Goede service, en hele leuke kleding. Mijn pakketje was op een ander adres afgegeven. Hier kan Disino zelf niks aandoen, maar hun hebben meteen actie ondernomen en reageerden snel om te kijken waar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Leuke broek bestelt zit echt top! Ook had ik per ongeluk het verkeerde adres genoteerd, ze merkte het gelukkig gelijk en hebben me netjes gebeld en geholpen en mijn bestelling kwam denk ik 1-2 dagen d... Zobacz więcej
Ik had gisteren dit bedrijfje opgebeld over hoelang het zou duren wanneer het pakketje in belgië was, want ik had deze tegen zaterdag nodig. Deze vrouw zei me rond donderdag moet hij zeker binnen zijn... Zobacz więcej
Perfecte service én topkwaliteit! Elke keer weer verrast door de leuke, nieuwe collecties. Wat een feestje om hier te shoppen! Complimenten aan het hele team – altijd vriendelijk, snel in de communi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
DISINO is hét adres voor iedereen die van fashion houdt! Wij onderscheiden ons door een exclusieve collectie en streven naar de maximale tevredenheid van de klant.
Dane kontaktowe
Naaldwijkseweg 11, 2291PA, Wateringen, Holandia
- 0619967256
- info@disino.nl
- disino.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle levering! Helaas paste ik de broeken niet dus heb ze retour gestuurd.
Mooie kleding, goeie service
Mooie kleding met lief begeleidend persoonlijk berichtje erbij :)
Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Zeer snelle levering!
Zeer snelle levering!
De blazer die ik gekocht is is apart wat het zo gaaf maakt omdat niemand deze heeft.
Prachtige mooie aparte blazer.
Zal hem vaak dragen, de maat is perfect ( m )
Retour snel verwerkt
Ik had een retour, omdat ik in de buurt werk wilde ik hem afgeven bij het magazijn/showroom. Ik vroeg om een bewijsje dat ik hem heb afgegeven maar omdat dat geen mogelijkheid was werd mijn retour meteen verwerkt. Supernette service!
PINK
PINK - 'SYDNEY RHINESTONE' - STRETCH VIRAL RIPPED BACK STRAIGHT LEG JEANS
mooie kwaliteit. Mijn dochter is er super blij mee.Bezorging was ook super netjes een track en trace en goed verpakt. Wij gaan zeker weer bestellen bij Disino!!!
Super helemaal top
Super helemaal top! Heel snel en als er toevallig iets uitverkocht is of er is iets mis met het kledingstuk wordt je gebeld of krijg je een berichtje met een oplossing. Ook het handgeschreven berichtje op de bestelbon vind ik super leuk!
Super leuke kleren
Super leuke kleren, prijs en kwaliteit kloppen. Was snel in huis en moest wat retourneren was ook zo geregeld ik raad het zeker aan hier te winkelen en zal het zelf ook blijven doen!
Jeans past goed en zit heerlijk
Jeans past goed en zit heerlijk. Lekker veel stretch. Snel geleverd! Hoop dat jullie meer jeans krijgen voor plus size!
Super snelle levering
Super snelle levering
Kwaliteit en maat perfect
Toch een persoonlijke noot op de bon
Wat toch heel leuk is .
Echt heel erg tevreden
Bedankt
Snelle levering en de spijkerbroek is…
Snelle levering en de spijkerbroek is mooi van kwaliteit en zit super lekker ben er heel erg blij mij. Dank jullie wel voor weer een TOP levering. lOVE DISINO
Altijd leuk om te shoppen bij Disino
Altijd leuk om te shoppen bij Disino. De filmpjes online vind ik altijd erg handig om goed te beoordelen hoe het kledingstuk zit. Ook leuk om eens een man te zien die met veel enthousiasme vrouwen kleding verkoopt! Leuk en verfrissend!
Ook de persoonlijk geschreven notitie vind ik erg leuk. Het is allemaal bijzaak, maar daardoor heeft Disino echt een gunfactor!
Dit x was mijn kleding ook weer snel bezorgd en ben ik blij met mijn aankoop. Top!
Super snelle en goede levering.
Super snelle en goede levering.
Kwaliteit van producten ook goed en kreeg goede complimenten.
Super
Hun best gedaan om dit toch voor de feestdagen binnen te krijgen. Jurk was van goede kwaliteit kan niet wachten om meer te bestellen <3
Op de valreep....23 december....stuit…
Op de valreep....23 december....stuit ik op jullie site en zie leuke kleding. Op hoop van zegen besteld en 24 december gewoon al ontvangen!!! Super leuk en dus super blij. Bedankt!
Goede service en snelle levering!
Super fijne ervaring!
Ik ben deze winkel per toeval online tegengekomen, omdat een specifiek jeansmerk zocht.
Het is echt een hele leuke winkel, met veel keuze en je wordt zo enorm goed geholpen. Iedereen is zo vriendelijk, meedenkend en totaal niet opdringerig. Dit is denk ik de eerste keer in mijn hele leven dat ik zelf advies heb gevraagd, omdat ik zo op mijn gemak werd gesteld en zo besluitloos als ik ben, hebben zij mij geholpen de juiste keuze te maken.
Ik kom zeker snel weer terug.
Super leuke kleding en service is top
Super leuke kleding en service is top
Verzending en producten 5 sterren
Verzending en producten 5 sterren. Absoluut. Heel leuk berichtje op de pakbon geschreven door de lieve medewerkers. Dat waardeer ik enorm! Alleen ontzettend jammer dat je zowel voor verzending als voor retour 6,95 betaald.. bestelling van €80,00. Uiteindelijk dus €94 aan kwijt.. doordat een van de items wat minder mooi zat en toch maar moeten retourneren
“Snelle levering
“Snelle levering, de bezorger stond al de volgende dag voor de deur. Super tevreden!”
Erg goed geholpen door de collega’s
Hele goede service! Vriendelijk, snel en met aandacht voor de klant. Ik bestel hier zeker vaker.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.