I have been a subscriber to this site for a couple of odd years. I personally haven't done a test before, due to my inability to dedicate time for it, though I do get sent 'Test' to do regularly.... Zobacz więcej

Good opportunities for testers if you follow the instructions and do your work diligently. It will be difficult to reach the highest rank at first. But your efforts will be rewarded with new projects.... Zobacz więcej

Digivante gives lot of opportunities for testers who want to work remotely. We get very good exposure on all kinds of testing. Also, through scope tests, we can really evaluate ourselves. Many new tes... Zobacz więcej

I totally love the work ethic. Took a while before I became active on the platform but once you do, it becomes easy. Staff are very responsive and professional. Great work guys!

1. Producent oprogramowania

Digivante is a crowd sourced quality assurance platform where experienced QA'S can earn extra money testing websites and apps for some of the largest brands on the planet. At Digivante, we are devoted to delivering the best crowdsourcing solution for quality assurance.

4,6

Doskonała

Great testing platform

This is a substantial platform with long-lasting projects and ability to get extra or have main income and more experience as a tester.
Highly recommend

10 września 2025

Digivante’s website is clean

Digivante’s website is clean, easy to navigate, and clearly explains its crowdtesting services. It offers helpful insights for both clients and testers. A few mobile elements could be smoother, but overall it's a professional and informative platform.

25 lipca 2025

Mucha gente poco apoyo

Llevo con ellos varios años como fuente de ingreso alterna, las tarifas de pago por error reportado son algo bajas en comparación a otros clientes con los que trabajo es por esto que poco trabajo para ellos, es extremadamente competitiva, hay mucha gente reportando errores, en un proyecto pueden reportarse hasta más de 300 informes y muchos son mal escalados, los casos de prueba pagos brillan por su ausencia casi total y cuando llegan hay más de 300 "pirañas" esperando para cazarlos, deberían ser más estrictos en la selección de los testers para los proyectos en donde se deberían tener en cuenta la antigüedad y la calidad de los informes presentados en proyectos anteriores, no tienen una política clara de cómo se logra subir de nivel y puedes durar una vida en ranking "Unrated", la compañía es grande pero tienen abandonado el area de testing freelance, ojala mejoren, a nivel de capacitación los manuales son simples pero directos aunque pueden mejorar por medio de videos, se pueden convertir en una de las 5 mejores empresas de trabajo free en el mercado.

22 lipca 2025