Very happy with the service. The sofa looks fresh and clean again, even the old stains disappeared. Professional, punctual and very friendly. Highly recommend.
Virkelig flot resultat. Vi havde i forbindelse med flytning fået bilolie på vores sofa samt div pletter gr. beskidt varevogn. Vi bookede fredag aften og lørdag efter middag rykkede drengene ind. Nemt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Pas på, de ødelagde stoffet på min Gustavianske sofa/bænk, med det resultat, at jeg nu selv skal betale for en dyr ombetrækning. Firmaet garanterer ikke for stof, der ikke egner sig til deres rens... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos DK-MØBELRENS er vi specialister i rens af polstrede møbler, tæpper, madrasser og bilsæder. DK-MØBELRENS har hjulpet rigtig mange dansker med, at få renset deres møbler, bilsæder & tæpper så de fremstår nye igen. DK-MØBELRENS.DK startede med at vi selv havde oplevet at vores sofaer og tæpper ikke ligende sig selv efter noget. Vi valgte derfor at se på mulighederne for, at få dem renset til nogenlunde fornuftige penge men det fandt vi hurtig ud af, var svære end først antaget. Vi valgte derfor at starte DK-MØBELRENS.DK med den vision om, at vi gerne vil sørger for at de fleste dansker havde råd til at forkæle deres møbler, bilsæder eller tæpper engang i mellem. Familievirksomheden er beliggende i Nordsjælland som holder til i Hillerød. men vi renser i hele Sjælland og København. Vi henvender os både til private, foreninger, erhvervsdrivende og institutioner, som har behov for at få ”genoplivet” deres medtaget møbler. Vi fjerner genstridige pletter, ubehagelige lugtgener, katte/hundehår og andet snavs, skidt, bakterier der måtte være, så du altid er sikret et helt rent og lækkert nyduftende resultat.
3400, Hillerød , Dania
- Info@dkmobelrens.dk
- dkmobelrens.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
DKmøbelrens kom præcis til tiden og…
DKmøbelrens kom præcis til tiden og udførte et flot stykke arbejde på mine læderstole.
Very happy with the service
God service og godt arbejde
Jeg har nu to gange brugt DK Møbelrens. Første gang for et par år siden til en sofa, som jeg troede, at jeg måtte smide ud - men sofaen blev rigtigt flot. Og jeg bruger den fortsat. Anden gang - forleden dag - fik jeg renset et tæppe. Også med et godt resultat.
Begge gange har jeg fået en service og et resultat, som var bedre en forventet. Jeg bruger gerne DK Møbelrens igen.

Dygtige og professionelle 😃
Super rengøring
Super rengøring
Meget behagelige og dygtige personaler
Mange tak
Mug på bilsæder
Mug på bilsæder efter DKmøbelrens havde renset sæderne.
DKmøbelrens havde lavet et godt tilbud på sofarens. I den anledning gav det mening for mig at få bilsæderne renset i samme omgang. De kom, både sofa og bilsæder blev renset. Jeg blev rådet til ikke at åbne bilvinduet, da sæderne har bedst af at tørre sådan. Vi gik på ferie og da vi kom tilbage en uge senere, var der kommet mug på bilsæderne. Vi har små børn og brug for vores bil i dagligdagen, så vi skynder os til Drywash og får kastet yderligere 500kr på at vaske sæderne og fjerne mug. Jeg kontakter DKmøbelrens og fortæller om min oplevelse og vedhæfter billeder. De tilsidesætter min dokumentation og fortæller at det bare er sæberester og at jeg bare skulle skrive til dem, så ville de komme forbi og rette op på det. Jeg har hverken tid eller lyst til at gør dårligt værre og vente endnu en uge på at sæderne skal tørre igen. Jeg opkræver kompensation, der inkluderer de omkostninger der har været forbundet med bilen, men det kunne jeg glemme alt om.

Kan varmt anbefale DK Møbelrens
Kan varmt anbefale DK Møbelrens! Venlige og rolige mennesker. Fleksible, rare og ikke mindst udfører de et godt og effektivt arbejde 😊
PAS PÅ! vores sofa fremstår misfarvet efter…
vores sofa fremstår misfarvet efter behandling og desværre stadig med de samme pletter som inden opstart.
der kom en mand retur i hvad jeg antager som værende en privat bil med udstyr der kan erhvervs for små penge i bauhaus.
de kom retur da vi klagede dagen efter over resultatet og sagde det var sæberester de ikke havde fået med ud af vores velour sofa til 50000, den fremstår nu helt stiv i stoffet som en forvasket trøje.
vi anbefaler andre potenitelle kunder at gå en stor bue uden om dette selskab.
de har ligeledes sendt os i inkasso uden at fremsende en enkelt rykker, selvom loven nu forskriver 3.
vi har dog klaget ved fakturaens fremsendelse af hverken pletter er væk eller den forringede kvalitet af stoffet på vores sofa.. proffesionel håndtering, de fraskriver sig retten til at dække en hver genstand de ødelægger.

Kom ikke
Jeg bookede tid til rens af sofa, gennem et facebook opslag i Hvidovre. Nicholas havde lavet et opslag, fra DKMøbelrens og et tilbud. Jeg bestilte gennem ham på messsenger.
Jeg havde alt gjort klar til de skulle komme i dag, lørdag den 9 august kl 11. Ingen kom. Ringede til en mand, der tydeligvis sov da jeg ringede. De havde glemt vores aftale!
De tilbød at komme en anden dag eller senere. Gå ned i pris osv. Men min tillid til dem var væk. Det hele virkede meget uprofessionelt. Vil anbefale at gå et andet sted

Super flot arbejde
Super flot arbejde, vi havde store gamle skjolder på sofaen, som nu stort set er helt usynlige. Sofaen er ikke “som ny”, men det ville også være meget at forvente. Meget flink medarbejder, de rensede ovenikøbet vores lille børnestol gratis som ekstra service - rigtig god oplevelse, vil klart bruge dem igen en anden gang.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Meget flot arbejde. Vores sofa en som ny. Tusind tak ❤️.
Jeg bestilt en møbel rens
Jeg bestilt en møbel rens, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Venlige, imødekommende og fantastiske arbejde! Jeg vil klart anbefale dem til hver en tid 😀🙏🏾
Rigtig god service
Rigtig god service! De er hurtige og effektive, vi havde super mange pletter på vores sofa og den er blevet som ny igen. Dem vil vi helt sikkert bruge fremover!😁
Super god service
Super god service, hurtigt og effektivt. Det skulle vi have gjort noget før. Med de største skjolder på sofaen efter 3 børn der har tendens til at svine 😊 Mange tak, dkmøbelrens!!!
Har har møbelrens forbi et par gange og…
Har haft møbelrens forbi et par gange og ingen firmaer har kunne gør den så ren.
5 stjerne og en kæmpe anbefaling herfra⭐️
Pas på!!!!!
Firmaet garanterer ikke for stof, der ikke egner sig til deres rensning. Men hvordan kan jeg som kunde vide, om stoffet er egnet eller ej? Det må være firmaet, der forhåbentligt har så meget erfaring, der skal vide den slags.
Firmaet er tilmed heller ikke forsikret, så alt er på ens egen risiko.
Med andre ord, fralægger de sig ethvert ansvar! Ens egen forsikring dækker ikke den slags skader.
Fik min sofa renset af
Fik min sofa renset af, #dkmøbelrens
Rigtig flot resultat yderstilfreds og Kvaliteten af arbejdet var helt i top!
De kan klart anbefales, og det er i hver fald ikke sidste gang jeg benytter dem
Flot arbejde
Nemt at booke online og flere tider, at vælge imellem!
Høflig ung mand, knoklede løs og min sofa og et tæppe er blevet SÅ fine👍🏽
De største anbefalinger herfra!

Rigtig flot resultat
Rigtig flot resultat af rensningen af min sofa. Kvaliteten af abejdet og servicen var til 5 stjerner.
Dog opstod der forsinkelse på dagen der gjorde at de blev en time forsinket. Til gengæld var de gode til at ringe og opdatere undervejs.
Absolut ikke sidste gang jeg benytter dem.

Super godt arbejde.
Bestilte lørdag og nu er det søndag eftermiddag og "drengene" er lige kørt. Fik renset sofa, gulvtæppe og bilsæder. Fantastisk godt resultat. Tusind tak.

Odpowiedź od Dkmøbelrens
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.