Goede dieren pension, vriendelijke personeel. Mijn hondjes hebben het naar hun zin gehad, zien er goed uit. Fijn dat ik ook regelmatig mocht bellen hoe met mijn hondjes ging, tijdens mijn v vaka... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onze hond heeft het super naar zijn zin gehad waardoor wij met een gerust hart op vakantie konden. Ook bij het wegbrengen hij keek niet eens meer om en ging gelijk mee. Ze denken ook mee nadat hij z... Zobacz więcej
onze hond heeft t reuze leuk gehad dat merkte we aan verschillende dingen. ze zag er goed verzorgd en doorvoed uit. Ze had lekker met andere hondjes en honden gespeeld, Het uit logeren gaan tijdens on... Zobacz więcej
Dierenhotel ‘t Gooi is prima logeeradres voor onze labrador. Ze gaat kwispelend naar binnen en komt ontspannen weer mee naar huis. Er wordt rekening gehouden met medicatie en speciaal voer. Overleg ov... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Dierenhotel ’t Gooi nemen we de verzorging van uw huisdier graag van u over wanneer u met vakantie bent of een drukke dag hebt op uw werk.
Dane kontaktowe
Goyergracht Zuid 15, 3755 MX, Eemnes, Holandia
- 035-5389999
- info@dierenhotel.net
- dierenhotel.net
Prima onderkomen en verzorging!!
Bram heeft het hier prima naar zijn zin…
Bram heeft het hier prima naar zijn zin gehad.
Onze Jack Russel heeft een prima…
Onze Jack Russel heeft een prima verblijf gehad, goed gegeten en lekker gespeeld. Zeker voor herhaling vatbaar.
Gewoon tevreden
Gewoon tevreden, ons hondje gaat met plezier er naar toe en komt ook weer blij thuis.
Ontzettend vriendelijk
Ontzettend vriendelijk, verzorgend en locatie ziet er mooi uit en we komen absoluut nog eens terug.
Super netjes verblijf heel vriendelijk…
Super netjes verblijf heel vriendelijk en gastvrij
Het is voor ons moeilijk om te…
Het is voor ons moeilijk om te beoordelen omdat we niet weten hoe en wat voor aandacht ze krijgt, we zijn wel heel blij dat ze terecht kan omdat het geen makkelijke hond is, ze is thuis weer snel zichzelf waardoor wij denken dat het goed gegaan is.
Vriendelijk en professioneel personeel.
Vriendelijk en professioneel personeel.
Goede en hartelijke ontvangst. Duidelijke terug koppeling hoe het met onze hond tijdens het verblijf is gegaan. Vooraf een prijs.
Tevreden hond
Snelle en duidelijke communicatie, focus op welzijn dier, blije hond terug.
vorige week voor het eerst geweest
vorige week voor het eerst geweest, vriendelijk ontvangen en het eerste indruk was goed.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, alles ziet er schoon en fris uit en ze hebben echt hart voor de dieren. Zo hebben ze veel moeite gedaan om onze hond die verlatingsangst had en niet wilde eten toch aan het eten te krijgen.
Top ontvangst voor de eerste keer voor…
Top ontvangst voor de eerste keer voor Bommel. Hij wilde gelijk mee naar de andere honden..
Mooie locatie ook.
Prettige communicatie.
Aanrader!
Het voelt goed om Guus af te geven
Het voelt goed om Guus af te geven, met zijn eigen speeltjes en kleedje zodat hij zich mogelijk een beetje thuis voelt, het is fijn dat dat ie toegestaan, ik laat hem met een goed gevoel achter en dat is belangrijk voor ons.
Prima verzorging gehad en vriendelijke…
Prima verzorging gehad en vriendelijke mensen.
Was weer een heerlijk weekje vakantie…
Was weer een heerlijk weekje vakantie voor Boody en Pommetje.
Boo heeft leuk gespeeld met een vriendje en Pom wilde niet naar huis.
Alle 4 tevreden: Baasjes en de dieren.
Tot volgende keer! Jaap en Els van Werven
Prima verblijf van onze hond.
Prima verblijf van onze hond. Ze gaat altijd met gemak naar binnen en komt er even zo vrolijk weer uit. En dat terwijl zij niet de meest sociale hond is. Heel blij dat ze zo goed opgevangen wordt!
Lotje kwam weer vrolijk en gezond uit…
Lotje kwam weer vrolijk en gezond uit het pension
Dat is het enige wat telt voor ons.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.