Klub Ditte Julie Recenzje 75

4,4

En vild oplevelse i saunagus og kakawceromeni for første gang. Man gik med en rar følelse der fra. En behagelig og nydelig tilstedeværelse af Ditte og ikke sidste gang 🫶🏻

Ditte Julie er en fantastisk formidler, om det er gennem hendes drejebog, undervisning i drejebogen som er et redskab til personlig udvikling, hendes nyeste bog - Hvem er jeg uden mit jeg så bli... Zobacz więcej

Røremaskine: + flot i udseende og kvalitet egentlig ok. - “knappen” til hastighedsinstilling virker dog lidt billig. - hopper meget når man ælter dej ved højere hastighed (står ikke ordentlig... Zobacz więcej

Jeg er en ivrig kagebager og har stor glæde dels af Klub Ditte Julie og hele opskriftsuniverset dels af alle de silikoneforme, kagerulle, tyller, bøger osv som Ditte Julie også står bag. Stor anbefa... Zobacz więcej

1. Piekarnia

Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et bagefællesskab. Et online univers, hvor du får adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – et unikt opskriftindeks, online bagekurser, how to videoer, guides til alle By Ditte Julie-produkter samt et online forum, hvor du kan skrive et opslag eller kommentere på andres til inspiration for alle.

4,4

Doskonała

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Elsker alt ved det

Elsker alt ved det, men mangler midt en søgefunktion på råvare. Hvis man fx. Skal bruge en helt bestemt smag på en mousse. Så man ikke skal alle opskriver igennem

23 lutego 2023

Gode gennemarbejdede opskrifter

Gode gennemarbejdede opskrifter.
Lette og overskuelige <3
Har været medlem nærmest siden det blev muligt, og har nærmest alt Ditte Julies materiale og elsker at bruge det i hverdagen :)

12 stycznia 2023

Tilfreds bruger

Lækkert site, jeg glæder mig til at der måske bliver åbnet mere op for ddt holistisk arbejde omkring drejebogen mm.

11 października 2022