5

De reis was goed georganiseerd

De reis was goed georganiseerd. De locatie in death valley stak er met kop en schouders boven uit. We vonden het toch erg veel reizen en best lange afstanden en sommige hotels vielen een beetje tegen qua comfort en zwembaden niet zo groot als verwacht. We hadden twee keer een issue onderweg en daar werd adequaat op gereageerd dus dat was top. Helaas is er eentje nog niet opgelost.

26 lipca 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wat fijn om te lezen dat u de reis als goed georganiseerd heeft ervaren en dat de locatie in Death Valley voor u echt een hoogtepunt was. Ook zijn we blij dat onze ondersteuning onderweg u goed heeft kunnen helpen bij de meeste issues.
We begrijpen dat de lange reisafstanden soms pittig kunnen zijn en dat sommige hotels qua comfort en faciliteiten niet helemaal aan uw verwachtingen voldeden. Dat nemen we zeker mee in onze evaluatie. Wat betreft het nog openstaande issue: we gaan dit uiteraard verder voor u oppakken en zorgen dat u hierover zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt.
Nogmaals dank dat u de tijd heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze reizen continu te verbeteren.

Oceniono na 5 z 5

Doets is voor ons nummer 1 voor reizen…

Doets is voor ons nummer 1 voor reizen naar Amerika! Grote kennis van het land, mooi maatwerk gericht op ons als klant. Ook na 4 grote Amerika reizen willen we steeds meer! Amerika mag je niet veroordelen op zijn regering, het reizen daar is niks veranderd, de mensen, de natuur, de wegen, alles is er gemaakt om een mooie reis te maken

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en uw loyaliteit. Wat geweldig om te lezen dat u Doets als nummer 1 voor reizen naar Amerika ziet en al meerdere keren met ons bent afgereisd. We delen uw liefde voor het land en zijn blij dat u dit telkens weer zo ervaart. We kijken ernaar uit om ook uw volgende Amerika-avontuur samen vorm te geven!

Oceniono na 4 z 5

Hele mooie rondreis

Het was een hele mooie rondreis. Veel afwisseling. Beter was wel een dag extra in Hakone en Hiroshima, omdat je daar alléén de dag van aankomst hebt om dingen te zien en te doen (want volgende ochtend weer weg met de trein). De trein komt om 10:30 of zo aan en dan kun je al geen dagexcursies meer doen. Terwijl je juist in Hakone en Hiroshima de natuur in kan en daar moet je gewoon tijd voor uittrekken. Dan beter een dag van de vorige bestemming af. Nu wel gelukt de tijd daar goed te besteden, omdat we vantevoren een goede planning hadden gemaakt wat we wilden zien. Goede ervaring met Doets qua bereikbaarheid en reageren op berichten.

14 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u zo genoten heeft van de rondreis en dat onze bereikbaarheid en communicatie goed bevielen. Uw tip over extra tijd in Hakone en Hiroshima waarderen we zeer – we begrijpen dat deze bestemmingen meer rust verdienen om optimaal te ontdekken. Geweldig dat u met een goede planning toch alles uit de dagen heeft gehaald. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een volgende reis!

Oceniono na 5 z 5

Gave trip door New York met ons gezin.

Wij hebben door het "mooie plan" van Doets reizen een gave trip van 6 dagen door New York gemaakt. We hebben alle highlights gezien.

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat geweldig om te horen dat jullie met het door ons samengestelde plan zo’n gave trip in New York hebben beleefd en alle highlights hebben gezien! Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie samenstellen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej