Snygga kläder till bra priser. Personalen är mycket glad och trevlig och ger en mycket bra service. Känns som att personalen lever efter mottot ”Ingenting är omöjligt.”

Zobacz, co mówią recenzenci
Dimoda har varit min favorit butik i många år, både inredning och kläder. Jag är glad att jag åtminstone kan handla där online nu. Det är mycket snygga kläder och storlekarna och modellerna både stä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Små i storlek beställde strl 40 men fick skicka tillbaka och lägga en ny beställning. Då var ett par av dem slutsålda i strl 41 som jag hade behövt hos er.
Kundservice är bästa av bästa , har haft med dom att göra innan med frågor ang produkter mm och alltid varit super ,denna gång har jag även haft en reklamation och fortfarande samma fantastiska hjälp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą damską
- Sklep odzieżowy
- Sklep z jeansami
- Sprzedaż internetowa
- Sklep z dodatkami
- Sklep z odzieżą dla puszystych
O Dimoda
Napisane przez firmę
På Dimoda brinner vi för att skapa mode som gör mer än att bara fylla en garderob. Vi vill inspirera kvinnor att uttrycka sin personliga stil, känna sig självsäkra och upptäcka plagg som verkligen betyder något. Hos oss hittar du noggrant utvalda kläder, skor och accessoarer för alla tillfällen – från vardag till fest.
Vår resa började med en passion för design och ett starkt intresse för kvalitet och kundnära service. Det som startade i liten skala har vuxit till ett varumärke som uppskattas av kvinnor över hela landet. Idag erbjuder vi ett brett sortiment med nya nyheter varje vecka, alltid handplockade med omtanke och känsla.
I hjärtat av Dimoda finns vårt egna märke Mirelle Design – exklusiva kollektioner designade i Sverige och tillverkade i Italien i begränsade upplagor. Här möts skandinavisk stilrenhet och italiensk elegans i plagg som är både unika och tidlösa. Upptäck gärna våra senaste nyheter här:
Vår butik i Ubbhult – en personlig upplevelse i hjärtat av naturen
För dig som vill uppleva Dimoda på riktigt finns vår fysiska butik i Ubbhult – en varm och välkomnande plats där mode möter känsla och personlig service. Här får du möjlighet att upptäcka våra kollektioner på nära håll, känna på materialen och få inspiration i en lugn och harmonisk miljö. Butiken är omgiven av vacker natur, vilket gör ett besök till mer än bara shopping – det blir en liten utflykt.
Många av våra kunder beskriver besöket i Ubbhult som “mysigt”, “personligt” och “inspirerande”, och för oss är det viktigt att skapa en plats där du känner dig sedd, lyft och välkommen.
Vi tror på en shoppingupplevelse som ska vara lika inspirerande som plaggen du köper. Hos oss får du snabb leverans, trygg e-handel och en varm och personlig kundservice som alltid finns här för dig. Vill du veta mer om vår resa och vad vi står för? Läs gärna mer här:
Dimoda är mer än bara mode – det är ett sätt att uttrycka vem du är. Vi älskar att se våra kunder bära våra plagg och inspirera andra kvinnor att hitta sin egen stil. Utforska gärna hela vårt sortiment här:
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od Dimoda
Bra pris,snabb leverans och nöjd med…
Bra pris,snabb leverans och nöjd med mina loafers 👍

Odpowiedź od Dimoda
Snabb leverans och kläderna satt bra…
Snabb leverans och kläderna satt bra och färgerna stämde med bilderna. Kommer beställa fler gånger.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.