Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog min plakat hurtigt. Jeg havde dog selv designet denne og da jeg havde lavet en forfærdelig kedelig fejl ringede jeg til kundeservice. Det var en gave som skulle gives den følgende weekend o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kundeservice! Jeg bestilte en plakat tirsdag aften og torsdag kunne jeg afhente den på posthuset. Da jeg var i tvivl om den ville nå frem inden weekenden, sendte jeg en mail om aften... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Udover det sædvanlige god service! Virkelig sød medarbejder jeg både skrev- og snakkede med grundet et mindre webshop issue. Plakaten ankom indenfor 2 dage og jeg var naturligvis lidt skeptisk da jeg... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Alt i skønneste orden. GLS udleveringssted havde fået min pakke væk. Dialægt sendte straks en ny. Ankom så samme dag, som udleveringssted havde fundet den første under kaffemaskinen. Jeg har så... Zobacz więcej

1. Sklep z plakatami

Napisane przez firmę

I Dialægt tror vi på, at den bedste gave man kan give, er den helt personlige gave. Vi vil sætte helt nye standarder for den personlige gave. Vores produkter er det oplagte valg til en personlig gave til manden eller kvinden, der har alt, til den færdiguddannede, til mors dag, til de nybagte forældre eller til sølvbrylluppet og den runde fødselsdag.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Super god service!

Min kæreste og jeg har brugt tid på at lave en personlig plakat til hans farmor, som fylder 80, selve citaterne og overskriften var super fint lavet, men vores personlige hilsen som vi havde skrevet i hjørnet er ikke kommet med, hvilket vi syntes er MEGA ærgeligt, da det var en detalje vi syntes var vigtigt da hun roder rundt i børnebørnene, og sikkert hurtigt ville glemme det var fra os.
Vi skrev en klage, og forventet den først set efter weekenden, men fik en mail med de beklagede fejlen, og fik den rettet hurtigst muligt! Og det må man sige de gjorde! Samme dag får vi besked om vores ordre er på vej med posten!
Hjemmesiden var nem, og leveringstiden er super godt!

20 czerwca 2019
Oceniono na 4 z 5

Fedt koncept og god kvalitet

Fedt koncept og god kvalitet. Har købt plakaten "Katteejeren", som er spot on. Eneste indvending er, at jeg godt kunne tænke mig et udbud med farverige plakater, så det hele ikke bare er sort, gråt og hvidt.

17 maja 2019

Manglende valg af GLS pakkeshop

Ved udtjekning og valg af GLS pakkeshop, var det ikke muligt at skifte fra de udvalgte 7-8 pakkeshops. Da jeg ringede ind, fik jeg hjælp af kundeservice, således at leveringsadressen blev ændret til en anden. Super kundeservice!

3 kwietnia 2019

Perfekt service

Perfekt service. Jeg ville endda ændre til et billigere produkt efter ordreafgivelse. Det var intet problem. Hurtig levering. Flot opsætning.

8 grudnia 2018

Topservice

Alt i skønneste orden.

Jeg har så (som aftalt med en meget serviceminded medarbejder), sendt 1. Levering retur. Nu håber jeg så ikke, at GLS får den væk.

6 grudnia 2018

Positivt, positivt, positivt!

De er fremragende! :)
Jeg skrev til dem, angående en plakat jeg selv skulle designe og bum, så var der svar næste dag, og et af de mest konstruktive svar jeg nogensinde har fået!
Jeg bestilte og bum, to dage efter lå den til afhentning.
Når man så åbner pakken og der ligger en håndskrevet besked fra dem, hvor de skriver at de håber at man bliver glad for plakaten, så kan man ikke andet end smile!
Professionelle, men alligevel personlige! TAK!

28 listopada 2018
Oceniono na 5 z 5

Hurtig, behagelig og top service.

En overskuelig hjemmeside, lynhurtig ekspedition og hurtig forsendelse.
"Glasset" i rammen var desværre gået i stykker, men igen en top service fra Dialægts side, da de uden problemer sendte en ny ramme.
Dialægt er værd at handle med.

Bedste hilsner
Kenneth Kerff

26 listopada 2018

Kundeservicen er i top!

Bestilte et produkt fra Dialægt, og det kom med lynets hastighed!

Derforuden modtog jeg en vedlagt faktura, hvor de endda har valgt selv (håndskrevet) lige notere et tak og håb om, jeg ville blive glad for pakken.
- Se det er god service!

7 listopada 2018
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service!

Har intet negativt at sige om Dialægt. Fra bestilling til levering gik der under 24 timer.
Alt spillede - også er det altid herre god stil når der ligger en lille håndskrevet seddel i ens pakke - mega hyggeligt :)

12 czerwca 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej