Digitalsupport Data Recovery Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Digitalsupport redede data fra min SSD Min laptop tabte al forbindelde til SSD harddisken og ingen af de normale værktøjer kunne læse den. Jeg var ikke klar over at en SSD kunne blive slidt op -... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk support lige fra starten af, og meget behagelig service. Når det handler om at man afleverer sine data, er tillid vigtig. Fra start til slut var jeg sikker på at mine data var i pro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service. Allan svarede hurtigt på spørgsmål, f.eks. om man også fik beskadigede filer tilbage (det gør man). Rigtig god oplevelse og styring af forløbet som foregik fuldstændig problemlø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en defekt Western Digital My Cloud Home Duo (2 x 4Tb). Begge diske kunne ikke læses mere. Det fik alle mine data tilbage igen og processen forløb upåklagelig. Selvom man helst ikke skal ko... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odzyskiwanie danych

Napisane przez firmę

Professionel data recovery i Danmark - Gratis express analyse - Tilbud med fast pris samme dag din enhed er undersøgt. Få reddet data fra harddisk, SSD disk, NAS server, Server RAID og memory kort - 24/7 døgnservice tilbydes.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Allan har reddet alle data fra et USB…

Allan har reddet alle data fra et USB stick der ikke kunne mere. Så fantastisk at have sine minder, fotos og videoer igen. God service og professionel hele vejen igennem.

9 września 2025

Tak for din tilbagemelding Dorte og de fem ★★★★★
Er glad for at jeg kunne hjælpe med at redde data fra dit USB stik.

Exceptionel god service

Exceptionel god service. Ingen forsinkelser. Formåede at gendanne over 99% af filerne på en disk som flere computere ikke kunne genkende længere, og lagde også de delvis corrupte filer med i separat mappe, så vi selv kunne vurdere hvad vi ville gøre med dem.

Kan kun varmt anbefale deres service!

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Hans, den sætter jeg pris på.
Det var godt vi kom i mål med at redde data fra den WD Blue SA510 SSD.

MangeMangeTak

Tak, Så mange tak
Super betjening
Tak til Allan for at redde data fra min ødelagte HD
TakTakTak

20 sierpnia 2025

Tak for ★★★★★ Jan.
Godt det lykkes af komme i mål med dataredning fra den 5 TB Seagate disk.

Oceniono na 5 z 5

Reddede indholdet af beskadiget desk

Det lykkedes Digitalsupport at redde over 99% af beskadiget harddisk. Kun 1 fil var beskadiget. Super service.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Johnny, den sætter jeg pris på.
Det var godt vi kom i mål med at redde data fra den defekte WD My Cloud NAS.

Oceniono na 5 z 5

Dønningerne af tårnhøje bekymringer har lagt sig !

Dønningerne af tårnhøje bekymringer har lagt sig !
Min backup disk, en ellers potent roterende Seagate, mente at læsearme skulle skate på skiverne.
Med en max driftstid på mindre end 100 timer, var det noget kun overraskende. Retfærdigvis skal nævnes at den er af ældre dato men altid opbevaret i metalkuffert og har aldrig forladt min matrikel.

Den var ellers kommet godt i gang via min iMac, hvor folder kunne oprettes.
Men pludselig ingen adgang. Derfor forsøgt på Windows pc, da diskformater kan drille.

Så kom lydende rigtig i gang 😱
Med ‘sjove’ lyde, blev disken lukket ned med det samme.

God og hurtig aftale med Allan fra Digital Support. Afleveret personligt. Hele køreturen fra Aalborg værd. Sikker transport! Skal ikke nyde noget koks hos GLS eller DAO 😉
Allan fik styr på stort set alle data med nye læsearme. Åbenbart en kendt fejl på Seagate diske.
Kun minimal støj på enkelte jpg filer. Bestemt ikke kritisk.

Under hele forløbet klar og hurtig korrespondance med Allan. Aftaler holdes.
Det giver ro i en kritisk situation.

Prisen kan ikke diskuteres, for hvad er prisen for meget relevante ulæselige data ?!
Så for mig absolut alle pengene værd, som i øvrigt først skulle afregnes efter data var reddet !

Også købt en 2TB Samsung SSD hos DS til absolut konkurrencedygtig pris.

PS! Ja ja ved det godt. Min egen skyld ikke at have sikret min BU procedure.
Allan har håneretten og jeg har lært lektien 😁

PPS! Det er vel overflødigt at Digital Support stærkt kan anbefales 💪😎

8 lipca 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for stjernerne Bue, er glad for vi kom i mål.

Ærlig dataredning.

Reel behandling. Og det lykkedes at redde det meste.
Fair pris.
Kan varmt anbefale Digitalsupport Data Recovery.

16 lipca 2025

Mange tak for de 5 ★★★★★ Bjarne,
Er glad for at jeg kunne hjælpe.

Rigtig god kundeoplevelse

Digitalsupport Data Recovery er fantastisk. Jeg har netop afsluttet et data recovery forløb hos Digitalsupport Data Recovery med en defekt harddisk (defekte læsehoveder på en ekstern WD My Passport HDD), og hvor 99,9 procent af filerne blev reddet. Allan Sørensen fra Digitalsupport Data Recovery er yderst kompetent med mange års erfaring, troværdig og meget imødekommende. Han svarer hurtigt på spørgsmål og leverer som aftalt og til en rimelig og fast pris. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut og kan klart anbefale Digitalsupport Data Recovery.

4 czerwca 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

1000 tak for din tilbagemelding Torben, det var godt vi kom i mål.
Mvh. Allan / Digitalsupport

Oceniono na 5 z 5

Professionel, hurtig og yderst kompetent hjælp til genskabelse af data

Jeg stod i en rigtig træls situation med to defekte harddiske (overspænding) i mit Unraid-array - og kun én paritetsdisk til at redde data. Allan fra digitalsupport.dk trådte til med professionel og hurtig assistance. Han undersøgte begge diske grundigt og kom med en klar vurdering af skaderne samt mulighederne for gendannelse.

Det lykkedes ham at lave en 1:1 sektor-kopi af den ene disk, som jeg efterfølgende kunne bruge til at gendanne den anden via Unraid. Hele processen lykkedes uden problemer - og takket være Allan har jeg nu mine data tilbage.

Allan har svaret hurtigt på alle mails og givet meget detaljeret og teknisk velfunderet vejledning undervejs. Jeg kan klart anbefale digitalsupport.dk, hvis du står med problemer med diske, data eller behov for gendannelse.

22 marca 2025

Tak for ★★★★★ Allan
Det var godt vi kom i mål.

Oceniono na 5 z 5

Redning af data på død ekstern harddisk

Mine data på død ekstern harddisk blev reddet. God kommunikation, nem at benytte, service til tiden og som lovet.

19 lutego 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

1000 tak Kristoffer. Godt vi kom i mål med din dataredning og tak for at du tog dig tid til at anmelde mine services.
Allan / Digitalsupport

Reddet!

Harddisknedbrud (defekte skrivehoveder) gav mig ingen adgang til at tilgå mine data. Alt var tabt.
Allan reddede alle brugerdata på bedste vis og i løbet af 10 dage. Store smil ved gensyn med tabte minder.
Må vist blive bedre til at fået taget back-up, men ellers ved jeg jo nu hvor Allan bor !!

5 lutego 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Mange tak for din anmeldelse Vagn, den sætter jeg stor pris på. Håber ikke du får brug for mig igen :)
Mvh. Allan / Digitalsupport

Hurtig effektiv behandling

Hurtig effektiv behandling, ærlig og gennemsigtig. Meget tilfreds!

29 stycznia 2025

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Tak for stjernerne Rikke, er glad for at kunne hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

Superprofessionel ydelse og proces ...

Allans firma leverede en superprofessionel ydelse og håndtering af hele processen. Reddede næsten alle data fra min harddisk. Kan kun anbefale Digitalsupport hvis dine data er vigtige at bevare.

9 grudnia 2024

Tak for ★★★★★ Henning.

Uvurderlig support

Jeg havde nok engang brug for Allans evner til at redde data fra en harddisk, som jeg (tåbeligt nok) heller ikke havde taget backup af. Det var så lidt mere personligt denne gang, da jeg på harddisken havde nogle billeder af et familiemedlem, der pludselig gik bort par dage efter jeg havde mødt vedkommende på dette års sommerferie - så det var lidt mere kritisk denne gang.

Ellers samme procedure som sidst:
Jeg afleverede den ødelagte harddisk til Allan sammen med en extern harddisk, til at smide data over på - hvis det kan lade sig gøre at trække data ud fra den gamle harddisk. Det kunne det heldigvis. Selv om Allans første vurdering ikke var særlig optimistisk, kunne han alligevel få genskabt næsten 100% af al data på harddisken på nær et par dashcam klip. Men lektien lært, nu tager jeg backup min. 1 gang ugeligt

9 września 2024

Uvurderlig support

Ellers samme procedure som sidst:

9 września 2024

Mange tak for de 5 ★★★★★ Michael,
Backup er en rigtig god metode til at undgå mine services.

Rigtig god service.

Rigtig god service.

7 listopada 2024

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Mange tak Irina - det var godt det lykkedes .
Med venlig hilsen Allan Digitalsupport

Oceniono na 5 z 5

Meget kompetent behandling og virkelig…

Meget kompetent behandling og virkelig god service. Vigtig data blev reddet, hurtigt og effektivt. Jeg kan kun anbefale Digtalsupport. De fem stjerner burde være seks stjerner

1 listopada 2024

Odpowiedź od Digitalsupport Data Recovery

Tak for stjernerne Peter, er glad for at jeg kunne hjælpe.
Mvh. Allan - Digitalsupport

Allan er genial

Allan er genial til hans arbejde og han reddede min karrieres fremskridt! Varmt anbefalet.

2 września 2024

Tak for ★★★★★ Redemptive
Det var godt vi kom i mål med at redde data fra din NVMe SSD disk.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej