Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Har alltid gillat DivineDog! Ni har mycket bra produkter. Har handlat hos er i flera år. Köpt hundtäcken, koppel,halsband mm. Och alla produkter som jag har köpt har varit jättebra! Bra kvalite! Hurtt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakken er ikke engang sendt? Jeg har etterlyst den, men enesten"svar" jeg får en mer mas om å komme med anbefaling ? -Dekkenene har omsider kommet. De er fine og som forventet. Men det har end... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans..Kanonbra att företaget har en meddelanderuta👍👍 Varorna var mer än till belåtenhet."Frallan "(schäfer/fårhund/rottis/golden/weimaraner) flängde runt direkt med aktivitets/fodergömmo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är jättenöjd med varorna som jag beställde till min hund! Han älskade Racinel Comfort ACE aktiveringsboll! Jag gillar när man gör det ”lilla extra”. Bara en sådan sak som att öppna sitt paket och det... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Divine Dog är en svensk e-handelsplats som startade redan 2007. Vi har lång erfarenhet av att sälja hundutrustning, kläder och andra användbara artiklar för hundar och deras matte och husse. Eftersom vi värnar om att hålla hög kvalité säljer vi enbart produkter från de bästa och populäraste varumärkena. Välkommen att shoppa online till din vovve!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Lækker butik for de 4.benede

Altid gode tilbud og lækre nye sager i shoppen. Super hurtig levering.

19 września 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Vad roligt att du är nöjd med oss. Vi är så glada över kunder från våra grannländer! Välkommen tillbaka igen.
Hälsningar Teamet på Divine Dog

Oceniono na 5 z 5

Meget GODE produkter og topp service ;-))

Dere yter veldig god service, og rask levering av varer ;-))

14 września 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Tusen tack för ditt omdöme! Våra norska vänner betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka en annan gång.
Teamet på Divine Dog

Proffsiga

Proffsiga, snabb och elegant förpackad varor och mina hundar uppskattade godiset som skickades med!

31 sierpnia 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Hej och tack snälla för ditt fina omdöme om Divine Dog. Jättekul att du är nöjd med oss och att dina hundar gillade godiset!

Jättenöjd

Mycket fint koppel. Och framförallt starkt.

29 sierpnia 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd. Ha en fin helg!

Oceniono na 1 z 5

Höra av sig fråga om jag önskar invänta…

Höra av sig fråga om jag önskar invänta ny leverans av den slutsålda overallen Nu skall ni återbetala, jag skall göra en övervakning. Inväntar ni någon ny leverans?
Tacksam om ni ger mig svar / Inger

30 sierpnia 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Hej Inger, så tråkigt att du inte är nöjd. Vi har försökt få tag på den slutsålda overallen i hela Europa utan att lyckas. Det är en modell som slutades tillverka för flera år sedan. Vi har endast några udda storlekar kvar tyvärr. Klarna återbetalade direkt dina pengar. Om du inte har fått fakturan ändrad så ber vi dig kontakta Klarna direkt. Vad vi kan se så har Klarna justerat fakturan den 7 september. Du får gärna kontakta oss på info@divinedog.se om du har fler funderingar. VI önskar dig en fin dag!

Väldigt bra nätbutik!

Väldigt bra nätbutik!! Trevligt o vänligt kundbemötande, vilket uppskattas högt!!
Snabb leverans.
Tusen tack!

30 sierpnia 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Tack snälla för ditt betyg. Vad kul att du är nöjd med oss!

Grymt bra!!!

Snabb leverans, trevlig kundmottagning i telefon och bra produkter! Kan bara bli full pott, 5 stjärnor 🤩🤩🤩

29 sierpnia 2023

Odpowiedź od Divine Dog

Åh så glada vi blir över ditt omdöme. Tack snälla!

Roly-Poly+ Twist'neat👍👍

Snabb leverans..Kanonbra att företaget har en meddelanderuta👍👍
Varorna var mer än till belåtenhet."Frallan "(schäfer/fårhund/rottis/golden/weimaraner) flängde runt direkt med aktivitets/fodergömmorna👍🙂🐶
Rekommenderas

7 lipca 2021

Hej Åse,
Tack för det fina omdömet! 😊🐶
Det glädjer oss att ni är nöjd med varorna.
Önskar dig och Frallan en fortsatt fin kväll!

Alltid snabb leverans

Kul utbud och supersnabba leveranser. Är jättenöjd!

20 maja 2021

Hej Jenny,
Tack för det fina omdömet! 😊

Oceniono na 5 z 5

Ledte efter et bestemt dækken til min…

Ledte efter et bestemt dækken til min hund. Ikke til at opdrive på nogen dansk side. Finder det på jeres side og bestiller det med det samme. Bestiller det torsdag - allerede tirsdag er det her. Der var oven i købet en godbid til ham i pakken. Kan absolut kun anbefale at handle hos jer. Loui og jeg siger mange tak.

18 lutego 2021

Hej Pernille,
Tack för det fina omdömet!  😊

Bra produkter

Bra produkter, god service, snabb leverans, lätt att byta om det blivit fel.

20 grudnia 2020

Hej Soli & Ally,
Tack för det fina omdömet. 😊
Det glädjer oss att ni är nöjda med vår service.
God Jul!

Supernöjd!

Är supernöjd! Snabb leverans och bra pris!

19 grudnia 2020

Hej Tilde,
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Det glädjer oss att du är nöjd med din beställning.
Önskar dig en fin jul!

Bra hemsida

Bra hemsida
toppen saker ni har till djur
är syper nöjd

MVH Carina

13 grudnia 2020

Hej Carina,
Tack för det fina omdömet!
Det glädjer oss att du är nöjd våra produkter.
Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Oceniono na 5 z 5

Bra sortiment Snabb leverans Bra…

Bra sortiment Snabb leverans Bra service & man blir alltid lika glad när det kommer & man får öppna paketet som är inslaget med kärlek + en överraskning till hunden ❤️

12 grudnia 2020

Hej Anneli,
Tack för det fina omdömet och tack för att du tog dig tiden!
Vi blir jätteglada över att din köpupplevelse hos oss blev bra! 😊
Önskar dig en fin kväll!

Oceniono na 3 z 5

Fick ett jättetrevligt paket med…

Fick ett jättetrevligt paket med stjärnor och hundgodis, men sen när jag returnerade varan som inte passade så skulle jag betala 49:- Vet inte varför. Och summan stämde inte med vad som stod i det medföljande brevet.

29 listopada 2020

Hej Carina,
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
När en vara skickas i retur är kostnaden 49 kr. Vi har fri retur vid byten inom Sverige.
Det ska framgå i medföljande brev. Hör av dig till oss på: info@divinedog.se om det blivit något fel så rättar vi givetvis till det.
Önskar dig en fortsatt fin helg!

Enkelt och bra

Enkelt och bra. Nöjd med beställningen

27 listopada 2020

Hej Anna Sofia,
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Det glädjer oss att du är nöjd med beställningen.
Önskar dig en fortsatt fin kväll! Vänliga hälsningar, Divine Dog

Hej Monica,
Tack för det fina omdömet!
Det glädjer oss att du är nöjd med leverans och produkt.
Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Hej Lena,
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med vår service!
Önskar dig en fortsatt fin helg!

Oceniono na 5 z 5

Mycket snabb leverans och så fint…

Mycket snabb leverans och så fint inslaget med varuprov med.Proffessionellt och omsorgsfullt.

21 listopada 2020

Hej Petra,
Tack för det fina omdömet och tack för att du tog dig tiden!
Glädjande att läsa att din köpupplevelse hos oss var bra.
Önskar dig en fin kväll!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej