De broodplanken waren snel klaar en van uitstekende kwaliteit. Vooraf kreeg ik een ontwerp ter goedkeuring toegestuurd en er werden extra vragen gesteld om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jullie zijn toppers, bestelling persoonlijk langs gebracht, door de haast waren jullie iets vergeten te graveren wat we makkelijk met een kaart erbij op konden lossen,maar dat vonden jullie zo verve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!
Gors 27, 4741TA, Hoeven, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering aan huis. Heel persoonlijk en natuurlijk supergaaf kado gekocht.

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Super blij met het houten bierkistje! De service is goed en er wordt mee gedacht om er echt iets speciaals van te maken. De kwaliteit van de kist zelf en het graveer werk zijn echt uitstekend.

Odpowiedź od Dirk&Timmer
De mannen leveren perfect werk af. Bovendien denken ze met je mee. In mijn geval werd er een proefdruk gemaakt.waaruit bleek dat dit niet mooi werd en er voor een andere logo werd gekozen. Volgende keer kom ik zeker terug.

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Bierkrat en onderzetters waren snel en netjes verpakt binnengekomen. De bedrukking was nog mooier dan verwacht! Echt een top service. Ga zo door!!!!

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Super blij met de tapas plank! Het ontwerp is precies wat wij in gedachte hadden. De communicatie met Dirk&Timmer was heel erg goed. Snelle, doelgerichte reactie en ze konden ons ook goed advies geven.

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Een mooie theedoos; robuust en met karakter. Precies wat ik zocht.

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Vanaf het eerste moment dat ik contact zocht ben ik uitstekend geholpen! ik had een beetje haast met de bestelling ontvangen en dat kon gelukkig gerealiseerd worden. De gepersonaliseerde borrelplank is nog mooier geworden dan ik had gehoopt! ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Zeker 5 sterren waard.
Bereikbaarheid super.
Snelle terugkoppeling.
En product “heel” mooi

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Snelle reactie, goede en vriendelijke communicatie, snel geleverd. Product voldoet aan verwachting!

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Wat een topconcept en wat een passie hebben deze mannen voor hun werk!
Ze denken mee, de communicatie is snel en persoonlijk en ze leveren een prachtig eindresultaat.
Ik kan hen iedereen aanraden!

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Verrassend snel geregeld én in huis. In plaats van de ronde borrelplank op de site kreeg ik een rechte met leren handvatten, precies wat ik in gedachten had maar nergens kon vinden. En als laatste compliment de mooie prijs. Communicatie verloopt prettig & moeiteloos. Ik ben blij!

Odpowiedź od Dirk&Timmer
Super mooie borrelplanken! Snel geleverd en prettige communicatie!