Djurs Møbler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mine bedste anbefalinger af Djurs Møbler. Engageret og faglig dygtig rådgivning med service i top. Opståede tvivl undervejs i forbindelse med min bestilling af sofaer og borde, blev der straks tag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har inden Danmark gik på ferie, købt to elevationssenge, da vi fik ordrebekræftelsen, var leveringstiden noget længere end vi havde fået oplyst. Vi kontaktede derfor forretningen, da vi havde ak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er utrolig tilfreds med den fantastiske service og den smukke sofa, jeg har modtaget fra Djurs Møbler. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg kan varmt anbefale dette dejlige firma! 😊

Oceniono na 4 z 5

Service mindet personale, gjorde hvad han kunne for st hjælpe, da jeg havde bestilt online og fik automatisk genereret ordrebekræftelse, hvor der stod forkert lev. Dato. Opklaret over tlf. og varen fo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z łóżkami
  3. Sklep z oświetleniem
  4. Sklep z pościelą
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Butik og webshop med kvalitets møbler. Faglig betjening i mere end 50 år Gratis levering Høj service i salg og efter salg

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

249 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

En måned uden svar

Har købt en dyr seng gennem Djurs Møbler, og sengen er indenfor reklamationsperioden desværre gået i stykker. Jeg har sendt en email til Djurs Møbler om sagen, men de har valgt at lade være med at svare mig i en måned.

7 września 2023

Hej Cathrine
Beklager vi ikke har svaret, der er sket en fejl internt og det er ikke godt nok.
Som jeg har skrevet til dig har vi diskuteret din sag i butikken men aldrig fået dig svaret hvilket naturligvis er for dårligt.
Det der er sket er ikke en reklamation men vi vil pr. kulance gerne hjælpe med at få det lavet jvf. de mails jeg har sendt til dig.
Martin, Djurs Møbler

Oceniono na 3 z 5

OK - lang leveringstid

OK - men lang leveringstid for 2 hylde plader.

23 sierpnia 2023

Hej Lena
Tak for din anmeldelse
Som vi har talt om har vi sendt dine hylder til tiden. Vi sendte dem med GLS og til den pakkeshop nærmest dig. Vi kan se du er blevet adviseret pr sms på det nummer du har opgivet.
Beklager det er gået lidt skævt med denne levering
Martin, Djurs Møbler

Oceniono na 5 z 5

Service, venlighed og engagement helt i top.

Da jeg henvendte mig hos Djursmøbler, havde jeg en klar forestilling om, hvad jeg ønskede i forhold til sammensætning af møbler. Jeg kunne sagtens have fundet en reol, et bord mm som det stod i forretningen, men det var ikke det jeg ville.
Jeg talte med Martin Djursmøbler om hvad jeg havde forestillet mig og han kom straks med forskellige løsningsforslag.
Martin og jeg havde mange samtaler undervejs i "projektet" og han var hele tiden klar med et alternativ, hvis der lige var en detalje jeg synes skulle være anderledes.
På baggrund af ovenstående, har jeg nu fået præcis den stue, jeg havde forestillet mig. Jeg kan til enhver tid anbefale Djursmøbler for deres engagement, deres service og venlighed. Det blir ikke bedre!!

14 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Alt levede ikke op afmeldte ordren…

Alt levede ikke op afmeldte ordren efter halvanden måned

20 lipca 2023

Hej Lone
Kan du venligst hjælpe os her ?
Vi kan ikke finde dig i vores system og er ikke helt klar over hvad det er du har bestilt og hvad vi evt. ikke har gjort rigtigt.
Er du sikker på du har fat i den rigtige butik ?
Djurs Møbler

God betjening

God betjening af en kompetent medarbejder, lidt lang levering men super service af fragtfirmaet som bar bordet helt ind i huset.

2 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Min mor havde købt en stol ved Djurs…

Opdatering efter svar fra Djurs Møbler: jeg kan godt følge dig i at dette forum kan være upassende. Men jeg synes, at andre kunder skal kende til jeres politik på området. Du har skrevet til mig, at I har prøvet dette før, og at I altid agerer på denne måde. Du skrev også i din mail, at jeg endelig skulle tage mig min tid til at svare. Jeg har været så forbløffet over jeres reaktion, at jeg ikke har kunnet finde ord. Men jeg vil snarest aftale tidspunkt for levering af den stol, som ingen kan bruge, i en mail. Levering må vente til efter bisættelse. Jeg takker for kondolancen.

INGEN ANNULATION VED DØD
Min mor havde købt en stol ved Djurs Møbler, men døde pludseligt og uventet før stolen blev leveret. Djurs Møbler vil ikke annullere handlen. De forholder sig udelukkende til, at der er en annulationsfrist på tre dage fra købet for halvanden måned siden. Jeg er målløs over Djurs Møblers manglende konduite.

4 maja 2023

Hej Helene

Som skrevet til dig kondolere alle i butikken
Jeg syntes det er et meget upassende sted at diskutere denne sag - jeg syntes du skal svare på mine mails

Martin

Super behagelig behandling!

Hej Martin & Co.
Tusind tak for god behandling .
Vi har kun haft en god oplevelse ved at handle hos jer.Og vi gør det gerne igen.Var usikker på læderet, straks sendte I læderprøver. Leveringen kom til tiden.
Vi er meget godt tilfreds med stolene.
Venlig hilsen Paul Erik & Lilli

3 kwietnia 2023

Service helt i top

Rigtig god telefonisk service ved bestilling. Sofaen kom før lovet leveringsuge. Den blev båret ind , pakket ud og sat op , og den gamle sofa kom ud over altanen og blev fjernet.
Sofaen blev leveret af to meget flinke mænd fra forretningen
Service helt i top

21 marca 2023

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition
Hurtigt til at svare på spørgsmål
Da varen ikke kunne leveres som forventet, var de hurtigt finde en super løsning
Hele forløbet med levering er forløbet så godt, en løbende opdatering til varen var leveret af et par friske herre sidst på dagen
Nok ikke sidste gang , at jeghar handlet her.

20 marca 2023

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Meget hurtigt svar og behjælpelig med målinger af møblet. Over fortventet service.
Vi købte en stige reol, som er virkelig flot og god kvalitet.

Hvis jeg skal købe flere møbler vil jeg helt sikkert bruge Djurs Møbler igen.

4 lutego 2023

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej