Reakcja na opinię
Varen kom - bare lidt senere. Jeg er ked af alle de dårlige anmeldelser her på Trustpilot af Dinetest. For jeg har skrvet en dårlig anmeldelse (nu slettet) og har faktisk lige fået min vare. Gætter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
3 til 5 dage lover de har stadig ikke fået varen
Har hverken fået min pakke eller svar på min efterspørgsel... Det er nu 10dage siden
De lover levering inden for 1-2 dage. Jeg bestilte fredag. I dag - onsdag - er pakken ikke kommet. Den er heller ikke registreret hos Bring. Virkelig dårlig service!
Bestilte en ordre 3 juli, endnu ikke modtaget, ej heller oplysninger med forsendelse - pakkenummer/trac and trace. Jeg har dog modtaget en ordrebekræftelse og pengene blev trukket med det samme.
Jeg kontakter dem på mail, hvor der er en ualmindelig LANG svartid.
I mailen spørger jeg til hvor min ordre bliver af, da jeg endnu ikke har modtaget noget.
De svare tilbage med: "har du ikke modtaget din odre"?
Nej! Der er jo netop det jeg skriver! Og siden da har jeg ikke hørt mere fra dem.
Kæmpe scan virksomhed! Hold jer langt væk fra denne hjemmeside. Beløbet blev trukket med det samme og aldrig mine bestilte varer. Jeg var hjemme hele dagen da leveringen skulle modtages, og fik en besked om, at jeg ikke var hjemme og skulle udfylde kortoplysninger igen, nej tak. Jeg ser aldrig penge eller varer bestilt fra denne hjemmeside. Mega øv. Så hold jer endelig væk herfra!

Odpowiedź od Dinetest
Den lovede leveringstid holder overhovedet ikke. Jeg fik mail om afsendelse af pakken samme dag, men pakken nåede først frem over en uge senere. Som der står i ordrebekræftelsen, sender de i almindeligt brev uden sporing. Men det tager meget længere tid end de lover. De burde nok skifte leveringsmetoden.

Odpowiedź od Dinetest
Super fin oplevelse, I fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. Varen kom hurtigt. Jeres kundeservice svarede indenfor 2 timer, på trods af jeg skrev til jer om aftenen da jeg havde skrevet forkert mailadresse på ordren 👍
Min ordre blev afsendt dagen efter afgivet bestilling, og de bestilte narkotest er pålidelige.
Varen kom - bare lidt senere.
Jeg er ked af alle de dårlige anmeldelser her på Trustpilot af Dinetest. For jeg har skrvet en dårlig anmeldelse (nu slettet) og har faktisk lige fået min vare. Gætter på den kom senere frem, da den pga medicinsk indhold - sikkert bliver screenet af Postnord. Jeg giver Dinetest de bedste anbefalinger og den ene stjerne de mangler må være Postnords skyld. Håber ikke der er nogen der giver Dinetest dårlige anmeldelser, hvis de ikke fortjener det. Det påvirker negativt - måske uden grund.

Jeg føler mig snydt.
Jeg blev forhindret i at afhente min pakke. Jeg får desværre ikke mine penge retur.🙁
Jeg skal bruge mine penge i dag.

Odpowiedź od Dinetest
Modtog pakken, dog en del dage efter den skulle ha været her 😊

Odpowiedź od Dinetest
Svindel, aldrig modtaget mine varer, burde anmeldes og lukkes.

Odpowiedź od Dinetest
Værste gang svindel. Benyt aldrig det platteslager firma. De trækker gladeligt pengene, men leverer aldrig varen. Man skal være ualmindelig naiv for at benytte disse inkompetente, imbecile, Alfons Åberg, ligestillings foui gras fodrende sveske amøber.
De svare desuden ikke på deres kundeservice. Udueligt.
Hvis du bruger disse vil dit outcome udelukkende være penge ud af vinduet og frustration.
Bestilte en test d. 21.1 og modtog den d. 28.1
Er godt tilfreds.. bortset for testresultatet 😊
Bestilte test 4/1, men er endnu ikke kommet...det er nu d. 11/1. Kundeservice svarer ikke. Ifølge websiden skulle varen leveres 1-2 hverdage. Virkelig dårlig service og pengene er blevet trukket!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.