Rigtig god service
Rigtig god service. Vi fik mulighed for at prøve cyklen og fik den leveret lige efter vores ønske. Cyklen en super og opfylder alle vores behov.
Vi har et simpelt sortiment med to cykler, som vi tilbyder markedet til en attraktiv pris. Vores cykler er opbygget af komponenter, som vi ved holder, og kræver minimal vedligeholdelse. Cykler samles i Sæby i Nordjylland af vores mekaniker, hvor vi har værksted og lager. Vi har startet virksomheden i efteråret 2025 med det mål at tilbyde danske familier solide elladcykler cykler til en attraktiv pris. Prøvekørsler kan arrangeres i Sæby, Nørresundby og i Aarhus.
Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Vi købte for nogle uger siden premium ladcyklen, og har kun været tilfreds. På første opladning kørte den knap 70 km., hvilket var over al forventning 🙌🏼 Kontakten køb var i top, og muligheden for prøvekørsel er god, så man ved hvad man får!
Min Kone og jeg var på udkig efter en god kvalitets el ladcykel, og vi faldt over Din ladcykel.
Kvalitet og pris hænger ofte ikke sammen, men det gør den i dette tilfælde,
Kvaliteten er i top !
Prisen er god !
Kanon god service !
Vi er virkelig glade for vi valgte Din Ladcykel
Vi købte en premium ladcykel for nogle uger siden. Vi fik klasse behandling. Kæmpe plus at der medfølger kaleche og det ikke er noget man skal tilkøbe udover.
Cykel kører fantastisk og nem at betjene. Vi ser frem til mange gode ture.
Vi har kun haft vores ladcykel I 4 uger, men er allerede meget glade for den.
Der er god plads i vognen, og den trækker godt, selv om vi køre med 2 børn og 1 voksen i kassen.
Bremserne er dejlige blide, så det ikke 'rykker' i børnene, når man skal ned i fart. Forholdsvis lille drejeradius, og super lækkert design. Batteriet holder godt, men vi bruger den heller ikke hver dag.
Frederik var meget fleksibel med prøveture, og vi modtog cyklen 2 dage efter bestilling. Meget skarp pris, og meget cykel for pengene!
Vi har købt en premium ladcykel af Frederik. Vi fik en mega god service, og cyklen spiller bare! Vi nyder hver tur i den.
Der er rigtig god plads, som virkelig indbyder til nogle gode ture.
Alt i alt en klasse cykel til en rigtig fordelagtig pris! Den får vores varmeste anbefalinger!
Vi købte en ladcykel for en lille månedstid siden af Frederik. Vi har allerede kørt de første 200km og vi elsker det! Den er super flot og virker robust og solid. Har flere gange haft 4 børn i uden pladsproblemer overhovedet (10år-6år-4år-3år). Elmotoren trækker rigtig godt men har stadig meget lang rækkevidde. Jeg vil tror at man har ca. 40 km hvis man ikke træder særlig meget selv.
Vi købte en ladcykel for to uger siden og indtil videre virker den upåklagelig, har god komfort og så er den bare mega stilren. Frederik var meget hjælpsom og professionel igennem hele processen med købet. Stor anbefaling herfra.
Vi har købt en premium udgave af Din Ladcykel og vi er sindssyg glade for den. Flot design og den kører rigtig godt, også i Aarhus’ bakkede terræn. Kan anbefales!
Har købt cykel hos Din-ladcykel.
Frederik (medejer) har været yders professionel. Vi har på fleksible tider prøvet cyklen. Afhentning/levering skete få dage efter. Cyklen spiller bare. Den er visuel flot og det virker til at den bare er godt bygget.
Vi har haft nogen små opstart spørgsmål som vi har fået svar på med det samme. Vi er yderst tilfredse med cyklen!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.