Dålig kvalité på skor och de har haft samma modeller i år. Ingen som hjälper dig och frågar du något har de ingen aning om deras sortiment! Det värsta är iaf att priserna varierar väldigt ofta därför... Zobacz więcej
Haha vi var i butiken i Umeå idag på Avion och stod o kolla runt en och samma hylla i minst 15 min, tjejen som jobbade denna förmiddag sa hej när vi kom sen var det inte en enda fråga om vi behövde... Zobacz więcej
Har många modeller av skor och stövlar som är snygga och priserna är varierande.
De har en storleks-guide som är helt missvisande, min fot är 29 cm på längden vilket betyder att jag skall ha 46 i skonummer, har alltid beställt skor med storlek 46 men enligt Din Sko skall jag ha 4... Zobacz więcej
För femte gången skorna är så himla…
För femte gången skorna är så himla dåliga och skavar fötter, det går inte att ha de mer än en gång
De var jätte dåligt skosnöret gick…
De var jätte dåligt skosnöret gick sönder och vi fick inte reklamera det
Veldig bra service i Karl johansgate.
Veldig bra service i Karl Johansgate.Disse unge jentene som jobber der er helt fantastiske.
Ingen kontanter = ingen mer köp hos er.
Ingen kontanter = ingen mer köp hos er.
Och som en av eran personal på kundservice gav till svar till en missnöjd kund "ha en bra dag"
Bad bad bad!
Bad bad bad!! Bad service in every way. Don't shop here. I even had bad experience from headquarters. Terrible. Stay away
Har många modeller av skor och stövlar…
uacceptabel service
bestilte 2 par bukser på dinsko.dk, betalte og fik en ordrebekræftigelse.
om mandagen skriver jeg en mail vedr. ordrestatus, MEN får af vide at de ikke har hverken den ene eller anden ordre på lager eller kan skaffe nogle af dem.
jeg får ikke tilbudt noget alternativ eller nogen info omkring min ordre.
dinsko.dk er det mest uaaceptable net sted jeg nogensinde har handlet på. at siden ikke lukkes ned er mig undrende,