Diyjojojp1 Recenzje 18

4,5

4,5

Doskonała

可愛いです❤︎

最初は娘が欲しいと言ったのがきっかけで、可愛くて私が子供よりハマりました。持ってるだけで幸せな気持ちになります。人気すぎてなかなか買えないのが悲しいですが、配送もとても早くて安心できるお店だと思います。これからも買えるように挑戦します!

24 kwietnia 2026

発送もとても早く、つい何度も購入してしまいます。

これからも頑張ってください。
応援しています!

24 listopada 2025

I had to contact for after service for…

I had to contact for after service for defected item, and they answered me so politely. I could get the correct one, so I’m happy with the result.

However, I’m also asking about the error in website and I still don’t get any answer, so I put 3 stars.

25 października 2025

Awesome