Dobrý den, ráda bych se podělila o svoji zkušenost s DigitalMarket. Platforma je velice zajímavá a něco takového v česku tady chybělo a rozhodně ji využiji, mám spoustu produktů které chci inzerovat,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jsem spokojená, protože pro začátečníka je obtížné začít, ale s digital marketplace je to jednodušší.
I was looking for a platform to sell my ebooks quickly. Standard retailers are often unavailable to small publishers. Here I found a place where I could start selling immediately. Thank you. Hle... Zobacz więcej
Na Digital Marketplace jsem zatím zhruba měsíc a jsem opravdu mile překvapená. Jsem ráda, že u nás vzniklo místo zaměřené právě na digitální produkty – dává mi to velký smysl a vidím v tom potenci... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
DigitalMarket je první české digitální tržiště, které propojuje tvůrce a zákazníky na jednom místě. Umožňujeme komukoli jednoduše prodávat a nakupovat digitální produkty — e-booky, online kurzy, šablony, software, nástroje i další digitální obsah.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Spokojenost na 100%
Spokojenost na 100%. Skvělá průvodní videa krok za krokem k založení profilu. Podpora Ondřeje, který reaguje okamžitě a ochotně pomůže. Doporučuji všemi 10. Tato platforma má před sebou skvělou budoucnost.
Jsem moc spokojený určitě všem…
Jsem moc spokojený určitě všem doporučuji i nezkušeným.
Jsem spokojená, protože není těžké to ovládat.
Dává mi to smysl
Na Digital Marketplace jsem zatím zhruba měsíc a jsem opravdu mile překvapená. Jsem ráda, že u nás vzniklo místo zaměřené právě na digitální produkty – dává mi to velký smysl a vidím v tom potenciál do budoucna.
Velké plus je pro mě podpora – kdykoliv jsem něco potřebovala, reakce byla rychlá a vždy mi ochotně poradili. I během prvního měsíce se mi podařilo získat několik objednávek, což mě mile překvapilo a motivovalo pokračovat dál.
Těším se, jak se bude platforma i komunita kolem ní dál rozvíjet 💛
I was looking for a platform to sell my…
Thank you.
Hledal jsem platformu, kde bych mohl rychle začít prodávat mé ebooky. Standardní platformy jsou často pro malé vydavatele nedostupné. Tady jsem našel místo, kde jsem své prodeje mohl rychle uskutečnit.
Díky.
Je to nejlepší market
Je to nejlepší market, který jsem kdy viděla. To, že Digital marketplace pomůže každému tvůrci s tím, aby o něm vědělo víc lidí je neskutečné.
Mohu jen doporučit.
Můj digi produkt na Digital Market
Na Digital Market jsem nahrála svůj digitální produkt a musím uznat, že celé prostředí je přehledné a jednoduché, takže jsem se v tom rychle zorientovala.
Velkou roli v tom pro mě hraje Ondra, který mi pomohl nejen s nastavením platformy, ale i se samotným produktem, když jsem si nevěděla rady. A co je pro mě nejdůležitější – pořád mi s jakýmkoliv dotazem ochotně pomáhá, takže v tom nejsem nikdy sama.
Díky tomu je pro mě celý proces mnohem jednodušší. Velká výhoda téhle platformy je pro mě i to, že nemusím řešit technické věci kolem prodeje a nastavení, takže se můžu víc soustředit na svůj obsah a rozvoj produktu.
Za mě Digital Market doporučuji každému, kdo chce jednoduše prodávat svůj digitální produkt bez zbytečných technických starostí a s podporou, na kterou se může spolehnout.
Moc děkuji 🩵
S Digital Marketplace mám jen ty…
S Digital Marketplace mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuhle platformu na prodej mých produktů. Celý proces byl naprosto jednoduchý a provedl mě jimi tým. Tak jakýkoliv dotaz není problém, ale pomoc.
Vřele všem doporučuji.

Odpowiedź od Digital Marketplace
Snadné nastavení a bezproblémové fungování
Jako tvůrce digitálního obsahu jsem hledala jednoduché a spolehlivé řešení bez nutnosti budovat vlastní web. DigitalMarket mi dává smysl jako česká platforma s přehledným a dobře strukturovaným prostředím. Administrace je intuitivní a zákazníci mají k materiálům rychlý a bezproblémový přístup.
Komunikace s platformou je velmi rychlá a nápomocná. Zatím mi vždy pomohli se vším, co jsem potřebovala řešit. :)

Odpowiedź od Digital Marketplace
Páči sa mi vizuálna stránka a…
Páči sa mi vizuálna stránka a prehľadnosť kurzov. Konečne mám svoje produkty na jednom mieste. Ďakujem

Odpowiedź od Digital Marketplace
Digital marketplace je skvělý způsob…
Digital marketplace je skvělý způsob jak dopřát světu svůj ebook a to bez starostí.
Jediná práce je udělat dokonalý ebook, o vše ostatní se postará market place. A když jsem si nebyla jistá, zda mám vše správně? Neskutečná podpora ze strany marketplace a okamžitá zpětná vazba mě ujistili, že jsem vybrala správně. Děkuji za vše

Skvělá myšlenka
Skvělá myšlenka, jak mit online produkty pohromadě na jednom místě. Každý si najde své tema, které ho zajímá. Za mě Skvělá možnost, jak předat informace o tom co se v běžné literatuře nedočtete,nebo naopak najit rychlou cestu ke konkrétním informcim .

Digital-Marketplace.io je ideální…
Digital-Marketplace.io je ideální řešení pro každého, kdo chce prodávat digitální produkty a nechce se trápit s vlastním e-shopem a technikou kolem. Všechno je přehledné, jednoduché na ovládání a člověk se rychle zorientuje. Produkty se dají nahrát bez zbytečných komplikací a správa je intuitivní. Velké plus za mě je to, že jde o českou platformu, takže komunikace i prostředí jsou mnohem přívětivější než u zahraničních služeb.

Tohle bude revoluce
Dostal jsem soukromou zprávu, že vznikla platforma DigitalMarket a já upřímně byl nadšený… Všichni poskytuji nástroje kde je předplatné a spise vydělají na tom nez aby lidem opravdu pomáhali prodávat svoje digitální produkty online.Je naprosto jednoduché ,není potřeba žádný Stripe nebo platební brána. Vystaví se faktura a zašlou se peníze na bankovní účet.Doporucuju !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.