Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Zobacz więcej
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vlotte reactie op mail. Product snel verstuurd en bezorgd.
Zag er verzorgd uit.
Makkelijk in werking te stellen en te koppelen.
Zeer tevreden.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke product omschrijving. Snelle levering.
De perfecte brandmelders voor onze woning. Zeker de optie van de onderlinge koppeling van de melders is aan te bevelen. De installatie is prima te doen.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Snelle levering. Melders zien er mooi uit en zijn eenvoudig te koppelen.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Alles zeer snel geleverd, er was geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij, maar is netjes opgelost

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Rookmelders gekocht, zeer eenvoudig te installeren.
Geweldige service.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Het apparaat kwam op tijd en werkt goed.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Na een goede informatie voorziening een snelle levering van een mooi afgewerkte rookmelder die razend snel gemonteerd kon worden en te koppelen met de andere rookmelders.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Ik heb 4 draadloos koppelbare rookmelders gekocht. Alles netjes ontvangen en het zag er keurig uit. Ik had een klein probleem dat tijdens de test niet alle melders afgingen. De mail die ik gestuurd had werd snel beantwoord en het probleem, dat aan mij lag, was snel opgelost.