Oceniono na 2 z 5

Jeg kan ikke klage over selve jeres legeland i Ishøj, ej heller ikke jeres mad. Men det trækker så meget ned at jeres toiletter er så klamme og beskidte, selv når man henvender sig til jeres persona... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er meget blandede anmeldelser der kommer herinde. Men. .. nu har jeg tilbragt endnu en dag i Dinos, medbragt mand, 3 børn, snacks og en god portion optimisme. I et legeland der var fyldt ti... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg så at lederen i dino land i ishøj lavede min mad lige efter hun havde pillet næse uden at have vasket hænder eller brugt hansker. mAden var også mega kold og uden nogen smag. Der var ikke noget sa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Dinos Legeland, Ishøj kan meget. Børnene elsker det, de er underholdt i timevis og man må medbringe mad. Men hold da op, hvor er der møgbeskidt. Det kan gå an i legeområderne, men cafe-området, og is... Zobacz więcej

2,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Meget utilfreds

Mig og mine veninder på næsten 16 år måtte ikke komme ind uden en voksen, altså vi må ikke LEGE uden en forældre altså what

11 lutego 2022

We made amends....

Their website allowed me to book a birthday party when the location will be closed. I found out on my own that the establishment is closed on the day of my party. They did not inform me. I wrote trying to reschedule but they wouldn't (I have emails to verify this), so I cancelled about 10 days before the party. They refunded me all but the 50kr. cancellation fee but their business is closed on the day of the party. I wrote asking why since they would be closed and it can't take place. They wrote me back saying their website says that a fee is processed NO MATTER THE REASON but I took a screenshot of their website the same day after receiving the email and it doesn't say that. I wrote them back including the screenshot, advising them to update it to say so.
Update: I was issued the 50kr. as a refund, begrudgingly. I do love my children's experience when we have visited many times in the past, so updated my rating despite the exhaustion caused by management this time.

23 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Efter at have læst en masse dårlige…

Efter at have læst en masse dårlige anmeldelser var jeg noget nervøs. Men må sige at vi kun blev postivt overrasket.

Besøgte Dinos legeland i Ørestaden. Stedet er kæmpe stort, og der er virkelig mange ting for børnene.
Personalet rendte konstant rundt og sprittede af, støvsugede og pudsede vinduer mm.

Man kan spise sin egen mad i et fint cafe område.

Der var virkelig mange mennesker den søndag vi var der. Hvilket gjorde at der var en øredøvende larm/råben og skrigen. Men det er jo forventeligt sådan et sted. Et godt råd er at prøve at komme på nogle skæve tidspunkter uden for mange gæster.

22 października 2021
Oceniono na 3 z 5

Fint legeland med usund mad

Fint legeland. Grunden til kun 3 stjerner er manglende sikkerhedsseler i bumpercars og usund mad. Før kunne man få håndmadder på rugbrød det var meget meget bedre end det der er nu som er vildt usundt.

19 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig inde jeg er første gang…

Virkelig dårlig inde jeg er første gang inde.
Din skal støvsuger ind meget støv.
Prisen virkelig alt på høj.
Hvis det skal af har det godt smmå børnene er legeland en i ærestade.
Jeg har ikke godt med din jeg er meget allergiske meget på det her ind trække være klør hele min gruppe ubehagelige meget
Kærlig Helsen mormor

17 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Virkelig virkelig dårlig oplevelse og…

Virkelig virkelig dårlig oplevelse og absolut ikke pengene værd, så hellere Leos legeland som er lige ved siden af.
Min børn og jeg var der til åbningstid, og der var tydelig tegn på INGEN rengøring! Bordene var ikke tørt af, gulvet var klisteret og aktiviteterne var enten klisteret eller vildt snavset med hårtotter mm i kanterne!
Ad en oplevelse

11 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Glimrende oplevelse af Dinos Legeland i…

Glimrende oplevelse af Dinos Legeland i Ørestad. Ungerne havde det fantastisk sjovt, hvilket jo er det helt centrale. Fine faciliteter og pænt rent, som man nu kan forvente det med så mange mennesker på et sted. Standard cafemad.

2 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Venter 1 time på mad til børn🙈 Sidder…

Venter 1 time på mad til børn🙈 Sidder pt i Dinos i Ørestad og venter og venter og venter på bestilt mad. Efter 1 time spørger jeg køkkenet og status og mødes af flabet svar, at de har travlt. Spørger kassen, hvor jeg har bestilt og betalt og får i stedet et nyt nr orlov til at vente påny. Vi har ventet en time og det sejler og ingen tager ansvar eller rubber neglene… jøsses en oplevelse og vi venter stadig og mit barn er på bristepunktet

11 września 2021
Oceniono na 4 z 5

Vi besøgte Dinos Legeland i Fredericia…

Vi besøgte Dinos Legeland i Fredericia i sommerferien. Virkelig hyggeligt sted. Sødt personale, rene toiletter, gode aktiviteter og jeres koncept med, at man må tage egen mad med er genialt.... Den manglende stjerne skyldes et meget varmt indeklima.... Udover det, ingen problemer.

10 sierpnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Service halter gevaldigt

Enig med de fleste her i, at aktiviteter/land ikke fejler noget. Men DL har noget at komme efter på rengøring og personale, både tilstrækkeligt mange og nogle med kundeservicesind. Der mangler i den grad supervision, både med kunder i legelandet og med personalet i cafeen - der mangler simpelthen en voksen. Og vanvidsantal af mennesker, som bliver lukket ind. Det er ikke første gang, jeg er her, men nok sidste.

***
Til Dinos svar: nej, I gør ikke det bedste, I kan. Når I ved, at jeres kapacitet rækker til færre, så luk færre ind, indtil I igen er fuldt bemandet. Det bliver jo kun endnu mere dumt, når I erkender problemet, men ikke løser det med forhåndenværende muligheder.

29 lipca 2021

Hej Tania,
Vi undskylder mange gange og lægger os fladt ned, vi ved vi er underbemandet og der er ventetider. Vi er som mange andre virksomheder ramt af mangel på arbejdskraft, samt løbende Corona karantæner (better safe than sorry). Vi gør vores bedste, som desværre ikke helt er godt nok p.t. og vi arbejder hårdt på få ansat flere kollegaer.

Mht “vanvidsantal” er dette ikke korrekt. Iht corona må vi være 1000 gæster, men har på intet tidspunkt været mere end 500 i sommerferien. Vi anerkender at du har haft den subjektive oplevelse, men vi overholder reglerne med kæmpe margin, selvfølgelig. Men som sagt, vi er opmærksom på problemet med personalemangel og mange karantæner. Mvh Team Dino

***
Hej Tania, det er næppe konstruktivt at forsætte samtalen, vi kan godt høre du ikke er begejstret for os, og det er vi ufatteligt kede af. Alt godt til dig og dine. Rigtig god sommer :-). Mvh Dinos

Ikke corona venligt!

Rigtig fint legeland som intet fejler. Dog er det virkelig ærgerligt, at der bliver lukket så mange mennesker ind på trods af Corona. Det var umuligt at undgå tæt kontakt. Alle borde var optaget og der bliver midt i spisetiden meldt ud, at der de næste 45 min. Ikke kan købes mad. Det vidner om, at der er for mange mennesker inde.

29 lipca 2021

Hej Vicky,

Iht corona må vi være 1000 gæster, men har på intet tidspunkt været mere end 500 i sommerferien. Vi overholder reglerne med kæmpe margin, selvfølgelig. Men som sagt, vi er opmærksom på problemet med personalemangel og mange karantæner. Mvh Team Dino

Oceniono na 4 z 5

En middelmådig oplevelse

På baggrund af svar fra Dinos legeland, der er både fair og rimelige løfter jeg anmeldelsen en stjerne. Anmeldelsen skal være rimeligt og stå mål med stedets virkelighed og det lyder som om, at det var en uheldig dag. Tak til Carsten for fyldestgørende svar.

Vi har gennem årene besøgt dinos en del gange og har været glade for at komme her. Dog ikke denne gang efter genåbningen. Flere af aktiviteterne er slidte og lappet med gaffertape eller spærret af med strimmel. Det mest ærgerlige ved besøget var dog at maden var blevet ringe... Før var der sundere alternativter med rugbrødshapser og sandwich. De er undgået til fordel for retter lavet i frituregryden. I de nachos vi fik var kyllingen våd og havde fedtkant. Og nachos er ellers svære at ødelægge. Derudover mindes jeg at forældre havde fri entré, det er dog en mindre del og så er der ikke aircondition. Overordnet set en middel oplevelser og vi kigger efter en andet legeland næste gang.

25 lipca 2021

Hej Freddie,

Mange tak for din feed-back. I bestræbelserne på at overleve, afprøver vi forskellige ting af p.t. Fx. at man nu må medbringe egen mad, men vi til gengæld har reduceret vores udbud af mad. Vi har også sat børneprisen kraftigt ned, mens vi til gengæld tager en lille entre for de voksne. Såfremt det ikke bliver taget vel imod af vores gæster, tilpasser vi selvfølgelig igen.

Den dag I var på besøg, havde vi desværre netop haft to forlystelse der gik i stykker og blev afspærret. Der skal sendes reservedele og bestilles reparatør, så det tog desværre 48 timer for de åbnede igen. Det sker sjældent, men I var desværre udsat for dårlig timing, beklager.

Vi er selvfølgelig enormt kede af, at I vil kikke efter et andet legeland, da vi kæmper for overlevelse efter corona, men håber selvfølgeligt I finder hvad I søger. De bedste hilsner Carsten fra Dino

Første og sidste gang

Første og sidste gang

Vi var idag taget i dinoslegeland i Ørestad . Betjeningen var så uacceptable, de laver en fejl i vores bestilling af mad og når man så på peger det får man bare smidt en kommentar i hovedet - oh my god . Jo ikke os der har gjort noget forkert men tydeligt det ikke passede kvinden vi ikke gad betale dobbelt op for det vi havde bestilt. Der var på ingen måde noget god kundeservice eller venlighed at finde i det personale , det var som om alle var træt af deres job, børn og børnefamilier.
Håber andre end os får bedre betjening end os og har lyst til at brug det .

24 lipca 2021
Oceniono na 1 z 5

Toiletterne er noget af det klammeste

Toiletterne er noget af det klammeste, jeg har været vidne til. Spise området er så beskidt og uhygiejnisk.

Min datter på 4 fik sjaskvåde fødder af at stå på gulvet på toilettet og det var ikke vand hun soppede i!

Føj!

21 lipca 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej