Retourkosten te hoog
Stom, toch weer iets besteld en helaas moeten retourneren. Vergeten dat de retourkosten zo hoog zijn. € 7,20 is echt belachelijk!
Sunny heeft mij geholpen met aankoop van een feestjurk. 8 jurken gepast en geholpen met passen. Ook fotos gemaakt. Mijn schoondochter wilde meekijken op afstand. Prachtige jurk. In de tas een felicitatie vsn Sunny en wasadvies. Top. Daarna lekker aan de koffie. Werrldzaak
Ik heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten. Het truitje wat ik besteld had, zag er in het echt anders uit helaas. Op de foto lange mouwen ( oversized). Bij mij korte mouwen. Een teleurstelling.
Je betaalt € 5,00 verzendkosten. Je zou verwachten dat je dan kosteloos kunt retourneren, maar nee hoor. Nogmaals € 6,70 moeten betalen. Hier bestel ik dus nooit meer iets.
Wat een geweldige winkel. Heel veel keus. Heel leuk en behulpzaam personeel. Schoenen ruime keus echt top. En ja nu lekker lunchen. Echt de moeite waard.
Het pakket (blousje Summum) is netjes verstuurd en op tijd. Wat ik een groot nadeel vindt, is dat ze op de website enkel vermelden dat retourkosten op eigen rekening zijn. Wat ze er niet bij vermelden is dat je jouw retour via hun portaal moet aanmelden en je €6,95 laten afrekenen. Dit blousje is gewoon een brievenbuspakketje en kan bij DHL voor €3,70 verstuurd worden. Kortom, Dirk de Wit mode vind ik niet transparant over de retourkosten en geen eerlijke prijs vragen voor de retourkosten.
op de volgende werkdag de bestelling binnen, goed product van Summum
Tip: Website mag ietsje sneller zijn + nog wat meer filters