Alt var perfekt- venlig professionel hjælp. På alle måder en rigtig god oplevelse Så min flytning blev ikke som frygtet en træls proces Kirsten Bunde
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi kom nemmere gennem vores flytning med stor hjælp fra Daniel og Claus - tydeligt at de er professionelle og har øje for det vi andre måske ikke lige ser
Utrolig venlige og hjælpsomme flyttefolk med en kvinde og mand til opgaven. Vi fik flyttet alle vores ting uden problemer og alt blev sat godt og sikkert på plads hos os. Stor ros og anbefaling he... Zobacz więcej
Vi har lige sagt farvel til flytte”drengene”🤗 Fra første kontakt var dialogen med Daniel venlig og imødekommende, og siden var samarbejdet med ham og hans “drenge” perfekt! Daniel, Martin og R... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Przeprowadzki i usługi magazynowe
- również w kategorii:
- Przechowalnia
- Przeprowadzki
Napisane przez firmę
Vi er en flytte - og opbevarings virksomhed beliggende på Djursland hvor service, kvalitet og omtanke er af højeste priotet. Vi udfører alle opgaver med et stort smil. Vi flytter både privat og erhverv og vi bestræber os på altid, at give en god og tryg oplevelse for vores kunder
Dane kontaktowe
Martin Hansens Vej 17., 8400, Ebeltoft, Dania
- 86 34 68 10
- Info@djursflyt.dk
- djursflyt.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kommunikationen er dårlig
Kommunikationen er dårlig, men selve flytningen gik fint! Flinke flyttefolk!

Odpowiedź od Djurslands Flytteforretning
Meget profesionelle
Meget profesionelle. Godt humør og yderst fleksible.
Vi var helt trygge ved at de flyttede vores møbler.
Særligt stor ros og tak til Daniel Jensen
Hurtig respons ved et pludseligt…
Hurtig respons ved et pludseligt opstået behov med meget kort varsel. To venlige flyttefolk var effektive og hjælpsomme og fik en flytning til at glide meget let👌kan varmt anbefales.
Super service
Super betjening og friske flyttemænd, der gjorde det virkelig godt. Hjalp også med lidt, ud over det sædvanlige. Dejlig service
Fantastisk oplevelse
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med min flytning, da jeg følte at de forstod mig i den situation, som jeg stod i af personlige årsager.
Der var styr på alt lige fra start til slut, så de kommer til at flytte mig igen, når jeg skal videre ud på et nyt eventyr.
Jeg kan trygt anbefale dem
Professionel og hyggelig flytning!
Vi har lige flytte med Djursland Flytteforretning.
Super god oplevelse. Lige fra første henvendelse og gennem hele flytningen.
Anna og Tom, fra Risskov Flyttehjælper, som der samarbejdes med, kom med godt humør, effektivitet og respekt for vores ting.
En helt igennem god flytning, tak!
Der var en god service igennem hele…
Der var en god service igennem hele forløbet. Daniel og hans kollega var venlige, arbejdsomme og gjorde generelt dagen rigtig sjov og nem.
god service
Det var et par flinke fyre der havde en forståelse at hvor tingene skulle placeres på det nye sted
Wauw sikke en service
Wauw sikke en service. Alt fra første telefonisk kontakt til afsked ved døren. Hold nu op nogle rare og omsorgsfulde flyttefolk. Jeg var ikke helt klar da de ankom. Så hjalp de med at få pakket det sidste ned. Jeg var fuldstændig rundforvirret så blev sat på en stol og så skulle jeg bare pege og sige hvor jeg ønskede kasserne. Jeg var så træt og udmattet. Havde en arm i gips så de redte sørme også lige min seng inden de kørte - sikke en omsorg. Har aldrig oplevet lignende så KÆMPE anbefaling fra mig.
Vi har været så imponeret over denne oplevelse!
Vi har været så imponeret over den her oplevelse, Vi står tilbage med følelsen af at vi har fået mere for vores penge end vi havde betalt for. Jeg vil til hver en tid anbefale Daniel og hans kollegaer til alle i mit netværk og de vil stå i min telefonbog til den dag vi skulle mangle deres hjælp igen. Tusinde tak!
Ordentlighed og punktlighed.
Flyttefolkene var venlige og hjælpsomme samt serviceminded og effektive.
De løb op og ned af mine trapper fra kælder til Kvist efter mange års beboelse samme sted.
Gør din flytning til en fest 🥳
De sødeste, sjoveste, mest professionelle mennesker - de gør din flytning til en fest!
Min varmeste anbefaling.
Høj service
Venlighed og høj service. Hurtig reaktion.
Vi kunne ikke være mere tilfredse.
Professionel håndtering
Professionel håndtering, hurtig afvikling og super søde og lyttende flyttefolk. Føler mig hørt, set og forstået. Vi havde hyggelige og effektive timer sammen.
Kan varmt anbefale Djurs Flytteforretning.
Flyttemænd man vil anbefale til andre
Flyttemænd var omhyggeligt med vores møbler og flyttekasser. De var i godt humør og de havde styr på alt tingene.
Begge flyttemænd havde et godt humør-…
Begge flyttemænd havde et godt humør- de var hurtige og effektive. De flyttede et ekstra møbel fra garagen ind i huset
Super hurtige flyttemænd
Super hurtige flyttemænd, som kunne deres kram. Super god oplevelse, samt stemningen var i top. Så dem kan jeg kun varmt anbefale.
Fantastisk positiv oplevelse
De allerbedste anbefalinger herfra. To utroligt venlige og hjælpsomme flyttemænd i et dejligt humør.
Dygtige og kompetente flyttefolk
Dygtige og venlige flyttefolk der uden tøven klarede opgaven, trods det var lettere besværligt og der var lidt sne i vejen.
Vil klart anbefale Daniel og hans team, og ringer bestemt til ham igen, næste gang jeg får brug for et flyttefirma.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.