Beställde några lampor och ett klistermärke som dem påstod skulle ta 2-4 arbetsdagar att leverera. En och en halv vecka senare fick jag reda på att ordern inte ens var skickad och att det skull... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Bra kvalitet på dekalerna och de fäster bra, däremot hade jag beställt en vindrutedekal som de hade pressat ner i en så liten låda som möjligt (vilket jag förstår, tar mindre plats och kostar mindre a... Zobacz więcej
bra produkter men frakten och kundservicen är väldigt dålig. mejla deras support och fick inget svar där eller på diodlagrets direkt mejl. tillslut hitta jag ett telefon nummer som jag ringde men inte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
säljer dekaler och tillbehör till bilar
Dane kontaktowe
Västra Storgatan 5, 33176, Rydaholm, Szwecja
- 08 509 075 83
- Support@diodlagret.se
- diodlagret.se
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Beställt både dioder för mätarhus mm…
Beställt både dioder för mätarhus mm och positionsljus. Dioderna till lärarhusets har ja fått byta på garanti två gånger för att dom inte ens höll i 2 månader. Dock va kundservicen rätt snabb. Nu med senaste beställningen så köpte ja två orangea positions lampor (T10 w5w). Så hade jag dom i 4 månader med typ 5 timmars användnings tid. Sen dog ena och andra börja blinka. Hörde av mig till kundservice igen och då dröjde de bra länge innan ja fick svar och ännu längre innan ja fick hem nya på garanti. Dom nya kom e en förstörd förpackning med dammig och äcklig plast på insidan och dioderna va rostiga. Riktigt dåligt, beställer aldrig mer ett sk*t härifrån. Orkade inte ens höra av mig nu när jag fick rostiga dioder, så dåligt e de.
Kvalitet och service
Beställde lite olika LED-lampor och en dimmer, kom fram oskadda och snabbt. Lätt att installera också. Kan varmt rekommendera denna butik

Smart och enkelt
Smidigt att handla från, bra kvalitet på produkterna och snabb leverans. Rekommenderar starkt till alla som behöver LED-belysning

Service
Ångrade min beställning och skrev till dom på en söndag, fick svar inom 2 minuter och fick pengarna tillbaka direkt
Grym service!

Glömde en dekal
Beställde lite dekaler för typ en vecka sen när dem kom så har dem verkligen tryckt ner en dekal så den blir skryklig och knöglig och så även glömt en dekal betalade 501kr för det å då tycker jag att dem endå kan komma ihåg alla dekaler och även ta försiktigt med dem annars brukar det inte vara några problem med dem har beställt förut å då har det vart bra

Odpowiedź od Diodlagret Sverige
Jättefin lampa som gick sönder efter…
Jättefin lampa som gick sönder efter 1-2 dagar, när jag skriver med ägaren om det så säger han byt batteri(har helt nya batterier i) har sagt att jag vill göra retur åtminstone! Gått bara några dagar, men han försöker med allt för att inte ge mig en retur.
Förstår att han är småföretagare och inte omsätter flera 100 miljoner, så man få ha lite förståelse, men jobbar han såhär sånär drömmen på 100 miljoner långt ifrån.
Dåligt fäste?
Snabb och bra leverans. Vet Inte om de var fel från min sida men dekalerna satt jättedåligt, flög av efter nån vecka.
Lit Oseriösa
Varje beställning jag gjort så måste jag Maila och fråga vad som hänt med min order 3-4 veckor senare, direkt efter så har helt plötsligt allt skickats. Oseriöst.

Dålig kommunikation
Beställde 22/8.
3 veckor senare har jag fortfarande inte fått så mycket som ett spårningsnummer.
Ringer deras kundservice, får svar om att lagersaldot var fel.
Förvånansvärt att ingen kunden meddela detta under dessa 3 veckor jag har väntat.

Odpowiedź od Diodlagret Sverige
Chattfunktionen kan ni lägga ner…
Chattfunktionen kan ni lägga ner direkt. De e ju aldrig någon som svarar ändå. Får men inte svar på produkten så tröttnar man och handlar någonstans.

VARNING!
VARNING!! REKOMENDERAS EJ! Fick fel varor, har hört av mig men inte fått någon hjälp på snart 2 veckor..

Egendesignade dekaler
Beställde egendesignade dekaler. Perfekt skurna, lätta att sätta dit och lågt pris. Knappast någon fraktkostnad.
Jag fick en dekal
Jag fick en dekal, med tunn text att sätta på bilen...
Inte lätt, går ju sönder!
Önskar reklamera detta!!
Mitt packet har inte kommit efter 20 dagar
Jag fick ett mail att jag inom snart ska få min beställning på posten men har inte fått det ännu 20 dagar efter mailet och jag har även skickat och frågat vad som händer med min beställning men har ej fått svar

Odpowiedź od Diodlagret Sverige
Jag tyckte att de va svårt att ta bort…ta bort dekalen från plasten
Jag tyckte att de va svårt att ta bort dekalen, den smälte inte från plasten när jag ska skulle sätta på den på rutten
Bra pris snabb lev.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.