Jeg bestilte coronatest i starten af…
Jeg bestilte coronatest i starten af dec, pengene trukket d 13 dec - jeg har endnu ikke modtaget mine varer. Jeg er bestemt ikke tilfreds !!

Bispensgade 22,1 sal, 9000, Aalborg, Dania

Odpowiedź od Dincoronatest
forsinket vare, og mange dårlig undskyldninger, for forsinkelsen..

Odpowiedź od Dincoronatest
Hjemme test forsinket men er nu leveret. Har i øvrigt fået en ekstra test kit leveret med som kompensation. God service. Når problemerne med levering er udefrakommende og ikke noget de selv er herre over.

Odpowiedź od Dincoronatest
Afbestilte mine vare og har stadig ikke fået mine penge retur. Nu gider de ikke svare.

Odpowiedź od Dincoronatest
Bestilte d. 8/12 12 stk. Covid testkits.
Først udskød de leveringen til efter d. 13/12, med begrundelsen om at de var nye og ikke havde styr på deres lagersystem!
Jeg forklarede at det var i orden så længe jeg bare havde modtaget varerne inden juleaften hvor de skulle bruges.
I går skrev de så igen at de ikke kunne nå at levere grundet aflyste fragtfly.
Nu er jeg så nødt til at skulle ud og købe disse kits steder hvor de har dem på lager... og det er så kun de steder hvor de tager mere end dobbelt så meget for dem!
Havde jeg vidst dette da jeg bestilte havde jeg blot købt de samme kits et andet sted hvor det var 5 kr. dyrere og hvor de rent faktisk var på lager.
Lad være med at spilde jeres tid med at handle med dette firma.
Man skal ikke søsætte en webshop før man har fuldstændig styr på hvad man laver! Det har disse folk IKKE!!
God Coronafri Jul!

Odpowiedź od Dincoronatest
Hold jer væk levere ikke varen, med mærkelige undskyldninger om fly forsinkelser, et www.dk firma der påstår varen er på lager, men et fly fra kina der er forsinket og en undskyldning om at fragtmændene skal køre juletræer først. SVINDEL