Mukava ja helppo palvelu ja hienot…
Mukava ja helppo palvelu ja hienot nettisivut!
DigiSilta Oy on helsinkiläinen digitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa moderneja WordPress- ja Elementor-kotisivuja yrityksille. Palveluihin kuuluu myös hakukoneoptimointi, sisällöntuotanto ja digitaalinen markkinointi. DigiSilta yhdistää teknisen toteutuksen ja liiketoimintalähtöisen ajattelun, jotta asiakkaan sivusto toimii tehokkaasti ja näyttää ammattimaiselta kaikilla laitteilla.
Alvar Aallon katu 5B lt 1, 00100, Helsinki, Finlandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mukava ja helppo palvelu ja hienot nettisivut!
Saatiin yritykselle nettisivut hetkessä tehtyä ja tullaan tekemään yhteistyötä muissa projekteissa!
Digisilta tarjosi hyvin ammattimaiset verkkosivut selkeällä rakenteella ja modernilla ulkoasulla. Sivut on teknisesti hyvin rakennettuja ja responsiivisia. Hakukoneoptimoinnissa on laadukas sisältö ja tälle kaikille oli hyvin selkeä prosessi. Asiakaspalvelu oli myös hyvin ystävällistä.
Hei,
minulla johdettavana pieni asianajoyritys. Yhteyden kautta sovimme, että yrityksen näkyvyyttä olisi parannettava näyttävillä ja toimivilla nettisivuilla. Olen erittäin tyytyväinen ammattitaitoiseen työhön ja yhteistyöhön Digisilta Oy: n henkilökunnan kanssa ja suosittelen lämpimästi.
Homma hoitui mallikkasti. Tehtiin mitä sovittiin ja aikataulu piti.
Kaikin puolin miellyttävä asiakaskokemus alusta loppuun.
DigiSIlta toteutti meille oikein tyylíkkäät ja optimoidut kotisivut. Viestintä oli selkeää ja aikataulussa pysyttiin sovitusti!
Aikaisempien kokemuksieni myötä suhtauduin varauksella uuden toimijan valitsemisessa verkkosivuprojektiin. DigiSillan kanssa on tuntunun, että asiakasta oikeasti kuunnellaan ja virheet korjattu aina nopeasti ja läpinäkyvästi. Voin vilpittömästi suositella!
Digisilta teki Google optimoidut nettisivut. Homma eteni aikataulussa ja oli selkeää koko ajan. Ei tarvinnu it hommista ja tekniikasta tietää mitään vaan hommat hoidettiin puolesta tosi hyvin. 5/5
En suosittele heitä yhtään!! (entinen Savers It/Group, nykyinen Digisilta)
Plussat:
+ Hoitivat vaihtoavaimet meille toiselta taholta
+ Vastasivat sähköposteihin suht nopeasti
No sitten miinukset:
- Jouduimme itse jatkuvasti olemaan tarkkana mitä kaikkea nettisivuihin lisäiltiin, esim. ties kuinka kauan meillä oli sivuissa väärää tietoa, kuten että ravintolamme olisi kolmessa sijainnissa (todellisuudessa vain yhdessä)
- Jouduimme myös itse tarkistamaan moneen otteeseen, että nettisivut sisältävät mitä pyysimme. Vuoden ajan sieltä puuttui esim. buffet tiedot. Loppuvaiheilla, kun huomasimme tämän niin ilmoitimme että korjaisitteko, eikä vieläkään ole korjattu
- Nettisivuissa oli todella paljon kirjoitusvirheitä menuissa, puhelinnumeromme oli laitettu alkuun väärin (tästäkin meidän piti ilmoittaa erikseen)
- Kun yritimme perua sopimustamme, niin eivät edes tarkistaneet sopimusta vaan yrittivät suoraan veloittaa vuoden summa (eli päälle 600€) koska "muistivat" omat sopimusehtonsa väärin
- Sopimuksen peruttua, yrittivät kaikin keinoin silloin vasta saada meijät jäämään tarjoamalla kaiken maailman tarjouksia ja alennuksia, mutta emme kuitenkaan kokeneet, että meitä arvostettiin asiakkaina sopimuksen ollessa voimassa
- Todella surkeaa asiakaspalvelua!! Näiden kaikkien virheiden jälkeen emme saaneet kertaakaan anteeksipyyntöä, vasta silloin kun itse sitä vaatisimme.
- Näistä ylläolevista on laitettu palautetta heille s-postitse, ja saatiin vain selityksiä ja asennetta takaisin
- Sopimuksemme oli surkeasti tehty vaikka kuulemma heillä juristi
- Ihan sopimuksemme alussa puhuin yhden heidän työntekijän kanssa, missä puhelun aikana vanhoja nettisivujamme haukuttiin rumaksi (heidän mielipidettä ei kysytty), minua pyydettiin rauhoittumaan, viitattiin minun epäammattimaisuuteen yms.
- Jos asiakaspalvelu oli surkeaa niin vielä surkeampaa oli heidän kommunikaationsa - eivät kertoneet miten työt etenivät, eivät päivitelleet muutoksista, ylipäätään eivät pitäneet meitä ajantasalla.
- Ja tosiaan kun oli tämmöinen kuukausimaksusopimus, niin emme todellisuudessa omista nettisivuja sopimuksen peruttua vaan poistavat kaiken. (tekstit yms. tottakai omat, mutta nettisivujen siirto toiselle taholle kiellettiin)
- Tuntui, että tekivät kaiken työnsä huolettomasti eivätkä tarkistaneet työtään
Ja lisää miinuksia löytyisi, mutta tässä pahimmat. Eli yhteenvetona, en suosittele kenellekään, tai olkaa todella tarkkana, mitä sovitte heidän kanssa.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.