Dintidning Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

EXTREMT otrevlig personal. Blev klickad så fort jag fick svar på det jag undrade. De har skickat fel premie till min dotter och nu ska jag lösa returen på denna och hoppas att få den premien vi best... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Extremt otrevlig personal. Betalat min prenumeration men har ändå blivit stoppad från att få tidningen. Ringt dem 2 ggr och får bara till svar att vi har skickat ut nu så det finns inget att oroa sig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tidningarna har kommit precis som dom skulle. Och när jag behövt hjälp med något har jag alltid fått fin hjälp av deras kundtjänst. Mycket nöjd!

Oceniono na 1 z 5

‼️VARNING för detta företag!!! ‼️Beställde prenumeration på Kalle Anka 6 nr. Betalade, men inte en enda tidning har dykt upp, och på ”mina sidor” ser jag att det endast är 3 kvar att leverera?! Jag h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z czasopismami

Napisane przez firmę

Tidningsprenumerationer och mycket mer. Dintidning.se erbjuder förmånliga prenumerationer på ett stort utbud av tidningar och magasin. På Dintidning.se hittar du även böcker, spel, pyssel och annat kul. Välkommen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Tur jag läste dessa resensioner innan…

Tur jag läste dessa resensioner innan jag beställde. Har försökt i två dagar att boka en prenumeration via deras hemsida. Har inte kommit fram och kom jag fram så gick det inte beställa. Så nu blir det någon annan present till mitt barnbarn.

7 maja 2023

Odpowiedź od Dintidning

Hej, vi beklagar att hemsidan ej fungerat korrekt. Vi vill självklart reda ut vad som har blivit fel. Du får gärna kontakta oss via www.dintidning.se/kontakt/ Mvh dintidning.se

Oceniono na 1 z 5

Dom har svårt att hålla det dom lovar…

Dom har svårt att hålla det dom lovar när man tecknar prenumeration.

13 kwietnia 2023

Odpowiedź od Dintidning

Hej, vi beklagar att något gått fel med din beställning. Vi vill självklart reda ut vad som har blivit fel. Du får gärna kontakta oss via www.dintidning.se/kontakt/ Mvh dintidning.se

Att jag inte läst här innan

Att jag inte läst här innan
Beställt prenumeration- INTE fått en enda tidning! Står att 3 st levererats. Ringt er och det skulle skickas ut men icke…
Undvik detta företag- ingenting stämmer!!!

28 marca 2023

Lurad

Jag beställde en tillsvidareprenumeration på Icakuriren för 309kr. Det står även på Mina Sidor att jag var prenumerant, men jag fick inte EN ENDA tidning skickad till mig eller pengarna tillbaka.
Därmed bojkottar jag tidningsköp härifrån.

30 listopada 2022

Odpowiedź od Dintidning

Hej, vi beklagar att det inte har blivit korrekt. Vi vill självklart reda ut vad som har gått fel. Du får gärna kontakta oss via www.dintidning.se/kontakt/ Mvh dintidning.se

Varit kund 3 år nu

Varit kund 3 år nu ! Beställde 3 tidningar 6+6 i varje! Fick bara 6 inlagt i min sida ! Ringer o mejlar men får ingen svar o känner mig lurad ! Pengarna bortta o ingen svar o kommer inom kort kontakta konsumentverket !

25 listopada 2022

Oceniono na 1 z 5

Beställde en prenumeration till min…

Beställde en prenumeration till min dotter och började nu fundera om det inte var nu första numret skulle komma. Går in på Klarna som jag hade som betalalternativ och ser att Dintidning avbrutit ordern utan anledning, återkoppling eller någon form av kontakt.

20 października 2022

Odpowiedź od Dintidning

Hej, vi beklagar att du inte är nöjd, vi vill självklart reda ut vad som har gått fel. Du får gärna kontakta oss via www.dintidning.se/kontakt/ Mvh dintidning.se

Oceniono na 1 z 5

Jag har varken fått tidning

Jag har varken fått tidning, välkomstpaket, betalningsbekräftelse eller kontakt med kundtjänst. Antar att det är en bedrägerisida.

28 sierpnia 2022

Dintidning.se Lurar kunder

Dintidning.se Lurar kunder:
jag beställde prenumeration av tidning den 24e mars 2020: har än idag inte fått tidningen hem. Har försökt ringa/mejla ett otaliga gånger men det har fortfarande inte löst sig. Har försökt få pengarna tillbaka men har ej fått det.
Så spara er huvudvärk och beställ tidning någon annanstans :)

20 stycznia 2022

Oceniono na 1 z 5

Lurar kunder och kundtjänsten är under…

Lurar kunder och kundtjänsten är under all kritik. Varning!!

18 maja 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej