Ver van weg blijven. Na contact via WhatsApp gaf de monteur aan dat hij dezelfde avond nog langs kon komen. Ter plaatse heeft hij kort aan de buitenunit gewerkt en concludeerde vervolgens dat... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik kon makkelijk online reserveren. Vaatwasser was stuk. Nog dezelfde dag kon er iemand komen. Communicatie over aankomsttijd was duidelijk. Technieker was kundig, vriendelijk en werkte snel en proper... Zobacz więcej
Top kerel!!! Ik kon niet slapen, stuur hem om twee uur ‘s nachts een bericht… hij antwoordt onmiddellijk en… de volgende dag hier op het afgesproken uur. Airco onmiddellijk gemaakt. Zoveel firma’s... Zobacz więcej
Corekte service afspraken goed nageleefd,herstelling was vrij moeilijk gezien de warme temperatuur toch fijn afgewerkt. Kortom heel vriendelijke en vlotte samenwerking. Word aanbevolen bij vrienden... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 37% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Snelle service en zeer vriendelijk.

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Ze zijn zo snel langs gekomen en snel…
Ze zijn zo snel langs gekomen en snel het probleem opgelost

Vriendelijke reparateur
Vriendelijke reparateur! Vaatwasser werkt weer.

Snelle service
Snelle service, microgolf startte niet meer, snelle reactie. Snel opgeloste, proper werk.

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Heeft mijn wasmachine perfect gemaakt!

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Gisteren gebeld en vandaag zijn ze de…
Gisteren gebeld en vandaag zijn ze de droogkast komen maken. Vriendelijke mens,en snel gerepareerd..
ik ben een tevreden klant! Een aanrader als u aperturen stuk zijn.

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Super service pompe à l’arrêt
Super service pompe à l’arrêt, et maintenant tout fonctionne

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Ik contacteerde deze technieker voor…
Ik contacteerde deze technieker voor een herstelling van mijn koelkast. Hij kwam zijn afspraken correct na en voerde een grondige analyse uit. Na de diagnose was hij eerlijk genoeg om aan te geven dat hij niet 100% zeker was of de koelkast volledig hersteld kon worden. Hij beloofde mij een terugbetaling indien de herstelling niet mogelijk bleek.
Uiteindelijk kon het toestel helaas niet gerepareerd worden, maar de technieker kwam zijn belofte perfect na en zorgde voor de afgesproken terugbetaling.
Eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar. Daarom geef ik hem 4 sterren. ⭐⭐⭐⭐

Zeer vlugge opvolging
Zeer vlugge opvolging, vriendelijke omgang en vlugge anticipatie en uitleg.

Zeer snel afgehandeld
Zeer snel afgehandeld, meteen mij terug gecontacteerd en dezelfde dag nog hersteld!

Heel goei dienst en snel bereikbaar
Heel goei dienst en snel bereikbaar

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Ik dacht dat mijn koelkast helemaal …
Ik dacht dat mijn koelkast helemaal kapot was maar hij heeft hem toch kunnen fixed. De communicatie was goed,hij werkt snel en efficient.

Snelle en degelijke ser
Snelle en degelijke service. Vriendelijke hersteller👍

Niet doen!
Pluspunt: snelle service
Minpunten: de technieker kon geen Nederlands, Frans of Engels. Dat maakte het zeer moeilijk om elkaar te verstaan. Zijn diagnosestelling van de kapotte vaatwasser was eerst verkeerd want na het steken van een nieuwe motor bleek hij toch nog niet te werken... Veel werkuren betaald voor niks. Daarna speurde hij verder, steeds in contact met zijn collega's in een taal die ik niet begreep. Uiteindelijk was ik 150€ armer (duur interventie 80minuten) en werkte de vaatwasser nog steeds niet. Er zou iets moeten besteld worden, daar kreeg ik nadien informatie over. Ook dat was zeer duur.
Ik weet dat ik bij een oude vaatwasser geen mirakels licht verwachten, maar de kostprijs en de onmogelijkheid verstaanbaar te kunnen communiceren met elkaar maakt dat ik toch echt deze lage score terecht vind.

Odpowiedź od dewitgoedreparateur.be
Het werk was goed en perfect afgewerkt
Het werk was goed en perfect afgewerkt, de service was snel en de prijzen waren goed.
Doświadczenie Trustpilot