Zobacz, co mówią recenzenci
Köpte för första gången av Discsport, betalade extra för leverans vid dörren men PostNord levererade fel och kunde inte bry sig mindre om vad som hänt. Får prata med Mattias på Discsport som bevis... Zobacz więcej
Det är ett bra uppslagsverk för discar, leveranserna går snabbt, och man vet vad man får till ett rimligt pris. Det vore trevligt med någon funktion för att jämföra discar och om man kunde se flyg... Zobacz więcej
The shop offers a huge selection of discs. Payment goes smoothly and you can choose your preferred delivery service. Delivery to Germany was very fast. Highly recommended!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi förser discgolfare i Sverige och utomlands med discar, ryggsäckar, korgar & tillbehör. Ja allt som hör discgolfen till. Vårt fokus är: "Stort utbud & Snabba leveranser!"
Dane kontaktowe
Skeberga 200, 747 94, Alunda, Szwecja
- 08-653 28 30
- info@discsport.se
- discsport.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Snabb och bra kundtjänst
Snabb och bra kundtjänst. Inget strul eller tjafs alls runt en transportskada
Toppen kundservice
Köpte en mystery putter som råkade vara i lite tråkigt skick när jag fick den. Mattias svarar direkt på mail och skickade ut en ny omgående. Kan verkligen rekommendera. I övrigt väldigt förmånliga priser och bra utbud.
Snabb leverans å bra discar å
Snabb leverans och produkten korrekt…
Snabb leverans och produkten korrekt enligt beställning. Priset bra
Perfekt butikk
Bra urval av discar jag vill ha lätta…
Bra urval av discar jag vill ha lätta och understabila samt snabb leverans
Highly recommended provider
Snabb leverans!
Det är ett bra uppslagsverk för discar
Det vore trevligt med någon funktion för att jämföra discar och om man kunde se flyg fjädern på olika discar.
Snabbt o smidigt
Från besviken till super nöjd!
Får prata med Mattias på Discsport som bevisar verkligen vad för kvalité de har på företaget. Mattias är anledningen till att jag är en återkommande kund, suveränt jobb för att få en missnöjd kund till en super nöjd kund. Tack för all hjälp, nu får jag äntligen mina discar! Bäst är ni!
Hittills har leveranserna alltid…
Hittills har leveranserna alltid fungerat utan fel och jag får produkterna snabbt. Varit kund i fem år. Keep up the good work!
Snabbt och bra :-)
Doświadczenie Trustpilot