Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Zobacz więcej
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
net als vorige keren goed, snel, en netjes geholpen, producten als verwacht, prettige communicatie
Goede Levering, snel en netjes verpakt.
Producten zien er goed uit en duidelijke beschrijving bij.
We hadden een probleem met 1 van de rookmelders.
Dit is zeer professioneel opgelost door een medewerker van D&D.
Daarvoor onze hartelijke dank en 5 sterren!
Redelijke prijs, op tijd geleverd en producten doen wat ze moeten doen. Kortom: aanbevelingswaardig
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles terug kunnen sturen en Co melder omgeruild voor een ander type. Binnen 2 dagen na ontvangst nieuwe Co melder was het resterend te veel betaalde bedrag al weer op de bankrekening gestort.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Binnen 1 dag verzonden, verpakking was goed en niet te groot.
Verder bij alle producten een duidelijke handleiding. Alleen voor het koppelen van de rookmelders moest ik even de website bezoeken omdat de handleiding op dat punt voor mij niet duidelijk was, maar dat is niet voor iedereen van toepassing.

Odpowiedź od dnd Fireprotect
Werkt prima, gemakkelijk te installeren en voor een prima prijs. Wat wel een gemiste kans is, is dat de koolmonoxide melder niet gekoppeld lijkt te kunnen worden met de rookmelders.
Prima product. Opmerking, Voor het doorkoppelen heb ik na mislukte pogingen de instructie video even gezien. Volgens mij was het probleem dat in de tekst geen bevestiging binnen 48 min. staat. Dat laat de video wel zien.