Banner for Doets Reizen

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een prachtige reis geboekt bij een goed bedrijf dachten we. Een ( aangekondigde) staking bij Air Canada, waardoor de terugvlucht gecancelled werd. Dan ben je blij met een goed reisbureau achter je...... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn vriendelijk en goed geholpen bij het samenstellen en boeken van onze vakantie naar de Verenigde Staten. Enige minpuntje: het hotel voor onze eerste overnachting na de vliegreis naar Atlan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben echt een onvergetelijke droom vakantie gehad. Alles was super goed geregeld ook op locatie. Ook is de “mijn Doets Reizen” omgeving heel fijn en overzichtelijk. We hadden geen fijnere vakanti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jan Doets heeft echt een droomreis voor ons georganiseerd. Van begin tot het eind was het goed geregeld. Tijdens het offerteproces waren ze flexibel en waren alle wensen mogelijk. De reis zelf was fan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Biuro podróży

O Doets Reizen

Napisane przez firmę

Doets Reizen – Sinds 1981 dé expert in reizen naar Amerika, Canada, IJsland, Japan en China.

Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.

Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.

Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Napisane przez firmę

Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.

Op de beste plekken de állerbeste ervaring

Jouw reiswens. Onze missie.

We selecteren de mooiste locaties, leukste accommodaties en meest unieke excursies, precies afgestemd op jouw wensen. Met persoonlijke service en maatwerk zorgen we dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

Dane kontaktowe

Promotion box for Doets Reizen

Bekijk reizen

Unieke rondreizen Amerika, Canada en meer. Jouw reis, onze missie.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Geweldig georganiseerde roadtrip door the Deep South

Onze droom was om op huwelijksreis te gaan naar de muzieksteden van Amerika, en met de 16-daagse Deep South roadtrip van Doets Reizen is deze uitgekomen. Alles was super goed geregeld door Doets; van de vluchten, tot hotels en huurauto. De online omgeving met alle informatie was super handig en we konden daar ook gemakkelijk onze vragen kwijt.

De reis zelf was goed samengesteld met een perfecte afwisseling van grote steden, kleinere stadjes en prachtige natuur in de swaps en Great Smoky Mountains. Ook de hotels waren erg gevarieerd, maar misschien iets té gevarieerd. Wij vonden bijvoorbeeld Shack Up Inn fantastisch en werden een beetje ongemakkelijk van de luxe in Asheville en Atlanta, maar ik kan me voorstellen dat je Shack Up Inn helemaal niets vindt als je juist wel van wat meer luxe houdt. Dat contrast zou iets minder kunnen. Ook lagen enkele hotels net wat verder buiten het centrum dan onze voorkeur zou hebben. Verder was het helemaal top! We hebben ontzettend genoten van deze fantastische ervaring!

24 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat geweldig om te lezen dat jullie huwelijksreis naar de muzieksteden van Amerika zo goed is bevallen! Fantastisch dat de roadtrip, vluchten, hotels en huurauto naar wens waren en dat onze online omgeving heeft bijgedragen aan een zorgeloze voorbereiding.
We nemen uw opmerkingen over de afwisseling in hoteltypes en de ligging mee om toekomstige reizen nog beter af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. Geweldig dat desondanks zo hebben genoten van de steden, natuur en bijzondere ervaringen tijdens jullie reis. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste bericht!

Oceniono na 3 z 5

Rondreis West Amerika

We hebben op zich een prachtige reis gehad maar hadden van uit Doets wat meer persoonlijke benadering fijn gevonden.
Wij reisden met auto en hotels waarvan we een aantal mindere hotels tussen zaten en deze zelf hebben geüpgraded ter plekke.

17 października 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat u een prachtige rondreis door West-Amerika heeft gehad. We vinden het jammer dat u een aantal hotels minder prettig vond en dat u zelf upgrades moest regelen. We nemen uw opmerkingen mee om onze persoonlijke benadering en hotelkeuze in de toekomst verder te verbeteren, zodat toekomstige reizigers nog zorgelozer kunnen genieten.

Oceniono na 5 z 5

Reis is uitstekend geregeld en…

Reis is uitstekend geregeld en gecommuniceerd. Nog wel 2 opmerkingen > In het Washington Square Hotel bleek het ontbijt wel degelijk inbegrepen, i.t.t. wat vooraf was aangegeven. Positief dus!
Tip: De transfer van en naar JFK kan rechtstreeks met subway en airtrain, zonder tussenkomst van de trein (LIRR).

20 października 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw bericht en waardevolle tips! Geweldig om te horen dat de reis uitstekend geregeld en gecommuniceerd was. We waarderen uw opmerking over het ontbijt in het Washington Square Hotel en uw tip over de transfer van en naar JFK. We zullen deze punten gebruiken om onze informatie en service voor toekomstige reizigers nog beter af te stemmen.

Geweldige reis gehad naar New York

Onze reis naar New York was fantastisch. Zowel de vlucht en het hotel waren erg goed bevallen.

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat geweldig om te horen dat jullie reis naar New York zo goed is bevallen! Fantastisch dat zowel de vlucht als het hotel naar wens waren. Hartelijk dank voor jullie bericht!

Luxe camper reis West Canada

Doets biedt een mooie samengestelde camperreis met veel keuzemogelijkheden aan. Je ontvangt voor vertrek een uitgebreide reisbeschrijving.
Dit is ons prima bevallen, zodat je tijdens je reis kunt genieten van de highlights onderweg en je je niet druk hoeft te maken over je volgende overnachtingsplek.
Er komt zeker een volgende keer, dan kijken we ook naar de mogelijkheid of fietshuur bij de keuze opties zit.

30 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de luxe camperreis door West-Canada! Geweldig dat de uitgebreide reisbeschrijving en keuzemogelijkheden bijgedragen hebben aan een ontspannen en plezierige reis. We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen helpen bij een volgende reis, inclusief de mogelijkheden voor fietshuur!

Alles klopte

Alles klopte, met de vouchers, campings, camper etc. De beschrijvingen voor onderweg waren ook zeer nuttig en gedetailleerd. Kortom een mooie reis welke goed georganiseerd was!

14 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Geweldig om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat de vouchers, campings en camper naar wens waren. Fijn dat de gedetailleerde beschrijvingen onderweg hebben bijgedragen aan een mooie en goed georganiseerde reis. Hartelijk dank voor uw bericht!

Stedentrip New York

Door goede ervaringen vanuit mijn omgeving heb ik Doets benaderd voor een stedentrip naar New York. Het was een kado aan mijn afgestudeerde dochter. Alles van begin tot het eind was super goed geregeld door Doets. Ook alle vragen die ik had vanaf het moment van de boeking tot aan het ontvangen van de reisdocumenten zijn altijd goed en snel beantwoord. Hierdoor heeft de reis een extra goede en mooie herinnering opgeleverd.

23 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat geweldig om te lezen dat jullie stedentrip naar New York zo goed is verlopen! Fantastisch dat alles van begin tot eind soepel geregeld was en dat onze ondersteuning heeft bijgedragen aan een bijzondere herinnering voor jullie dochter. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste bericht!

Prima organisatie

1 października 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Geweldig om te horen dat alles goed georganiseerd was! Hartelijk dank voor jullie bericht.

Fantastisch reisburo voor camperreizen

Super georganiseerde vakantie;
Nieuwe en fijne camper met alle voorzieningen.
Alle campings voorzien van voorzieningen en op of direct naast de nationale parken.
Fijne en duidelijke info over mogelijke routes en bezienswaardigheden.
24-7 verhuurbedrijf bereikbaar voor storingen of vragen.
Top geregeld!!
We gaan zeker nog een keer.

11 października 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Geweldig om te lezen dat jullie camperreis zo goed geregeld was! Fantastisch dat de camper, campings, routes en onze informatie zo goed hebben bijgedragen aan een zorgeloze vakantie. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste bericht en we kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen helpen bij een volgende reis!

Topbedrijf

Topbedrijf. Ze regelen alles voor je waardoor je zorgeloos naar de Verenigde Staten kan gaan!

6 października 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Fantastisch om te horen dat alles naar wens was en dat jullie zorgeloos van de Verenigde Staten hebben kunnen genieten! Hartelijk dank voor jullie mooie bericht.

Fantastisch!

Wij hebben een fantastische reis gemaakt naar het westen van Canada.

14 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van jullie reis naar het westen van Canada! Hartelijk dank voor jullie mooie bericht.

Oceniono na 5 z 5

Goed verzorgde en ontzorgde vakantie

Goed verzorgde en ontzorgde vakantie. Mooie afwisseling van hotels en plekken

2 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Geweldig om te horen dat jullie vakantie goed verzorgd en ontzorgd was. De afwisseling van hotels en bestemmingen heeft duidelijk bijgedragen aan een geslaagde reis. Hartelijk dank voor jullie bericht!

Oceniono na 5 z 5

Doets Reizen is een aanrader !

Doets Reizen heeft voor ons een perfecte reis naar Canada samengesteld. Vlucht, hotels en huurauto waren prima geregeld. De informatieverstrekking was top en de bejegening heel vriendelijk.

Odpowiedź od Doets Reizen

Mooi om te horen dat jullie reis naar Canada zo goed is verlopen! Geweldig dat vlucht, hotels, huurauto en informatie allemaal naar wens waren en dat jullie onze persoonlijke service hebben gewaardeerd. Hartelijk dank voor jullie mooie terugkoppeling!

De reis naar China

Prima contact, goed advies Ook wanneer de vaste medewerker er niet was, was er vervanging die geduldig al mijn vragen beantwoordde en onduidelijkheden en onzekerheden besproken.
. Privé rondreis uitgebreid met onze wensen. Daar perfect contact met gidsen, chauffeurs en rolstoelmedewerkers. Er ging niets mis. We hadden echt vakantie! Niets dan lof over Doets!!

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van jullie privé rondreis in China! Geweldig dat het contact met onze medewerkers en de gidsen, chauffeurs en rolstoelondersteuning zo goed verliep, en dat alles vlekkeloos is verlopen. Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en lof!

Oceniono na 4 z 5

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld.
Mooie duidelijke reis beschrijving
Goede tips voor bezoekjes onderweg.

1 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Geweldig dat de reisbeschrijving en tips voor onderweg goed van pas kwamen. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling!

Oceniono na 3 z 5

Goed voorbereid, met beperkte ondersteuning

Onze reis naar Canada met Doets Reizen was prachtig en tot in detail voorbereid. De organisatie hielp ons met veel inspirerende ideeën, waardoor we samen een schitterend reisplan hebben kunnen samenstellen. Doets is geen goedkope reisorganisatie, maar de kwaliteit en voorbereiding voelden in eerste instantie zeker het geld waard.

Toch waren er ook enkele minpunten. Op meerdere locaties kregen we ondanks onze voorkeur twee queen bedden in plaats van één groot bed, wat jammer was. Daarnaast was de ondersteuning tijdens de reis beperkt tot Nederlandse kantooruren, wat lastig is met het tijdsverschil en soms urgente vragen.

Al met al een goed georganiseerde reis met veel zorg in de voorbereiding, maar er is nog ruimte voor verbetering in service en flexibiliteit tijdens de reis zelf.

Odpowiedź od Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback over uw reis naar Canada. Fantastisch om te horen dat de voorbereiding en inspiratie hebben bijgedragen aan een schitterend reisplan en dat u de kwaliteit van onze organisatie waardeerde.

We vinden het jammer dat de hotelbedden niet volledig aan uw voorkeur voldeden en dat de ondersteuning tijdens de reis vanwege het tijdsverschil soms als beperkt werd ervaren. We nemen uw opmerkingen mee om onze service en flexibiliteit verder te verbeteren, zodat toekomstige reizen nog zorgelozer kunnen verlopen.

Nogmaals dank voor uw terugkoppeling en dat u voor Doets Reizen heeft gekozen.

Oceniono na 5 z 5

Auto reis door prachtig Canada! (British Columbia)

Het was een fantastische reis. Doets had alles prima geregeld. Toen onze vlucht een dag van te voren werd geannuleerd vanwege stakingen, regelde Doets een andere vlucht en hotel.
We hebben veel aan de persoonlijke "mijn Doets reizen" pagina's gehad. Het stond vol met tips voor leuke uitstapjes en bezienswaardigheden onderweg. Het was ook fijn om al wat informatie en foto's van het volgende hotel te hebben.
De excursies die bij de reis zaten waren echt zo geweldig! De natuur van Canada overweldigend mooi!

10 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat geweldig om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie autorondreis door Canada! Fantastisch dat onze hulp bij de vluchtwijziging en de tips via 'Mijn Doets Reizen' hebben bijgedragen aan een zorgeloze ervaring. En wat fijn dat de excursies en de prachtige Canadese natuur zo indrukwekkend waren. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste terugkoppeling!

Oceniono na 5 z 5

Alles was top in New York en in Miami.

Alles was top in New York en in Miami. De hotels waren echt top, fijn ook dat Doets ook contact had opgenomen over deze hotels. We waren met z’n 3 en ieder had een eigen bed (Beaconhotel). In NY was de bank ook een bed, we hadden 2 kamers en een keuken. Echt heerlijk. Tegenover zat een supermarkt, ook heel fijn. Vanaf daar was alles prima te doen om alles te kunnen zien in NY. Lopend en metro en fietsen (citybike). Echt top allemaal. De Summit zat erbij in en dat was geweldig. De vlucht naar Miami ging super en het hotel in Miami (Marseille hotel) was weer top, weer 3 bedden en een koelkast. Strandbedden zaten erbij in. Gratis water. Lag aan het strand en op loopafstand van alle winkels en leuke restaurantjes. Ook de terugvlucht was prima. Al met al een aanrader om bij Doetsreizen te boeken. Dank ook voor het persoonlijk contact wat jullie doen, dat is echt fijn. Groet moeders met 2 zonen van 28.

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van New York en Miami! Fantastisch dat de hotels, de vlucht en de inbegrepen voorzieningen allemaal naar wens waren. Fijn ook dat het persoonlijke contact van Doets Reizen heeft bijgedragen aan een zorgeloze en plezierige reis. Hartelijk dank voor jullie mooie terugkoppeling en aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

fantastische reis met flexibele…

fantastische reis met flexibele aanpassingsmogelijkheden. Goede Camper en fijne campgrounds

25 września 2025

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van uw reis! Geweldig dat de flexibele aanpassingsmogelijkheden, de camper en de campgrounds goed hebben bijgedragen aan een fantastische ervaring. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling!

Oceniono na 5 z 5

Alles top en scherp geprijst

Supercommunicatief en meedenkend. Dat allemaal voor een prijs die lager was dan wanneer we rechtstreeks bij Cruise America hadden geboekt. Absolute aanrader!

Odpowiedź od Doets Reizen

Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over onze service én de scherpe prijs! Geweldig dat u ons aanbeveelt – hartelijk dank voor uw mooie terugkoppeling!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej