dnd Fireprotect Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mooi product, eenvoudige installatie.

Mooi product en heel simpel te activeren en te koppelen. Of de batterijen inderdaad tien jaar meegaan kan ik over 10 jaar pas vertellen.
Of ze goed werken hoop ik nooit te hoeven ervaren….. maar is wel een veilig gevoel dat ze op elke verdieping hangen en met elkaar communiceren.

23 lutego 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

bedankt voor uw mooie review
team D&D Fire-protect

3x rookmelders besteld

3x rookmelders besteld. Na bestelling goed geïnformeerd over status & voortgang en levering prima verlopen.
Oude rookmelders 1-op-1 vervangen door deze nieuwe en werken prima (bedraad gekoppeld).
Had wel de hoop (want degelijk Nederlands bedrijf) dat ook de rookmelders Nederlands fabrikaat zouden zijn maar helaas 'made in China'.

20 lutego 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.
Wij laten onze rookmelders in China maken om ze ook voor een nette prijs aan te kunnen bieden maar wel van goede kwaliteit. En wat wordt er niet in China gemaakt 90% van de spullen die wij als consumenten kopen wordt in China gemaakt.

Brandpreventiebox besteld

Brandpreventiebox besteld. Snelle levering, goede prijs en een degelijk product dat makkelijk op te hangen en koppelen was. Jammer dat ik achteraf één rookmelder te weinig had besteld. Had ik de verzendkosten mee kunnen besparen.

19 lutego 2022

Mooi product.

Mooi product.
was ff stoeien met het koppelen maar dit is uiteindelijk gelukt.
Maar een Nederlandse handleiding is geen overbodige luxe.

15 lutego 2022

Beste Christian,

Hartelijk dank voor uw review. Aan de Nederlandse handleiding wordt gewerkt.

Tevreden

Snel antwoord op vragen, handleiding koppelbare melders zou iets duidelijker kunnen, maar wel gelukt.

11 lutego 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

Bedankt voor uw review dit stellen wij zeer op prijs

Hele goede service

Hele goede service. 1 rookmelder werkte niet (batterij waarschijnlijk leeg)en meteen 2 nieuwe opgestuurd gekregen. Heel netjes geregeld.

10 lutego 2022

Beste Mike,

bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over onze service

Makkelijk te installeren

Makkelijk te installeren, wel met magneet er extra bij gekocht.
Onderling koppelen simpel.

4 lutego 2022

Beste Piet

Hartelijke dank voor u review. U bent een ster vergeten te selecteren :)

Team D&D

Goede afspraken te maken

Goede afspraken te maken, bereikbaar, snelle service

1 lutego 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review. wat fijn dat u tevreden bent over onze service.

Goede informatie

Goede informatie, snelle levering en breed assortiment

31 stycznia 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

Bedankt voor uw review en wij hopen u graag terug te zien als klant

met vriendelijke groet

Team D&D

Nette en goede levering.

Nette en goede levering.
En ( helaas een probleem gehad met een unit).
Maar dat is op een erg goede en nette manier opgelost.
Kunnen veel bedrijven wat van leren Q

30 stycznia 2022

Zeer tevreden met het product en het na

Zeer tevreden met het product en het na
leveren van de montage materiaal.

29 stycznia 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een review te schrijven dit stellen wij zeer op prijs team D&D Fireprotect

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Geen oude productie datum, zodat de batterij inderdaad bijna 10 jaar meegaat

24 stycznia 2022

Beste Raymond,

Hartelijk dank voor uw review.
Uiteraard gaat de batterij 10 jaar. gerekend vanaf ingebruikneming van de melder. En niet vanaf de productie datum.

Oceniono na 5 z 5

Een goede keuze... Rookmelders.

Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handleiding.
De plaatsing en koppelen van de rookmelders ging makkelijk en dat konden we controleren door middel van de test functie.
En verder zal de toekomst het uitwijzen.

22 stycznia 2022

Odpowiedź od dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review en verstouwen in ons bedrijf. Wij hopen natuurlijk dat u onze rookmelders nooit nodig heeft uiteraard. Team D&D Fire-protect

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej