Hej mit navn er Marcus mørkdal. Jeg har købt en buttplug og vibratoer på jeres hjemmeside. Problemet er at der ikke fulgte batterier med, som jeg troede. Så mig og min partner Lars Allan kunne ikke... Zobacz więcej
Det gik for langtid fra da jeg bestilte pakken til at jeg fik informationer om hvornår den var sendt af sted. Tidligere har det været nemt at bestille hos jer, men noget gik galt denne gang. Efter... Zobacz więcej
Jeg har købt produkter på siden som jeg syndes har været nyttige for mig og mit behov. Priserne er rimelige og produkt beskrivelse er også i orden, så man kan være sikker på hvad for en type vare man... Zobacz więcej
Købte en mande ting inde på den her side i sidste fredags samt ting fra Homoware.dk. Pakken kom dagen efter, men der var dog et problem. Tissemanden var knækket.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dildohouse.dk har alt inden for den Erotiske brance. Der er et stort udvalg i Dildoer med og uden Vibrator, Elskovsdukker, Kondomer, Lingeri, Lak, Læder,Latex. Vi har det hele til en fræk aften, Ligemeget om du er alene eller sammen med din partner.
Revsøgårdvej 5, 6560, Sommersted
- info@ddhouse.dk
- dildohouse.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
nemt
det er en dejlig nemt hjemmesiden er til at finde rundt i og så kommer det jo lyndene hurtig frem og på et passende tidspunkt på døgnet så man højst sansyndelig er hjemme
5 stjernet service
Købte en analvibrator og en analkæde.
God kvalitet og hurtig response.
Handler bestemt her igen
Perfekt
Som altid lyn hurtig service og afsendelse af vare...Modtog varen allerede dagen efter jeg havde bestilt og er glad for den rabat ordning de laver på deres side...Varme anbefalinger herfra
Hurtigt og billigt
Dildohouse havde det billigste og større udvalg af det mærke jeg søgte, og ordren gik nemt og hurtigt! Eneste minus er at de netop stopper med at føre det mærke, hvilket de også selv beklager men det handler jo om udbud og efterspørgsel.
Udmærket oplevelse !
Overskuelig hjemmeside med stort udvalg.
Fik hvad jeg havde bestilt efter 8 dage, men kunne godt have tænkt mig lidt kortere leveringstid, dog ikke på bekostning af højere varepriser, og det er forståeligt, at firmaet ikke ligger inde med alle varene, derfor er mine 5 stjerner givet, fordi der ikke har været problemer hverken med forsendelsen som sådan, eller de varer jeg har modtaget.
Nemt og hurtig levering
Nem og hurtig betjening og handel.
God og overskugelig hjemmeside.
Super kundeservice og hurtig levering
Bestilte 2 varer torsdag aften, og fredag formiddag var de afsendt!! Har flere gange ringet til kundeservice og fået kanon hyggelig betjening!! Thumbs up!! Det her bliver fremover min yndlings butik!! (gode varer)
super
Det har været en fornøjelse at handle med dildohouse.dk
Fuld information hele vejen, hvad angår status på ordren. De holder hvad de lover.. varen var meget hurtig fremme.. handler helt sikkert der igen :o)
EXELLENT SERVICE
I BOUGHT A FANTASTIC PRODUCT AND WILL PROPERLY BUY MORE GOODS FROM YOU
Lækkert overskueligt design
Jeg har nemt ved at overskue udbudet af varer på selve hjemmeside og dette gør det også meget mere overskueligt at bestille de ønskede varer.
Ideen med at have et login er lækkert, så kan man holde øje med hvad man har købt.
jeg kunne dog godt tænke mig en bekræftigelse mail når jeg har bestilt en varer, da jeg selv blev forvirret over om jeg nu havde bestilt varen eller om jeg ikke havde gennemført betalingen.

Odpowiedź od Dildohouse.dk
meget fin service
Udmærket og smertefri service...... kan ikke gøres bedre
professionel virksomhed
Hurtig og god handel med god opføldning af leveringen.
langsom levering
købte lak trusser 2 typer, havde skrevet at hvis veren var udsolgt skulle denne anulleres, dette muligvis grunden til lang leveringstid.
eller tilfreds med hele systemet.
fornuftige priser og kvalitet
Levering
Leveringtiden var alt for lang da der gik over en uge fra jeg bestilte varen og til den lå i min postkasse.
Perfekt service
Jeg modtog mine varer få dage efter bestillingen på nettet, og alt var i orden.
Tak for god service
hurtig levering
god service og Hurtig / diskret levering
varene svarede til beskrivelsen
Helt godt .
Gik godt . Diskrekt forsendelse , - leveret efter 5 dage . - Udemærket .
det er accebtabelt service men for lang vente tid
Tidligere har det været nemt at bestille hos jer, men noget gik galt denne gang. Efter en lang række informationer trykkede jeg bestil og der kom ingen bekræftigelse på hvad jeg havde bestilt. Jeg prøvede så at bestille de sammen varer efter et par dage, og der kunne jeg ikke bestille nogen varer. Jeg gjorde som der blev anvist. Efter ca en uge til halv anden fik jeg besked på mailen at pakken var sendt, hvilket glædet mig. Men tiden inden var jeg frustreret over ikke at vide om jeg har fået bestilt varen, eller om den overhovedet kom....
Derudover er jeg meget tilfreds med pakkens indhold.
Hurtig forsendelse
Modtog varen hurtigt, og varen levede 100 % op til det lovede.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.